Catching IMAX?

Ezt tényleg érdemes lesz ott, említettem már párszor. Amúgy meg elég jó poszter így, hogy nem a színészek vannak rajta szikrákkal.

10 hozzászólás a “Catching IMAX?” bejegyzéshez

 1. “Ezt tényleg érdemes lesz ott” – Tényleg? :)
  Háromszor láttam eddig a trailer-ét a moziban, háromszor nem sikerült meggyőznie. Az első résztől is sokan ájuldoztak, de azóta sem tudom hova tenni, hogy miért. A második rész meg az első rész kissé feltuningolt változatának tűnik a trailer alapján.

  Mindegy. Majd meglátjuk. Mindenesetre engem nem sikerült megvenniük. :)

 2. HaPLex: csak arra gondolok, hogy nem upscale, hanem sok jelenetet vettek fel IMAX kamerával, ahogy ezt már többször írtam.

 3. én azt nem értem, hogy a film címében fire van ( tűz, gyengébbek kedvéért), de a bemutatóban vízbe ugranak, ez hogy lehet? nem olvastam a könyvet, azért kérdezem

 4. Susan:

  SPOILER (minimális)

  A tűz a címben szimbolikus, az első részben Katnisst úgy emlegetik, mint a “lány, aki lángra lobbant”, ő a lázadó, itt pedig a lázadás elkezd továbbterjedni, mint a futótűz (ez a magyar cím). A víz az új aréna sajátosságai miatt van.

  SPOILER VÉGE

  A poszter egyébként tényleg szép lett, szívesen kitenném a falamra.

 5. jaj köszi Draco én annyira hülye vagyok, és akkor lesz levegő és föld is, mint a 4 elem ?

 6. HaPLeX ne tévesszenek meg a trailerek, a sztori kb. harmada-negyede játszódik csak az arénában (a vége).

 7. Haplex nem vagy egyedül, megnéztem anno az első részt, mert mindenki erről beszélt, aztán ültem ott, hogy WTF? Vártam vmi nagyszabású, szuper valamit. Erre kaptam egy ilyen twilight-szintű ökörséget. Na de a tiniknek manapság ez kell, csillámló vámpírok meg viadalozó tinik meg lelkiző idegenek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.