13 hozzászólás a “A Simpsons a Hobbitra fókuszál” bejegyzéshez

 1. Puffin: most kezdem még csak a 19. évadot, de igazából a Family Guynál ezerszer többet nyújtott nekem. És az epizódok többsége nem paródizálásokról szól.

 2. Puffin: ja, mert láttad ezt a videót, akkor már másol a Simpsons.
  Esetleg nézz meg 1 évadot a sorozatból és utána jelentsd ezt ki.

  “ha nem másokat “parodizálna” akkor nem lenne sehol”

  LOL

 3. Puffin:
  Nem véletlenül volt a South Parkn egyik epizódjának címe, hogy “Simpsonék már megcsinálták”.

 4. akkor az utolsó 5 évadból emeljetek ki egy részt ami önálló saját sztorit kapott, és emlékezetes :D

 5. A sorozatnak 24 éves múltja van, ami már önmagában is tisztelendő. Egyik alappillére pedig mindig az volt, hogy reflektált a világ aktuális dolgaira. Filmekre, sztárokra, történésekre stb…
  Hogy most ez kicsit “gyengébb” (bár így is az egyik legminőségibb sorozat) az azért is van, mert a világ is sokat változott, nem jó irányba. A mostani aktualitások (politika, világnézetek, filmek, showk stb) ennyi táptalajt tud biztosítani. Ez pedig nem a The Simpsons hibája.

 6. Puffin: The Day the Earth Stood Cool, The Saga of Carl, The Book Job, Holidays of Future Passed, The D’oh-cial Network, At Long Last Leave, Beware My Cheating Bart, The Great Simpsina és ezeken kívül még jó pár instant klasszikus lett. Ezek csak az utolsó 3 évadból.

 7. Ezeken nőttem fel kb. A Family Guy ehhez képest szerintem semmi. Ebben szerintem sokkal több az eredetiség. Megkockáztatom, hogy minden korosztályt tud szórakoztatni, míg egy South Park vagy egy Family Guy elé tuti nem ültetnék le egy 7 évest és egy felnőttet. Szerintem jó mezsgyét talált magának a sorozat. Grafikáját tekintve meg még inkább kiemelkedő. Második mozifilm mikor lesz?

 8. Én lehet, hogy marslakó vagyok, de a Simpsons-on sohasem tudtam nevetni, vagy csak ritkán. Ellenben A South Park, vagy a Family Guy megmozgatott. Ámen.

 9. Sose szerettem a Simpsons. Mindig is olyan gyerekes, és bénának tünt. South Park meg aFamily Guy szereintem sokkal jobb.

 10. Miért kell mindenből egyből hitvitát csinálni??!! Szerintem mindegyik zseniális a maga módján (nem véletlenül megy mindegyik több mint tíz éve!!), és más-más fajta humor kedvelőinek készült. A Family Guy a szkeccs és az abszurd kedvelőnek, A South Park inkább a szarkazmusra, iróniára és társadalomkritikára/paródiára helyezi a hangsúlyt, A The Simpsons meg a helyzetkomikumra az amerikai családmodell parodizálására, alapoz. Nekem például mindegyik tetszik és nézem is a kezdtetek óta, és mindegyiken teleszájjal röhögök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.