Lehet mégis lesz Deadpool movie?

Egyelőre csak reménnyel telve beszél Reynolds és Tim Miller, a kinézett rendező a projektről. Nagyjából azt lehet kihámozni a szavaikból, hogy a meta humor meglesz, a karakter tudja majd, hogy egy filmben szerepel, és Rated R-t szeretnének. Ez utóbbiért bizony sok mindenről lemondanak, kis filmet terveznek a karakterrel. Úgy tippre Kick Ass nagyságú akcióra lehetne számítani, az még elérhető befektetés lehet a stúdiónál talán.

Mióta olvastam pár képregényt csak vele, azóta még jobban várom. Hatalmas arc, ha az előző próbálkozásnál komolyabban nyúlnak hozzá — ami valljuk be, Reynolds karrierjének is jelenthetne valamit a RIPD után — akkor hatalmas jóság születhet.

human
írta
2013. 11. 02. 04:55
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Lehet mégis lesz Deadpool movie?” bejegyzéshez

 1. Sose hallottam Tim Millerről, de ha az IMDB nem hazudik akkor ahogy látom ez lesz a csávó első mozi rendezése, ami szerintem a legjobb hír ami csak lehet, főleg, ha tényleg rated R lesz. Kell a fellélegzés kicsit a sok mindless pg-13 biztosrecept iparosmunkák között, pláne, ha képregényhősökről van szó, Deadpool pedig a közéjük betrollkodásra a legalkalmasabb. A Kick Ass szintű akció meg nekem igazából jó hír, mert ha az 1-ről van szó, akkor az a film kb 30 millából készült, és abban a filmben az akció szerintem isteni volt, főleg, ha ahogyan a zenékkel bántak a jeleneteknél. Én drukkolok a Deadpool filmnek, igazából egy felháborítóan közönséges humorral megáldott hollywood-képregényhős-görbetükörre vágyok, bár lehet, hogy ezt csak független filmel kapnám meg, de kitudja.

 2. Hiszem ha látom a forgatási képeket. Deadpool már tíz éve a kedvenc karakterem, és már ártott nekik eleget (nem a hangulat vagy a karakter adaptálása, az tökéletes lett, minden mással volt a baj), szóval egy jó film nem jönne rosszul. Képregényes alapanyag van hozzá elég, csak ne az új sorozatot használják fel. Mellesleg már előre rettegek a magyar címtől….

 3. Inkább hagynák rajta a maszkot végig, Reynolds hadd pózoljon, Nolan North pedig dubolhatná az egészet. A nyáron kijött játékban is zseniális volt.

 4. Ha ügyesek/okosak szeretnének lenni, akkor tényleg belevágnak és nemcsak ígérgetnek, főleg ha a most kijött játék sikerét nézzük. Ott is hasonló stílusú humort használtak és elég keményen ütött.

  Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mit szól majd ehhez Singer, aki nemrég közölte egy DOTFP interjúban, hogy Deadpool-t még szívesen behozná egyszer valamelyikék filmjében, mert ő is kedveli a karaktert.

 5. Nem értem Reynolds miért ragaszkodik a karakterhez, megvette a jogokat magának?
  Mivel Pool úgyis végig maszkban van (alatta meg kvázi bőr sincs a fején) simán Nolan North-nak adnám az egész projektet. Maga a stílus meg semmi xtra, a videojáték adaptációban is tudta, hogy egy játékban szerepel, és ki is szólogatott, szvsz máshogy el se tudnám képzelni.

 6. Adná az ég, hogy elkészüljön. A legnagyobb kedvencem a karakter. Imádom minden sorát :D
  Frodo Swaggins: Még Nolan Northt is belehetne hozni a maszk levételével együtt is. Reynolds lenne a rendes hangja, arca meg ilyenek, míg Nolan a 2 belső hangját hozná. Simán jó lenne :D

 7. Ha igy ezzel a maszkkal lesz Reynolds arcan akkor johet,semmit nem fog elvenni a nemletezo tehetsegebol ennek az ex-alsogatyamodellnek.

 8. pontosabban az, hogy tisztában van a mű a saját fikcionalitásával és erre rá is játszik, lásd Sikoly

 9. Nem ismertem ezt a karaktert. Egy képregényben nem láttam még vendégszereplőként sem. Viszont egyre nagyobb hypeot kap az állítólagosan készülődő filmje. Olyannyira, hogy fizetett marketing nélkül is felkeltette az érdeklődésemet. Lassan már teljesen tisztában leszek a karakterrel kapcsolatban, hála az ilyen filmes oldalaknak / blogoknak.

  Szerintem ezzel nem csak én vagyok így – és ezt éreznie kell a hollywoodi cserkészcsapatnak is. Hülyék lennének kihagyni egy ilyen ziccert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.