Warcraft film konceptek

A Blizzconon a rendező mutatott pár elképzelést arról, hogy milyen helyszínek lesznek a Warcraft filmben. Gyűrűk urazart?

A történetről is elárultak apróságokat: Anduin Lothar és Durotan harca lesz, ami főleg Azeroth keleti királyságaiban fog lezajlani.
14 hozzászólás a “Warcraft film konceptek” bejegyzéshez

 1. Egyre bizakodóbb vagyok. A végén még jó is lehet, főleg, hogyn nem egy az egyben játék adaptációt akarnak, hanem egy filmet abban a világban. A városok meg totál olyanok itt mint a játékban.

 2. Az azért elég jó hír hogy a vizuális effekteket Bill Westenhofer felügyeli. Látszik hogy a blizzard a legjobbat szeretné kihozni és nem csak a pénzre mennek.

 3. Jól néznek ki, tényleg, mintha egy játékok lenne. A sztori is jónak ígérkezik, amennyire ismerem a Warcraft világát szépen az elején, valahol a WCII körül indítanak. Ha pedig siker lesz és remélem, akkor még jó pár részen keresztül lehet folytatni akár a WCII-III sztorivonalon.

 4. Én a Moon és a Source Code után nem aggódok. Ráadásul a Blizzard sem veszi le a kezét a projektről. Várom nagyon. Bár szerintem halasztani fogják, mert nincs olyan hülye a stúdió, hogy a Stat Wars ellen küldje.

 5. Az első kép Draenor, a második Dalaran, a harmadik Ironforge, és az utolsó természetesen Stormwind.

 6. egy kicsit több infó angolul:
  The first tentative details on the Warcraft movie have seeped out of BlizzCon.

  During a panel at the convention today Blizzard executives and movie director Duncan Jones confirmed that the Warcraft movie, which begins filming next year for a late 2015 release date, tells a story of orcs and humans that rekindles memories of the first Warcraft game.

  We don’t know much at this stage, but Jones and Blizzard’s Chris Metzen did confirm the film with feature Anduin Lothar and Durotan. In the video games Lothar was the leader of the Alliance and battled against the invading orcs. Durotan was the first Chieftain of the Frostwolf Clan. The film will be an origin story of sorts, setting up the Warcraft universe as it is today in the games.

  During the panel, Jones, director of Moon and Source Code and veteran Warcraft player, insisted the film will tell the story from both the humans and the orcs perspective. “It’s about both sides,” he said. “It’s going to be red and blue.”

  The Warcraft movie will probably end up with a PG-13 rating, Jones said, but reassured the audience of its adult content. He pointed to the Batman movies, which were PG-13, and that scene with the Joker and the pencil.

  Visually, it’ll be a mixture of live action and CGI, with a style described as “Avatar meets Game of Thrones”. Jones also compared the film to Gladiator, calling it “gritty”.

  Some concept art was shown, hinting at locations we may see in the film: Draenor, the homeworld of the orcs, the magical city of Dalaran, Ironforge, city of dwarves, and Stormwind, home of the Alliance. Jones suggested the bulk of the movie will be set in the Eastern Kingdoms.

 7. Ez akkora árukapcsolás lesz, mint a szél:). Most jelentették be a Warlords of Draenort, amiben csodák csodájára Durotan lesz az egyik főszereplő, mint orc warlord. Okosan csinálják a fiúk. Remélem láthatjuk az orcok áttelepülését Azerothra és Orgrimmar megalapítását is. Azt is remélem, hogy minimum trilógiává duzzad és jól sikerül megcsinálni.

  Semmi köze a hangulatnak a Gyűrűk urához, persze ott is vannak törpök, meg itt is, meg emberek, meg elfek, meg orcok stb, de két teljesen különböző atmoszférájú világ.

 8. Balee Lothar és Durotan az első ember-ork háború idején éltek, úgyhogy kétlem hogy Orgrimmar benne lenne, mert azt meg a 3. háború (démonok eljövetele, lich king, Arthas) után alapították.

 9. Aham csak a story idejében Dalaran még rohadtul nem lebegett sehol azt már a wow játék lorejában vitték az északi kiegnek hub citynek szóval ez megint blizzard szemfényvesztés, hogy lehessen mondani valamit a filmről a fizető közönségnek…

 10. Ahogy már előttem is írták, ebben több continuity hiba is van; Dalarannak még nem kellene lebegni, Orgrimmar még ötlet szintjén sem létezik, Durotan meg az első háború idején nem harcolt, mire bekövetkezett a második, addigra meg megölték. Szóval ha az első idején játszódik, akkor Anduinnak Blackhand, ha a második alatt, akkor Orgrim Doomhammer ellen kellene küzdenie. Persze retconolhatják az egészet a francba, de nem tudom, mi értelme lenne.

 11. zolij: Orgrimmart azt még szerintem Arthas LK válása előtt alapították nem?Legalábbis a TFT külön kampányában..bár lehet tévedek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.