Lone Survivor még mindig

Peter Berg nem ereszti a katonai témákat, ezúttal ugye egy durva sereg elől menekülő Navy SEAL osztagot csodálhatunk meg, amint szétlőnek mindent. Főszerepben Mark Wahlberg, Emile Hirsch, Ben Foster és Taylor Kistch.

HD a nagyoknak.

21 hozzászólás a “Lone Survivor még mindig” bejegyzéshez

 1. Llew: XD Van benne vmi.

  Bírom, hogy a jenkik akárhová mennek, mindig csak a hazájukat védik… :P

 2. Ez nekem olyan Medal of Honor Warfare stílusú lesz! Ebben volt mindenki szakállas! De téma, s akció szerint jó lesz!

 3. Ezt a Peter Berget ki engedi rendezői szék közelébe? Ha az eddigi filmjeit nézzük, akkor ez is egy nagy rakás sz*r lesz.

 4. imádom az akciófilmeket de ha ebben is széterőltetik az amerika a number one és a mindenség közepe fillinget akkor behányok. senki nem unja még a tömény amerikai zászló lobogást és a ‘mi vagyunk az akik megmondják mi a jó’ de nagyon szájbarágósan dolgot?

 5. Irakban vagy Afganisztánban ez alap katonáknál: nem lógsz ki a annyira civilek közül, és ott csak azt ismerik el férfinak, akinek legalább ekkora szakálla van. nehezebben szúrhatnak ki ha szakállas vagy mint borotvált. magyar kinti katonáknak, kiképzőknek ugyanilyen az arcszőrzetük.
  A történet a kisfiúval tényleg megtörtént 22 éve, egy SAS járőr bukott le hasonló okokból Irakban.

 6. “miért szakállas benne mindenki?”

  A prosztatarák veszélyeire hívják fel a figyelmet a srácok a movember mozgalom tagjaiként:)

  Két kérdés:

  1, Készítenek valaha olyan akciófilmet ahol az amerikánusok nem valami turbános népség ellen terjesztik a szabadság eszméjét?

  2, Minek raknak bele ilyeneket, hogy áá mi fegyvertelen gyereket nem lövünk főbe, sőt el is engedjük mert mókásabb több száz ember után nyerni, mint csöndben hazakullogni.

 7. Az amcsik elsosorban hazai piacra csinálnak egy filmet a saját háborújukròl ti meg számon kéritek, hogy miért vannak benne? LOL

 8. Nem tökmindegy,hogy hol háborúznak és filmesítik meg azt?!Amíg az király,addig pont hidegen hagy..

 9. Llew – a vietnami konfliktusról is no komment hogy miért vagy miért nem. de pl. ott van a /szakasz/ az is nekik készült az ő szemszögükből mégse volt benne izzadságszagú a hazaszeretet csak hogy egy példát mondjak.

 10. tankraid: Az afganisztáni háborút kevesen kérdőjelezik meg Amerikában (az irakit már jóval többen), mivel volt egy szeptember 11. Mi nehezen fogjuk fel, hogy ez mekkora trauma volt az átlag amerikainak, Nekem sok barátom van az USA-ban akik előtte csak röhögtek a sok fanatikus hazafin, de 9.11 után ők is amizászlós kitűzőt hordtak, két éve voltam kint utoljára, és sokuknál most is ott leng a zászló a házukon. Az egyszerű amerikai emberek igazi hősöknek tartják a katonáikat, mindenben támogatják őket. ha megtudják valakiről, hogy veterán és szolgált Afganisztánban vagy Irakban, mindig megköszönik nekik, hogy “védik a hazát”. Ami neked “izzadságszagú”, az nekik a természetes hazaszeretet.
  Amúgy nagyon sok amerikai film és sorozat készült már az iraki és afgán háborúkról, ami sokkal kritikusabb a Szakasznál, vagy más vietnami háborús filmnél.

 11. Azt hittem a kezdőkép alapján, hogy kapunk valami jó kis sznájper filmet. Erre. Áhh. Hagyjuk is.

 12. Az a baj,hogy én már undorodom ettől a “jó amerikaiak vs rossz terroristák” dologtól. Akár megtörtént esemény, akár nem. (Állítólag a Terminator is az….)

 13. Ez a Ryan közlegényes idézet kicsit szemet szúrt….
  Bill Simmons, Grantland azt hittem vmi félvak kritikus alaszkából, aki nem látta minimum a Black hawk downt, hogy ilyen okosakat szól….
  erre: http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Simmons
  :D :D basszus Faragó Ricsit is kérdezhették volna ennyi erővel

 14. Sean Bean főszereplésével volt már egy film anno, nem tudom hirtelen a címét, de olvastam az eredetijét, könyvben az is megtörtént eset volt…ugyanez a sztori, a pásztor kis srác feldobta őket, leöltek egy halom tevezsokét majd fogságba kerültek, ott a szart kézzel pucoltatták velük, volt akivel meg is etették azt, a fogukat kihúzták, napi szinten verték őket…érdekes, hogy az alap koncepció ugyanaz…kicsit unalmas, kétszer megtörtént volna ugyanaz?! Eléggé remake szaga van…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.