X-Men: Days of Future Past-előzetes

Mindent bevetnek. Jizz? Egy jövőbeli háborút kell megakadályoznia Rozsomáknak. Nagyon úgy tűnik, hogy kiemelt szerepe lesz a széria legkedveltebb karakterének, aki lehet, hogy a különálló filmjeiben nem működik, de ebben az all star mókában igen. Mindezt hősies, drámai zenével, és egy pesszimista Prof X-szel.

Az már más kérdés, hogy miért kaptunk ennyire teljes előzetest, amikor a film jövőre érkezik…

Szinkronos előzetes.

64 hozzászólás a “X-Men: Days of Future Past-előzetes” bejegyzéshez

 1. 1:24-1:26-nél valamit rosszul vágtak meg? Elég érdekes ott az átváltás, nem hiszem hogy szándékos (ha az, akkor nagyon elszúrták…)

  Nyilván eléggé epic-nek tűnik eddig, csak nehogy átessenek a ló túloldalára a sok szereplő miatt…

 2. az előbb olvastam,hogy a speciális effektek még nem nagyon vannak kész, ezért egy karakterközpontú bemutatót kapunk… na ez még oké is, de így tulajdonképpen csak a szereplők arcát láttuk egymás után fűzve

  várom nagyon a filmet,de ez nem volt sok

 3. Azért ez szép szereplőlista: Xavier, Magneto, Wolverine, Iceman, Kitty Pryde, Storm, Beast, Bishop, Blink, Warpath, Mystique…

 4. Mivel még bő 7 hónap van a bemutatóig, nem csoda, hogy nincsenek készen az effektek. :)
  Szerintem jó lesz, a franchise visszakerült az X-Men filmek atyjához. Én várom, de nagyon!!! Kb annyira, mintha Bryan Singer harmadik X-Men filmje lenne… :D

 5. Várom, mint az állat, de engem se fogott meg ez a trailer. Még tényleg semmi nem volt benne, csak a sztori, amit képek nélkül is ismerünk már nagyjából.Na mindegy…

 6. Itt is a Sunshine zenéje, nagyon rákaptak, miden hól használják.

  Rozsomák úgy látszik visszakapja az adamantium karmait. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg? Újra “fémesítik” vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják, hogy a japo szamuráj manikűrt végzet rajta.

 7. SPOILER, bár a trailerben elmondja Wolverine…

  Visszaküldik Wolverine TUDATÁT a fiatalabb énjébe. Ott még megvannak a karmai. Hát így.

 8. Nagyon várom én is csak ez az előzetes nem igazán győzött meg arról, h a film faxa is lesz. Hiányoltam a látványos akciókat végtére is ez X-men kell hogy lennie. Remélem kikipupu-nak lesz igaza és még kapunk majd egy akciós előzetest is.

 9. Cool! Bishop, Blink, warpath meg a többiek! Akkor Apocalypsos future-t kell megakadályozni? Jól néz ki nagyon! Várós, várós!

 10. Jaj már, annyira nyilvánvaló, hogy:

  1. lesz action, de még mennyi
  2. ez csak egy karaktereket bemutató trailer
  3. EPIC lesz :)

  Szerintem mindenkinek az az állandó baja, hogy a trailerekben mindent ellőnek mostanában (jogosan). Hát most nem ez a helyzet. Ennél a trailernél meg kell állni, és el kell hinni nekik, hogy a film jó lesz. Elmenni és ámulni a filmen.

 11. Hm. Az, ogy Kitty Pride helyett Logan megy vissza, várható volt. Azért kíváncsi leszek, hogy kiket és hogy kavartak még bele a sztoriba. :)
  Ez megint olyan nagy falat lesz, mint a Főnix-sztori, amit az X-men 3-ban nagyon-nagyon-nagyon elrontottak. Még akkor is kényes terep, ha Singer csinálja.

 12. countrypecos igazad van, én nem figyeltem rendesen.

  Hát én is nagyok kíváncsi vagyok, hogy oldják meg, hogy passzoljon a story az előző filmekhez.

 13. Szerintem a sztorit már megkavarták amikor az X-MEN 3 elején a Patrick Stewart a saját lábán mászkál…..A First Class végén viszont már lebénul.

 14. warcry – az a helyzet, hogy ez a film ebben a formájában engem nem érdekel, de egy jó trailer meggyőzhet.

  ezek a bemutatók elvileg nem azoknak szólnak, akik mindenképp megnéznék, ugye. mégiscsak egy képregényfilm, majdnemhogy rétegfilm.

  kell egy ütős trailer, azt meg lehet úgy is, hogy nem adják le a filmet 3 percben.

 15. Milyen furcsa felső van most Hugon. De idétlenül néz ki. Jobb volt a régi. Ez a trailer nem hozott látzba. Kissé unom már Hugot a karmos acsarkodásaival együtt, két sidefilmje már kellően szarráuntatta őt számomra. A többiek meg nem túl érdekes karakterek. Talán csak Magneto meg Jennyfer miatt nézem meg, őket nagyon bírom!!

 16. Ez az Őrület határán című film zenéje(Hans Zimmer), az acélember comic-conos előzetese alatt is ez ment!Nagyon illik ezekhez az epic előzetesekhez, de én meghagytam volna az Eredet zenéjét ami az idei comoc-con trailer alatt ment!

 17. Az alapanyag, amelyből a film készül, szerintem az egyik legjobb x-men sztori, amit olvastam. Bár a Főnix Halála is köztük volt, de azt igencsak súlytalanná tették és elszúrták az X-men 3-ban

 18. elárulom, hogy ez a zene több filmben több verzióban van benne
  pl. Sunshine, Kick-Ass, meg még ki tudja hány
  amúgy a címe Adagio in D Minor

 19. BlackLee
  Elárulom, hogy ez azért lehet, mert John Murphy eredetileg a Sunshinehoz írta, és mivel ő szerezte a Kick-Ass zenéjét, ott is felhasználta a saját munkáját.

 20. Az X-men 2-ben Magneto azt mondta, hogy Stryker-en kívül ő az egyetlen, aki képes bánni az adamantiummal. (Pontosabban épp fordítva mondta :) ) Szóval a The Wolverine óta “simán” tehetett Magneto Rozsomák karmaira adamantiumot.

 21. Most kapott egy szép ziccert az x-men franchise. Hiszen ha Wolverine visszamegy és megváltoztatja a múltat, akkor az eddigi x-men filmek gyakorlatilag menet közben kapnak egy rebootot, ami ráadásul probléma nélkül illeszthető a storyvonalba. Future Past alcímmel egy egész sorozatot készíthetnek, hiszen megváltozott a múlt ezért más a jelen stb stb.

 22. Elárulom, h igazad van 1:25-ig a Kick-assből ismerős, az utána lévő zenét csak az Őrület határán című filmben halhattad, maximum előzetesek alatt!Ez tuti , mert nagyon szeretem Hans Zimmert és azt ő szerezte, az általad felsorolt filmek közül egyiknek sem szerzett zenét!

 23. Sajnálom, de NEM TUDTAM koncentrálni a trailerre, mert közben a Sunshine videó pörgött a fejemben… és ahogy látom, a történetet a DC Universe Online-ból koppintják át. Eddig nulla eredetiség. Egyes.

 24. Meglátjuk milyen lesz én várom, Pocok már hogy koppintották volna a sztorit a dc universe onlineból mikor a jövendő múlt napjai képregény ami a film alapja, azt a 80-as években adták ki, szóval miről beszélsz ember!!!!

 25. Ha már ilyen szereplőgárdája lesz a filmnek és elég drámainak néz ki hangulatilag ami sztem jó, remélem nem cseszik el!!

 26. Pocok: 1981-es a képregény ami alapján készül, szóval a te DC Universe Online-od koppintott át.

 27. hát igen a DCUO egy 2011-ben létrehozott univerzumra épül …

  ez sajnos tájékozatlanság

  ellenben remélem, majd lelkes emberek rávágják a Time-ot erre a trailerre, mert a Comic conos változatban jobban tetszett.

  Mivel gyakorlatilag kockára ugyanaz, ezért nem volt akkora libabőr mint amikor nyáron felkerült a videó ide

  nagyon várom, én a Wolverine végén is a felvezetésnél ugráltam a székemben a moziban, szóval mindent bele Mr Singer, ne tessék elrontani, de azért X-M:FC után magas a léc …

 28. br41n
  Még egy harmadik zenével jó lenne megnézni, mert akkor talán eldönthető lenne, hogy csak a jó zenék húzzák fel a trailert, vagy azok nélkül is jó-e? Mert ezzel is és a Time-al is nagyon hatásos.

  A Wolverinben a vége jelent volt a legjobb

 29. Llew: Igaz jöhetne ez a trailer zámbó jimmy – egyszer megjavulok én című számával. Akkor legalább nem írná le minden második hozzászóló, hogy ez biza sunshine zene. Na tessék én is leírtam…

 30. az alapanyag képregény nagyon jó, nem hiszem h el tudják rontani
  remélem sikeres lesz és kapunk még sok x-men filmet

 31. ennyi félrefordítást két perc alatt, mint a szinkronos előzetesben… :) :) :) LOL

  amúgy epic – eddig. és nagyon várós!

 32. Néhányan azt hozták fel, hogy nem Kitty Pryde megy vissza. Ezt nem is tudták volna megvalósitani a mostani történetben. Olyat kellett visszaküldeniük, aki élt a First Class ideje alatt. Kitty a Last Stand-ben a szerepe alapján még csak középsulis volt. Nem volt hova visszaküldeni az ő tudatát. Szerintem nagyon jó döntés, hogy Logan megy vissza.

 33. br41n: nyilván tudjuk, hogy a DCUO milyen univerzumra épül. Viszont a DC-nél elég ritka az időutazásra építő sztori, amit a DCUO-ban csináltak.

  A Days of Future Past képregényben 1981-ben jelent meg, és messze az egyik legjobb, legütősebb X-Men történet a mai napig – ha Chris Claremont nem tett volna le az asztalra ezen kívül semmit, akkor is halhatatlan lenne (de nem így van szerencsére).

 34. Csak engem idegesített végig ez a sok mocsok hosszan elnyújtott mondat? Minden tiszteletem Patrick Stewarté meg minden, de ez eléggé overactednek tűnik, mintha le akarnák nyomni a torkomon, hogy “ez igenis epic lesz mert aztmondtuk”. Amúgy nem vagyok meggyőzve, de nem is nagyok az elvárásaim, a John Murphy zene meg fasza, kicsit túlhasznált, de oké. Mellesleg Fassbendert nem nagyon szólaltatták meg, ez hiba.

 35. Ez a hely, ahol ezek majd visszaküldik Rózsi tudatát pár évtizeddel előbbre, remélem valami komolyabb felvezetéshez vezet mondjuk… Csak mert nem lenne rossz, ha Dr. Strange papát vezetnék bele a dologba. Tudom, tudom, biztos Bosszúállókhoz köthető (“Én nem vagyok olyan doktor…”), de akkor is. Még a Marvel Allience-ben volt ilyen stílusú pálya… :D

 36. “So I wake up in my younger body”
  “Szóval, akkor felébredek az új testemben”

  izé…

 37. A legjobb, legütősebb X-Men storynak van ilyen cime, de ennek a trailer alapján elég kevés köze van hozzá.
  Bár tudható, hogy lesznek sentinelek, egyet sem mutattak vagy nem vettem észre, mondjuk ez még betudható lenne, annak a morzsának, hogy még nincs kész az effektezés, de még igy is.. amit a trailer mutat abból sosem jönnék rá hogy a days of future past :(

 38. Zs: És ez jól is van igy. Nem kell a trailernek többet mutatni. Remélem a moziban látom csak majd a Sentineleket. Más filmeknél meg azon sirtok, hogy mindent megmutat. Legyetek már kicsit következetesek.
  DvDvDv: Nem előre küldik, hanem a múltba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.