Kathleen Kennedy 2016-ban szeretné a Star Wars-ot

Kathleen Kennedy (a film producere, a Lucasfilm feje) és a film mögött álló kreatívok figyelembe véve a forgatókönyv körüli hercehurcát is azt szeretnék, ha a film nem 2015-ben, hanem 2016-ban érkezne. A probléma, hogy a Disney baromira nincs ezen a véleményen!

Mondjuk a befektetésüket tekintve még meg is értem őket, elnézve, hogy az mennyire rúgná fel a spin-off filmek menetét is.

human
írta
2013. 10. 31. 19:44
megjelenés

hozzászolás


17 hozzászólás a “Kathleen Kennedy 2016-ban szeretné a Star Wars-ot” bejegyzéshez

 1. Akarod mondani az egész estés reklámok menetét, amikkel el tudják majd adni a rengeteg franchise terméket, amiből a Star Wars bevételének nagyobb hányada mindig is származott?

 2. Na már kezdődik a halogatás, meg a pöcsölés. Gondoltam hogy ez lesz, még sehol nem tartanak.

 3. A disney már az Indy -re feni a fogát, de még az SW sincs sehol. A hülye is tudja, hogy 2015 -re nem lehet összedobni egy SW filmet. Ez nem J. Carter könyörgöm!

 4. Hát már én is elkezdtem félni hogy most vagy egy igénytelen moslékot vágnak elénk…vagy inkább megcsinálják 1 évvel későbbre és akkor valami normálisat is tudnak alkotni…mondjuk azt nem értem hogy a Disney leb*szott 4 MILLIÁRD dollárt(azért ez nem apró pénz amerikában se) lassan 1 éve..és semmit nem kezdtek még a franchise-al… ok van elvileg forgatókönyv ami szép és jó..de se casting se senki..csak néha megy a theorycraft hogy a régi arcok közül lesz e benne valaki… ez így nem pálya. =/

 5. Ez így, ebben a formában halálra ítélt dolog. Még egyszer nem lehet akkorát dobbantani egy SW trilógiával, mint a legelsővel. Ezt a második trilógia megmutatta. Már ott elveszett a téma különlegessége, hiszen amíg az első trilógia látványvilágban és történetben egyedülálló volt a maga idejében, ez mára egyáltalán egy nagy nóvum, 2015-16-ban pedig még annyira sem lesz az.

  A sztoriról semmit nem tudni, és hát most őszintén, kit érdekel egy Dallasos továbbfűzés a Jedik gyerekeivel? Ez nagyon erőltetett és leegyszerűsített lenne. A Jedi visszatér végén galaxis szerte ünnepelték a Birodalom pusztulását. Innentől kezdve teljesen hülyeség a galaxis pereméről érkező számottevő flották érkezéséről agyalni, mivel alapvető hülyeség, hogy a Birodalom egy polgárháború kellős közepén komoly haderőt rejteget – ki tudja miért -, valahol a periférián túl. Miközben egy Halálcsillagot mindenki szeme láttára húznak fel, gyakorlatilag célkeresztet rajzolva rá vörös festékkel. Ez így, alapvetően nem jó koncepció, mivel így, ennyire egyszerűen megoldva – ja, még van három hadosztályunk meg két zseniális tábornokunk, na, támadjunk vazze! – logikátlan.

  Talán annyit lehetne csavarni a sztorin, hogy a legutóbbi Halálcsillag építése csupán egy kamu volt, egyfajta fénycsóva, ami magához vonzza a szúnyogokat. Egy stratégiai húzás, amivel elterelik a figyelmet a valódi, érdemi ténykedésről, ami viszont tényleg a periférián zajlik teljes titokban. Szóval a lázadók rácuppantak a kamura, eközben meg az űr legsötétebb, legtávolibb részén nagyban épül egy giga-halálcsillag (:D), ami – hogy legyen benne valami elszállt őrültség is – mondjuk képes arra, hogy a Jedik erejét transzformálja át valahogy és ugyanígy képes azt semlegesíteni is a saját hatókörén belül. (Így nincs erővel jampecoskodás a Halálcsillag közelében, csak ha az t személyre lebontva engedélyezi a biztonsági rendszer.) Ráadásul kiderülne, hogy az Uralkodó nem halt meg, csupán egy klónját küldte a Jedi visszatérben a félkész halálcsillagra, ő ott van az igazi munkálatoknál. És ha már klónozás, hát lehetne egy Jedi klón-hadosztály is. Sötét jedikből.

  A film meg kezdődhetne úgy, hogy a külső rendszerek sorban semmisülnek meg, legendák kerekednek egy minden eddiginél nagyobb Halálcsillagról, egy borzalmas seregről, amely az égből száll alá és mindenkit lemészárolnak. Az Új Köztársaság későn reagál, a sötét jedik titkos képviselői belülről bomlasztják a rendszert, szítanak ellentéteket, stb. A perifériáról egymással ellentétes beszámolók érkeznek, a kiküldött csapatok szabályosan eltűnnek a semmiben, semmi érdemi információ nem áll rendelkezésre, legfeljebb annyi, hogy bizonyos rendszerek elhallgattak. Végül Luke és barátai útnak indulnak, mivel semmiféle reagálás nem érkezik a megkeresésekre és így nem lehet tudni, mi a helyzet odakint.

  Nem tudják, hogy ez az új csodafegyver alapvető erejüktől fosztja meg őket, így úgy néz ki, szépen belesétálnak egy halálos csapdába.

  :D Na, kissé elvetettem a sulykot, de szerintem alapvetően valami hasonló, súlyos, kilátástalanságba taszító alapszitu kellene, valami, ami eléggé megdöbbentő és ami elég jól megmagyarázza azt, hogy a Birodalom hadserege miért is nem bukott el valójában. Azért, mert minden úgy alakult, ahogy ők eltervezték.

  Csak csípőből ötleteltem, ha valakit zavar, attól bocs, nem állítom, hogy a fent felvázolt sztori életképes, pláne hogy jó, csak gyorsan lefirkáltam valamit, egyfajta hangulati aláfestésnek. :)

 6. sztem meg nem kell túl misztifikálni a sztorit, a legjobb sztorikat úgy is az élet írja lsd. arab tavasz, hogy mi történik egy diktátor megbuktatása után

 7. Hát az arab tavaszt pont nem az “élet írta”, hanem néhány magasan képzett statéga egy USA kormányhivatal frankón leárnyékolt szobájában, de mindegy. :)

 8. ha már cenzúrázol minket akkor légyszi Fernando 14. es kommentjét is tüntesd el, mert oltári nagy faszság

 9. az a baj,hogy egy amerikai filmekkel foglalkozó blogon egy amerikai sorozattal kapcsolatban szidod amerikát

  én ezt komolyan nem értem

  mi amerikaibb a star warsnál?

 10. Cenzúrázzon is nyugodtan, mert tényleg elhajoltunk az alapvetéstől. Szóval szerintem a 13-astól nyugodtan lehet törölgetni, mert hogy az is politika. Bobbykám, te meg inkább menjél aztán igyál olajat, én erre a mérhetetlenül pirmitív baromsághegyre amit produkálsz, már nem akarok reagálni.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.