Friss Hobbit anyagok!

Egy 3 perces sneak peak/trailer lenne a lényeg, de a ma megrendezett Fan event során egy új videoblogot is kaptunk, amit 1 órás anyagban rejtettek el, de minden időpont itt van a tovább mögött.

És akkor a fan event…

Időpontok:

21:02-től kezd a video blog.
52:45 egy jelenet a filmből. A végén amúgy a fent külön kiemelt trailer található. Igazi rajongói anyag tényleg, már azoknak akik nem sok mindent akarnak hagyni a mozira.

Külön is kiemelték a videó blogot, itt nézhető.

human
írta
2013. 11. 05. 04:16
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Friss Hobbit anyagok!” bejegyzéshez

  1. Na ez a rész odafog csapni. :) Sokan panaszkodtak ugye hogy a Váratlan utazásban sok volt a debilkedés stb…no akkor ez kb olyan lesz mint anno az SW Ep V :) Tökösebb…darkosabb. :)

  2. 52:45-ös részt nyugodtan meg lehet nézni, az az első rész bővített változatában lesz szerintem.

  3. Nagyon várom, de bakker, meg tudná vki magyarázni, hogy miért totál CGI az egész? :( Ennek van vmi célja vagy csak szimplán lusták voltak megcsinálni a rendes maszkokat, fegyvereket, színhelyeket…?

  4. kuckuc
    Ez már engem az első részben is “zavart”. Szerintem direkt csinálják így, ahogy a stílusa is próbált lenni, mesés. Mivel a könyv is eredetileg egy mese és Peter Jackson is szerintem próbálta olyannak csinálni (gyerekes beszólások, mesés motívumok), ami nekem nem nagyon jött be, nem igazán az ő stílusa. Szóval szerintem a többi rész se lesz különb.

  5. Állítólag olcsóbbak a mszkok így és gyorsabb az elkészítés is. külső helyszínek viszont Új-zéland mint eddig is.

  6. A “fan event” videó kezdőképénél normális, hogy a csaj az ujjai között készül lőni?

  7. kuckuc

    Szerintem, amit csak lehetett megcsináltak élőben, maszkkal, helyszínekkel. Nézd meg a production diary-kat. Összehasonlíthatatlanul több a legyártott ruha, fegyver, maszk és színhely, mint a mostani filmekben. Persze ezeket ki kell egészíteni CGI-val, ez elkerülhetetlen.
    Volt egy két jelenet az előző részben, ami engem is zavart (Radagast szánkózása), de azért a többi jelenet tisztességesen meg volt csinálva.

  8. Viszont A gyűrűk ura-filmekhez képest valóban kevesebbnek tűnik eddig a ténylegesen elkészített sminkek, maszkok, fegyverek…stb száma, és jóval többnek, vagy legalábbis jóval kivehetőbbnek a cgi.
    Persze az is igaz, hogy a nagyobb csaták, népek bővebb bemutatása is a 2. és 3. részekben lesznek…

  9. Üdv!
    Lehet azt tudni már, hogy IMAX 3D-ben szinkronos vagy eredeti nyelvű verzió forog majd? Most a Gravitáció angolul megy, nagyon jó ötlet lenne ezt is berakni eredetivel, biztosan többen mennének imax-be…

  10. troll
    Tudtommal az is egy célzási fomra, kilövésnél felengedi az ujját. Úgy, mint a billiárdnál is van ilyen, ez jutott eszembe. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.