Winter’s Tale-előzetes

Na ez a jó értelemben mi a fene, avagy wtf. Akiva Goldsman első rendezése, amiben Colin Farrell egy tolvajt alakít, aki az egyik kizsákmányolandó házában az örök szerelemre bukkan egy haldokló nő személyében, miközben a volt főnöke, Russell Crowe üldözi. Várjatok, a trailer közepén jön a csavar, amikor is főhősünk ugrik az időben egy évszázadot, mivel nem tud meghalni még valami miatt… Valentin nap érkezik, de nem tűnik rossznak.

Hd a nagyoknak.

16 hozzászólás a “Winter’s Tale-előzetes” bejegyzéshez

 1. na sírhatnak a lányok:)

  az elején egész jó az a zene, úgy 0:30 után, azmiazmiaz mi lehet?

 2. “What the best thing you have ever stolen?”
  “I think i haven’t stolen it yet.”
  Édes Istenem….
  Még ennek ellenére is jónak tűnik, de komoly aggályaim vannak a párbeszédeket illetően, illetve ahogy Farrell előadja azokat.

 3. Ez most az a film ahol Russel Crowenak vágás van az arcán, vagy mostmár onnan fogjuk tudni ha gonoszt játszik, hogy vágás lesz az arcán?

 4. Hát, vannak fenntartásaim, hogy Mark Helprin 700 oldalas zseniális regényét hogyan lehet egy filmbe tömöríteni, hogyan tudja átadni a könyv fantasztikus hangulatát, de rajtam nem múlik, meg fogom nézni.

 5. Némileg hasonló terjedelmű Tolkien művekkel is sikerült, igazából rendező kérdése mint oldalszámé.

 6. Kaoka: Igen, TLOTR is hasonló terjedelmű, de azt 3 db. 3 órás filmben oldották meg, és még így is egész történetszálak maradtak ki.

 7. Úgy érted 3 könyv 3 film, egy-egy könyv egy-egy filmbe tömörítve amely átadta komolyabb sérülés nélkül a könyv fantasztikus hangulatát?

 8. Ez így, trailer alapján tisztára, mintha vették volna a Kate és Leopoldot, az elejét Dickensszé alakították volna, a modern részeket meg rábízták volna Wayne Wangre; messze nem tűnik olyan ígéretesnek, mint az eredetije…

 9. Méghogy a LOTR filmek átadták komolyabb sérülés nélkül a könyvek hangulatát? LOL. Mondjuk ki milyennek képzelte, ugye… és hogy előbb olvasott-e, avagy a filmeket nézte-e meg a könyvek megismerése előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.