2015 december 18.

Ekkor nézzük a Star Warst, a Disney bejelentése alapján. Remélem mi is megkapjuk világpremierben, mert addigra rájönnek, hogy a kis piacok büntetése baromira nem ér semmit a warez ellen.

Disney 3D-ben (mindig mosolygok ezen a promó szövegükön).

human
írta
2013. 11. 08. 05:05
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “2015 december 18.” bejegyzéshez

 1. Na akkor(is) megyek moziba!!Elôre nem fogom szidni ÈLETEM FILMTRIOLOGIÄJÅNAK “hozzätoldäsät”!Kedves “f.buzitårsak” ti se tegyétek!:)

 2. Nem lépett le nem rég a forgatókönyvíró? Csak mert így az a 2015 nekem korainak tűnik, főképp, ha tele lesz CGI-vel (és miért ne lenne).

 3. a hobbitokat is összedobták fél év alatt, szóval a 2015 év vége azért vállalható. akkor egyelőre semmi teaser, állókép, bakfitty, amit felvezettek a régi trailerekkel?

 4. lehet Mickey egér lesz a galaxis új ura, és a nagy fekete fülei fogják ellensúlyozni Darth Vader sötét maszkját

  de olyan ijesztő maga ez a dátum is , senki ne merjen más karácsonyi filmet tervezni 2015 re !!! mert a Disney legjobb bérgyilkosai fognak lecsapni ( eszembe jut egy South Park rész, ahol Mickey egy igazi kapitalista gennygóc :)

 5. Az a legszomorúbb az egészben, hogy még csak meg sem kell erőltetniük magukat, mert akármilyen szar is lesz, úgy is meg fogják nézni, meg úgy is 1 milliárd környékén fog hozni, mivel Star Wars. A Breaking Bad és a Trónok harca mellett, a Star Warsnak vannak a legrosszabb fanjai. (SZVSZ)

 6. BadJoe, való igaz, hogy első körben nagyot fog akasztani. Ugyanakkor, ha nem lesz elég jó, akkor a folytatásokra már nem mennek el olyan sokan. Mert ugye a fanok mellett vannak az alap mozinézők, akik ha nem élveznek valamit, akkor nem mennek folytatják olyan nagy tömegekben.

  Ep 1 is nagyot nyitott a kasszáknál, de az ep II már nem annyira ha jól emlékszem.

 7. “A fejemben lezajlott temérdek és mély agymunka következtében….” Én meg úgy gondolom, hogy max az elsőt nézik majd sokan mint anno a 1999-es I. részt. Mert a folytatások a II.-III. “csak” 650-850-et hoztak. Azóta megint eltel(ik) majd 10 év aztán újdonság lesz egy új nagy film innen-onnan új teknikával. És majd az első után lesz kritizálni való alap a többihez.

 8. A Klónok támadása: 649 milla
  A Sithek bosszúja: 848 milla

  Ez eléggé sok elégedetlen fan Világszerte. Mennyi lett volna, ha még jók is ezek a filmek?

 9. Mivel Gordon Ramsay még nem működtet moziláncot így általában a film előtt fizetsz akár szar volt vagy sem. Így a nagy della még jelenthet szar filmet, főleg ha olyan amit a világon egyszerre indítanak és 2.5 generációnyi ember várja és lelkesedik érte. Anno más filmek eladását is megdobta az Ep. I. mert sokan vettek jegyet máshova is hogy megnézhessék az előzetest többször, mert ugye még nem volt ez a nagy webkettes világ.

 10. A 2. és a 3. rész volt az amiben kiderült, hogy a nagy Vader, galaxisok rombolója és pusztítója, csak egy elkényeztetett kis takonypóc volt durva anyakomplexussal, maga a nagy és híres jedi tanács pedig akkor se ismerné fel a rosszindulatot, ha szembeköpné őket? Igen, valóban jó volt az a két film…

 11. leviske: A forgatókönyvíró nem lelépett, hanem kitették a szűrét, úh. most Abrams meg Kasdan jegyzik a filmet. Nem tudom, hogy ez jó jel-e vagy rossz.

 12. Előre várom a plakátot, amin a STAR WARS felett ott fog díszelegni a “Disney’s” felirat. Ha ott nem, akkor a DVD borítón fog szerepelni. Na az szánalmas lesz.

 13. Nagy fan voltam az első (5-6-7. rész) széria idején – gyerekként.
  A második szériáról nem szívesen nyilatkoznék.
  Viszont amióta láttam a Family Guy SW 5-7. feldolgozását, már az jobban tetszik az eredetinél. Minden gyökérséget, logikátlanságot annyira pikánsan dolgoztak fel benne.
  Persze tudom, kellettek a paródiához az eredeti filmek is.

 14. Sose értettem miért fikázza mindenki az új trilógiákat..én is jobban szeretem a régieket,de szerintem az első 3 rész is megállja a helyét..persze van bennük logikai bakfitty,de hát istenem..kövezzetek meg,de személy szerint a Baljós árnyak a kedvencem az új filmek közül,még ha a gyerek anakin egy idegesítő kis kula is..lehet ,hogy azért,mert ez volt az első Star Wars film amit moziban láttam és emlékszem rá.
  Sol: Jogos,de azért ne sarkítsuk ki a dolgokat..az első trilógiában mintha nem lettek volna elég nagy logikai bakik..

 15. Szerintem nem lesz Disney’s felirat, csak tötörörőő helyett a kastély, amit gondolom majd körül repül két táj fájter.

 16. tény hogy az új trilógia szarabbul sikerült, de attól még megvan abban is az a varázs ami az eredeti trilógiát klasszikussá tette, csak épp rá van rakódva egy tonna jarjar / cukiság máz.

 17. Szerintem azért az új trilógia befejező része, a Sith-ek bosszúja elég jól sikerült (imdb is egyetért velem).

 18. Meglátjuk milyen lesz. A régi trilógia zseniális (mínusz ewokok)
  Az újból az első rémes (kivéve Darth Maul harcot a végén) a kettő szódával elmegy (klón bolygó, végén a klónok háborúja adta) a 3. volt jó, a 66-os paranccsal. Ott volt egy kis birodalom visszavág érzet végre. Azért én várom. Nagy múltú sorozat, jó lenne ha helyre tudnák billenteni a renomét.

 19. ezt fuszerezzuk meg hogy mar folyik a casting a tinisztarokra…lesz itt SW bundaban egy TwilightHungerGames, Jedi Arénával meg ami kell. kösz nem. kihagyom. a többieknek sok sikert.
  én addig olvasom a régi könyveket inkább vagy újranézem a 4-5-6 eredeti változatait (original-THX).

 20. dice: Abrams szeret megtéveszteni a karakterleírásokkal, tette ezt a super8nál is, azrét sem írtam meg a háttérsztorijukat, az alap karakterek leírását pedig már jó rég közöltem (kor, kinézet, hasonló)

 21. Beetlejuice: pont az a szép, hogy nem is sarkítottam. Logikátlanságokat meg nem is említettem wt?

 22. human: újraolvastam a super8-es bejegyzést, emlékszem a saját élményeimre is azzal kapcsolatban. legyen igazad és rendezzünk egy filmbuzi exclusive SW VII nézést :)

 23. valaki tuti elmenekül ám, véletlenül nem lesz kész időben a warcraft és eltolják 2016 márciusára :) vagxy a Gravity megmutatta hogy októberben is lehet szakítani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.