Közepesen sikeres lett a Wolverine: Japán? Jöhet a folytatás!

A Wolverine Originst felejtsük el örökre, az idei Rozsomák történet viszont bőven elég pénzt hozott arra, hogy a stúdió zöld utat adjon a folytatásra. A feketeleves pedig az, hogy James Mangold, aki rendezte az ideit visszatér, ahogy természetesen Jackman is. Épp a pár oldalas rövid vázlaton dolgozik Mangold, de nyilván semmit nem tudni a történet alakulásáról egyelőre.

human
írta
2013. 11. 05. 17:09
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Közepesen sikeres lett a Wolverine: Japán? Jöhet a folytatás!” bejegyzéshez

  1. Nem örülök. Most akkor addig fogják Jackmennel nyomatni Wolverinet, amíg végleg ki nem öregszik a kortalan mutáns szerepből? Kár, hogy az eddigiek alapján csak a csapat filmekben működik a karakter.

  2. Mangold egy tehetséges filmes, viszont ha ilyen alkotókra rákerül a blockbuster stúdió póráz, akkor nem tud rednesen kibontakozni. Ha szabad kezet kapna, akkor jöhetne egy igazi R rated Wolverine normális történettel szerintem.

  3. Én se vagyok túlságosan elragadtatva! Számomra elég volt két rész,hogy le tudjam vonni a következtetést,de olybá tűnik a stúdió roppant makacsul viselkedik ha egy népszerű karakterről van szó.
    Mellesleg ez a második első rész is egy kalap szar volt, köszönhetően a pg13-as bohóckodásnak, na meg az adamantiumhoz való hozzáállásuk végett többek közt -.-
    Csináljanak inkább X-Force filmeket vagy bánom is én,de Rozsiból elég volt ez a 2 szörnyűség mindörökre!!!

    UI: Milyen vicces,hogy Jackman még hónapokkal ezelőtt végig azt szajkózta,hogy nem lesz több Wolverine az ő szereplésével aztán tessék xD Pénz beszél kutya ugat…

  4. Nahh,már látom ahogy Wolvie visszaszerzi az adamantiumot a köv. részben. :P

    Egyébként egyátalán nem örülök,egyik kedvenc karakterem,de az új film egyátalán nem tetszett,és sokak már nem csak magától a karmostól,de az x-menektől is borzonganak,ezért nem értem miért jó ezt erőltetni,mikor nagyon úgy néz ki,hogy így is központi szereplő lesz Wolverine az x-eknél is…

    Abban a filmben egyébként nagyon reménykedem,de ha nemhozza az első 2 rész színvonalát,akkor lehet nem lesz több kedvem bármilyen formátumú mutáns történethez,nagyon régen nem tudtam úgy igazán szórakozni x filmen.

  5. Én viszont örülök. Wolverine és X-MEN jöhet akármennyi. Van még csomó jó Wolverines történet, amiből lehet meriteni.

  6. Képregény terén imádom az X-ment, de ez a Wolverine film katasztrófa volt. Még ellövik Deadpool-t is PG13-al és akkor már a remény is meghal.

  7. Mennyien utálják azt a Wolverine Origins-t, nekem tökre bejött… Én szívesen megnéznék még párat. :P

  8. Mondjuk úgy, hogy ha a film nem is igazolja, Mangold messze a legjobb rendező, akinek a kezébe X-Men karakterek kerültek. Ettől még persze lehetett gyenge a film, de azért picit lehúzónak érzem ezt a bejegyzést. Pedig egy filmes blogon pont a Mangold féléknek kellene örülni, bennük vannak lehetőségek. Mondom – a filmtől függetlenül.

  9. skinny: Ööö, Jackman sohasem mondta, hogy nem lesz több Wolverine az ő szereplésével…

  10. Amig a Marvel és a Disney csinálja az X-MEN filmeket, addig felejtsük el, hogy Wolverine R besorolású filmben fog kaszabolni. Ahhoz képest viszont, a karakter nem volt rossz egyik filmben sem. Ennyit tudnak kihozni belőle.

  11. “Ennyit tudnak kihozni belőle”
    Na pont ez a baj, mert ettől sokkal többet ki lehetne hozni belőle.
    Az R besorolásról meg annyit, hogy karmokról csöpögő vér nélkül is lehetne jó akció benne. A X2 elején mikor a suliban lehenteli Striker katonáit, az simán odaveri az idén nyári temetős, vonatos nindzsás harcokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.