The Railway Man másodszor

Itt az angoloknak vágott Railway előzetes. Oscar bácsit akarnak itt is? A Japánoknak vonatsínhálózatot építő amerikai hadifoglyokról szól, vagyis egyikük bosszújáról. Főbb szerepben Colin Firth és Nicole Kidman.

5 hozzászólás a “The Railway Man másodszor” bejegyzéshez

  1. Nem néztem meg az előzetest, de borítékolom Ködmön kisasszony overact játékát, á la utolsó jópár filmje.

  2. human ez valami új trend mostanában, hogy kritizáljuk azokat a filmeket is, amik valószínűleg minden tekintettben elég korrektül megvannak csinálva? Mert az elmúlt időszakban szinte mindegyik komolyabb hangvételű trailer után, jöttek az ércelődések, hogy túl tökéletes, látszik, hogy oscart akarnak vagy oscarra tenyésztve stb.
    Mint ha már az is baj lenne, ha jó filmet csinálnak.

  3. rapator: rögtön felette ott van egy romantikus jól megcsinált trailere amire semmit nem szóltam, a Monuments men éltetve lett pedig az is Oscar gyanús volt amíg el nem tolták, Wolf of Wall Street? Szintén. 12 Years a Slave? Éltetve. Aminek már az előzeteséből is csöpög ez az oscar vágyás az viszont meg van említve.

  4. Az oscárra vágyás ott érhető tetten, ha egy film trailerben túlzottan felsorolják az alkotók/szereplők díjait, valamint ha minden második kocka valami fellengzős kritika egy mondatát idézi megjelölt forrással. Na és persze a based on a true story. Itt sajnos ellőtték az egész filmet. Vagy nem kellett volna a kés a nyakhoz rész, vagy a “true story of love and forgiveness” kiírás.

    Azt viszont megállapíthatjuk, hogy Hiroyuki Sanada személyében új kötelező Ken Watanabe született.

  5. Szerintem nem fog Oscart kapni. Munkatáboros, vonaton éhezve utaztatós történet végén a konkluzióval hogy meg kell bocsájtani és tovább lépni?
    Az ottaniaknak ez nem fog tetszeni. Le lesz húzva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.