Listenin: Nightwing, Bourne, Crowe, Terminator, Ghostbusters

Adam Driver (Girls) esélyes a Batman vs. Superman filmben Nightwing szerepére.

Justin Lin megcsinálhatja a lehetetlent: a Bourne Legacy folytatását jóra? Egyik site szerint már rábízták, másik szerint tárgyalnak vele, de nagyon esélyes az új Bourne film rendezői székébe. Ha emlékeztek, a csávó akciót tud rendezni, bár néha nem fogy el alatta a kifutó. Renner visszatér.

A képen Bradley Cooper és Emma Stone, méghozzá Cameron Crowe új filmjének forgatásán.

Mi van a Terminator Reboottal? Hát ide is esélyesek csajok, méghozzá Sarah Connor szerepére, kár hogy Headey egész jól megoldotta a sorozatban, már persze Hamilton klasszikusa után. Kik ők? Emilia Clarke, Brie Larson és Margot Robbie.

A végére pedig egy klasszik Ghostbusters 3 pletyka: az új szellemirtó csapat két tagja Jonah Hill és Emma Stone lehet, az öregek pedig asszisztálnak nekik valszeg, miközben a dimenziónkat veszély fenyegeti.

17 hozzászólás a “Listenin: Nightwing, Bourne, Crowe, Terminator, Ghostbusters” bejegyzéshez

 1. Nekem az “új” Bourne film tetszett. Kicsit jobban megmutatta a bourne projectet és számomra ugyanazt a hangulatot hozta. Az meg különösen bejött, hogy a film végi szuperkatona nem volt olyan szuper és nem húzódott el a harc.
  Kíváncsi vagyok, hogy milyen vonalon halad tovább.

 2. Egész nyugodtan javítsatok ki, mert én nem láttam Adam Driver szerepléseit még, meg nincs is női szemem, tehát belőlem csak a képregénybuzi beszél, de Nightwing karakteréhez egyik fontos eleme, hogy ilyen csajokkedvence pretty boy, ebben a paliban meg nem látom, hogy ezt meg tudná testesíteni, de nyugodtan javítsatok ki, hiszen én csak képekről ítélkezek.

 3. És a studio így kasztingol: “We are looking for Sarah Connor..” (Schwarzis Austrian-Bauernhof dialektben) :D

  Nekem Margot Robbie tetszik, bár a szerepre valami keményebb, életúntabb arc kellene.

 4. Megnéztem ki ez az Adam Driver, na LOL, még hogy Nightwing, ne má’ :D

  A csajok meg nagyon nem “szárákonor” típusúak, nem tudom, miért kellenek ilyen cicababák…

 5. Adam Driver?? Nem az , hogy esélyes, egyáltalán hogy a f@szba merül fel az ő neve? Nem is értem..TDKR óta adva lenne a legjobb Nightwing, Joseph Gordon-Levitt!!!

 6. Ha a Terminatorba ilyen fiatal csajszikat keresnek SC-nak, akkor szerintem biztosak lehetunk, hogy idoben az elso resz elott fog jatszodni, vagy legalabbis reszben.

 7. de hogy a %&#**$ játszódhatna bármilyen Terminator film az első előtt, hát ha ezt meghúzzák – és a fiatalokat nézve elég esélyes – akkor rájuk uszítom Andy Vajnát.

 8. Terminator reboot? Menjenek már a pokolba. Mégis minek? Ez egy olyan sorozat, mai jelenleg még le sincs egészen zárva. Jó kis darkos háborús filmet kéne forgatni azzal a sok CGIvel, nem pedig a jó öreg retró első részt újracsinálni.
  Reboot alatt annyit tudnék elfogadni, hogy nem Los Angeles, hanem egy másik nagyváros háborúját mutatják be tök új karakterekkel. Ott lenne potenciál, lehetne izgalom. Így meg, áh.

 9. Ez a csávó, mint Nightwing? (Nézem a Girls-t, szóval így még érthetőbb a sok kérdőjel a fejem fölött)

  Továbbá ez az új Ghostbusters már vagy 3 éve “készül”, miért nem hagyják már a fenébe?

 10. remélem nagyon de nagyon elhasal az új Terminátor film és végre békén hagyják a témát, mert már nevetséges amit csinálnak

 11. Megnéztem, ki ez az Adam Driver…Hát, bakker, én ilyen fejjel (és füllel) inkább egy élőszereplős Dumbo-film főszerepében tudnám elképzelni.

  A Terminátor-reboot meg tényleg egy röhej. Ha tényleg ennyire nincs semmi új ötlet Gagyiwoodban, akkor talán importálni kéne forgatókönyvírókat, vagy szólni a lamantinoknak :D

 12. A Terminator az idoutazasrol szol. Szoval siman atugorhatnak az elso resz elotti idokbe is. Ott pedig lehet egy fiatal Sarah Connor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.