Wonder Woman?

Lesz egy Man of Steel fan event is, 1 órás ingyenes internetes. Majd megnézzük, Kevin Smith lesz a házigazda. Az a Smith. A Kevin. A nagy képregénybuzi.

Ellenben közben erősödnek a Wonder Woman pletykák, miszerint a Warner baromira keresi a megfelelő hősnőt valószínűleg a Man of Steel kettőben alapozandó a karaktert. Jelenleg az járja, hogy ők esélyesek:

Gal Gadot (Fast and Furious), Elodie Yung (G.I. Joe: Retaliation), Olga Kurylenko (Szex.. ja nem, Hitman meg a legrosszabb új Bond meg ilyenek.)

human
írta
2013. 11. 08. 04:47
megjelenés
46
hozzászolás


46 hozzászólás a “Wonder Woman?” bejegyzéshez

  1. Hát… Valahogy, egyikük sem egy amazon alkat. Mint, ahogy Zoe Saldana sem tűnik Gamorának.

  2. ha meztelen látnánk őket, talán könnyebb lenne a döntés

    életemben nem olvastam Wonder Womant, de a szép haja és a klasszikus antik vonásai miatt nálam a 3. esélyes

    persze ingyen is be lehet jutni a buliba, mint Zuzu Petals

  3. Remélhetőleg Wonder Woman-en lesz némi izomzat is ha már amazonféle vagy mi és nem egy girnyó irodai asszisztens lesz.

  4. Wonder Woman egy hülyeség a vásznon. Kis ezüst karpereceit lóbálva védi ki a golyókat, áh. Meg a varázs ostorával csapkod. Mindezt egy fitness ruhában. Szerintem ezt a karaktert a JL-ből ki kéne hagyni, mert nevetséges.

    Legyen Superman, Bati, és Arrow a sorozatból. Ők jó alapot szolgáltatnának. Aquamen lehetne egy Thor féle életérzés a csapatban. Meg hát ugye Flash is pöröghetne, bár neki is alaposan újra kell tervezni a pizsamáját.

    A régi rajzfilmben még volt egy sasnő, szintén hülyeség.
    Aztán ott volt a marslakó, nekem annyira az se adja, bár akár.

  5. Nekem továbbra is úgy tűnik, hogy a Warner azt feltételezte, hogy senki sem tudna összehozni egy Avengerst, aztán most meg, a Man of Steel buktája után, mert ugyan siker lett, de bőven nem akkora, mint amekkorát szerettek volna, kétségbeesetten kapkodnak. Nagyon ki lehetnek bukva, ha kapásból a Batmanért nyúlnak segítségért…

  6. A filmtörténet legszomorúbb pillanata volt számomra elveszteni Gal Gadot-ot az F&F szériából. :P :) Remélem ő kapja a szerepet! :D

  7. Nem olyan rossz Bond csaj Olga, csak kár hogy nem vágták gerincre a filmben :) A kritikusok 90%-a ezt nevezte meg mint probléma forrás :D

  8. Ez a Kurylenko, minden csak nem szép, de még csak helyesnek, vagy aranyosnak sem mondanám. Nem is értem, hogy lehetett belenyomatni egy Bond filmbe.
    Nem ismerem WW karakterét annyira, csa nekem is a béna ruhája, meg a fizimiskája maradt meg.
    Kinézetre meg én is a jobb oldalira tippelnék.

  9. Bástya:
    WW a görög mitológia szerinti amazonok hercegnője. Ő egy felépített karakter, aki a DC comics arculatának egyik alappillére, ahogyan a Justice Leaguenek is. Ráadásul feminista ikon, hiszen amerikában ő a legismertebb képregényhősnő, aki az egyenlőségért küzd. Erősen kétlem, hogy kihagyható lenne az alapfelállásból, és azt is, hogy ezek közül a jelöltek közül bármelyik is méltó lenne a szerepre. Ami a fegyverarzenálját illeti, igen ott van a lasszó meg a karperec, de a görög mitológia tele van mágikus erővel bíró tárgyakkal, ráadásul meg a legtöbb újabb feldolgozásnál adnak a kezébe kardot meg pajzsot is, a kosztümöt meg ugyanúgy át lehet alakítani egy filmre, mint ahogyan supesét és batsét is.

    Sajnos a jelölteket látva Warner megint óriási ziccert készül kihagyni. Míg a Marvel oldalán van egy tök jelentéktelen mellékszerepet játszó bőrruhás Scarlett Johansson, itt lenne a lehetőség a DC számára, hogy egy erős, történetet befolyásoló karakterrel képviseljék a női nemet. Ehhez viszont kellene a színészi tehetség, meg a karakter komolyanvétele. Jó lenne ha megtanulnák, hogy itt most nem egy sima eyecandyre van szükség, hanem ideje lenne valami maradandót alkotni. De persze el fogják baszni ezt is, mert újonnan a pg13 futószalagos-képregényadaptációk bizniszmodellje a fentieket nem engedheti meg, hiszen a nézőket úgysem érdekli a történet meg a mögöttes tartalom, csak az avengers féle egy két gyenge poén aztán dirr durr. TL;DR WW jó karakter és kell, bár inkább féltem a korcs dc-mozitól.

  10. “Sasnő” Ez hivatalos fordítás vagy saját? Hawkgirl eredetileg, akinek annyi köze van a sashoz mint Wolverine-nek a Farkashoz.

  11. Ja amúgy bátor húzás lenne behozni a Stephen Amell féle Arrowt, de sztem megoldható lenne, sőt szívesen látnám, hisz vele már valamennyire megalapozták a Ződ Íjászt, nem kéne megint mást keresni a szerepre. Wonder Womanhez meg tényleg le kéne ülni a tervezőasztalhoz hogy megállja a helyét, de működhetne.

  12. EPIC

    +1, WW alap, nem szabad kihagyni. Kell egy dögös amazon is a srácok közé :) Egyébként ha valaki kicsit jobban meg akarja ismeri, akkor ajánlom a 2009-es animációs filmet.

    Ja a fenti 3-ból egyik se, inkább a mostanában pletykált Jaimie Alexander vagy esetleg Gina Carano.

  13. Green Arrow halott ötlet, habár szimpatikus karakter, de a képregényekben(ahogyan a sorozat) is csak B-listás. Túlságosan is batmanre hajaz, a sorozat is próbál mindent megragadni ami batman, még a villainek is. A JL-be szerintem teljesen fölösleges még egy batman, főleg nem a CW arrow. Ha mindenképpen elő kéne venni a felhozatalt, akkor cyborg megérdemelné a helyet.

  14. De jó, hogy mindenki, aki egy Wonder Woman képregényt nem olvasott még el ekkora szakértője a karakternek.
    Amúgy nem gondolhatjátok komolyan, hogy a 3. csaj legyen WW,
    úgy néz ki, mintha valami fogyatékos lenne.
    Úgy imádom, amikor tök hozzá nem értő emberek kommentelnek, mert azt hiszik, hogy szakértők, mert láttak két részt a JLA rajzfilmből 10 éve.
    Mintha én írnám, hogy ez vagy az játékadaptáció miért nem jó, mikor nem is szoktam játszani.

  15. jky: mostanában pletykált? épphogy ezek az új csajok, Jaimie Alexander meg csak elejtett pár szót h WW milyen jó, viszont a Thor után kötve hiszem, hogy ide jönne

  16. Cash Tankinson : gondolod, mert mi itt páran a 3. csajra szavazunk, őt fogja választani a stúdió?

    fogyatékosnak nem nevezném, elfogadnám barátnőnek

    de ha már jól leosztasz mindenkit, legalább a saját véleményedet leírhatnád, hogy milyennek is kéne WW-nek lennie

  17. Wonder woman a gagyisagnak a netovabbja. Most komolyan egy nagycsocsu amazon fitnessbikiniben csapkodja a rosszfiukat??? konyorgom ne…Ha lenne eszuk kihagynak az ilyen gagyi szereploket a JL filmbol…DC ugyis elfogja tolni mar erzem elore. Man of steelben is rengetek hibat kovettek el, amit sajnalok mert a az elejen nagyon jol indult meg a foszereplo csavo is jo volt.

  18. Nekem e három nőci közül egy sem Wonder Womanes. EPIC-kel totál egyet értek. Én egyszerre szeretnék egy WW filmet meg nem is. Mert iszonyat jó lenne, csak komolyan kéne venni és nem mint szexárut kéne eladni a vásznon és hasonlók. Nem véletlenül része a Trinitynek és a saját történeteiben is vannak nagyon jók, amik remek alapanyagok lehetnek egy filmhez. Meg azért, mint lánynak nekem is öröm olyat olvasni, vagy nézni, amiben benne van és badass(a már említett WW animációs film is nagyon szórakoztató volt szerintem…az ilyenekben jobb a DC). Gina Carano fizikailag lehet, hogy megfelel, de én olyan WW filmet szeretnék, amiben azért hasznos, ha valakinek színészi tehetsége is van, az meg neki nem igazán. Lucy Lawless baromi jó lett volna anno, de max már csak az anyja lehetne :(

  19. Hát, sztem ezek közül egyik sem jó ötlet. Jaimie Alexander-t el tudnám képzelni, de mindenképp vmi tökösebb csaj kéne, aki nem néz ki úgy, mintha el tudná fújni a szél. :P

    Vajon hősnőkből miért sokkal nehezebb vmi jó filmet összetákolni?

    Mekare: Bakker, és tényleg… Lucy Lawless-nek ős-WW kinézete volt. XD

  20. h1gh

    Hát, ha WW ciki, akkor Gamorát semmiképpen se nézzed meg! Képregényes női karakter lévén, WW-vel megeggyezű testfelépítéssel tolja, csak zöld, és még kevesebb ruhája van.

    A Marveles bagázst, valahogy jobban lehetett modernizálni.

  21. Wonder Woman-nek “karakteres mellei” vannak :D. Sok ponttal lesz kevesebb a film megítélése számomra, ha erre nem figyelnek a készítők. Nyilván fontos, hogy jó színésznő legyen (ha már valaki színésznek áll, akkor csináljon is valamit), de a testalkata jellegzetes a DC-n belül. Vékonyka nők itt most nem lehetnek befutók.

  22. Olga nekem bejön, de nem lenne jó annyira ide. Képről tényleg a harmaik illene a szerepbe, de szerintem is bukna az egész film. A Warner tényleg kapkod sajnos, é ennek nem lesz jó vége.
    Amúgy ha erős nói karaktert akarnak a Man of Steel alapjain hozzák be Kara-t. Több értelme lenne…

  23. Talán Julia Benson lenne a tökéletes WW, nála a “külső adottságok” stimmelnek. :)

  24. UEVCS: Én kedvelem Kara-t is, de ezerszer inkább szeretnék WW filmet. Viszont attól még simán behozhatnák, csak azért WW-t meg kötelező lenne. Most lehet, hogy tévedek, majd kijavít egy nézettségi mutatós guru, de az animációs DC-k között Batman és Superman után Wonder Woman filmje a 3. így dvd bevételek alapján, meg képregények terén is jól hoz, szóval nem értem mitől félnek, és tényleg nem kéne kapkodni. De mondom, ha tévedek ezzel, akkor bocsi. Viszont Karával ellentétben sokkal inkább érdemel valami jót végre, mert önállóbb is a sztorija…úgy értem, se nem denevér, se nem kriptoni nőhajtás. Én egy olyan történetet szeretnék, mint a Sacrifice, ami hozza azt, hogy Bruce vagy Kal-El nem ölünk nézőpontjával (amit a Man of Steel után egy bűnbánó Supimannel szerintem még jobban megkavarhatnának) nem mindig egyezik Diana véleménye, mert ugye az Ő neveltetése teljesen más.

  25. envagyokaz: Nem ismertem, de külsőre tényleg jó lenne, némi edzéssel persze. Bridget Regan még szerintem pl, de neki is jó pár hónapos tréning kéne :)

  26. Innen egyik se, meg úgy ámblokk WW se kellene, rajzfilmben is halálunalmas volt az eredettörténete (pedig ott aztán semmi nem kerül semmibe, bármit oda lehet rajzolni, de így se tudták se érdekessé, se nagyszabásúvá tenni)

  27. Ennyit a Jaimie Alexanderes hírekről? Nem mintha nagyon fogadtam volna rá, hogy őt átrántanák a másik univerzumba, de a fenti háromból egyik sem ér a nyomába sem ehhez a szerephez.

  28. WW szerepére : Gina carano, bár ő nem jó színész.
    Megan Fox, ő talán eltudná játszani, csak kicsit izmosodnia kellene.
    Lucy lawless, a Xenával már bizonyított, szinte ugyanaz a karakter lenne :)
    Demi Moore, ha egy idősebb WW-t akarnak ő jó lenne a szerepre :)

  29. Wonder Woman már megvan! Nem értem miért nem merült még itt fel a neve: Adrianne Palicki. Na, a Fan Casting-on már ott is van. :)

  30. Adrianne Palicki borzasztó volt már a sorozattervben is. Gina Carano lehet fizikailag tök jó lenne, de a csaj egyáltalán nem színésznő. Kate Beckinsale szinte tökééletes lenne, ha korban nem egy kamaszlányt akarnak, hanem valakit aki passzolna Batfleckhez. A fancastingos felhozatalból szívem szerint Bridget Reganre szavaznék, de ő túl ismeretlen ide. Olivia Wildeal kiegyeznék.

  31. Esetleg még egy régi Angelina Jolie jó lett volna.

    Olivia Wilde-nak lenne mit magára szednie, hogy hihetőbb legyen… Azért WW-nek ne nézzen már ki úgy, mint aki éhezik.

  32. Azért Olga Kurylenko nem csak ilyen filmekben szerepelt, nekem a To The Wonder-ben nagyon tetszett az alakítása, művészi volt és nagyon kifinomult. Viszont erre a szerepre rémes lenne, mivel elég törékeny alkatú nő, remélem, nem őt választják.

  33. Úgy látszik jól értesült volt a forrás, mert Gal lett WW. Szép lány meg minden, de ezzel a kaszttal nem várható TDK színvonal szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.