Only Lovers Left Alive-előzetes

Jim Jarmusch (Dead Man, Broken Flowers) ezúttal egy vámpíros romantikus filmet hoz nekünk a szokásos stílusában, ahol a főszereplők nem felhőtlen szerelme több évszázada tart már. Nem mondom, elég hangulatosan tűnik az anyag, úgy tűnik a mostani vámpír hullám pár komolyabb filmet is kitermelt végre.

10 hozzászólás a “Only Lovers Left Alive-előzetes” bejegyzéshez

  1. logitech: Tudom h ízlések és pofonok, de a Byzantium szerintem botrány..Én nem tudtam végig nézni. Lehet h másnak tetszett, de nekem nem jött át. :) Ez jobbnak tűnik!

  2. R*hadtul unalamasak már ezek a vámpírfilmek. Ez is egy nagy 0 így trailer alapján (szól valamiről egyáltalán vagy csak valami random darkos hangulatút akartak összedobni??) A Byztanium se volt jobb igazából, újra és újra ugyanazokat a köröket futják le, csak más szereplőfelállásban. Pár évtizedre jó volna már jegelni ezt a vámpír-mizériát. Anno mit nem adtam volna, hogy kb. hetente megnézhessem az Interjú a vámpírralt vagy a jó öreg Gary Oldman-féle Draculát, most meg a csapból is a vámpírszenny folyik… És van, aki még mindig képes megkajálni, hogy fú de név, fú de hangulat, aztán meg jön a csodálkozás, hogy miasz*rtláttamjézusom.

  3. Igen Bambikám, láttam. Ha sikeresen elolvaszod a hsz-em mégegyszer, akkor talán neked is leesik, hogy a témától kapok már hidegrázást, felőlem az atyaúristen is rendezhetné, attól, hogy az akcióból a vérengzésen át átmegyünk valami elvontba, az nem segít a dolgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.