Man of Steel őszintén

A csávó, aki mindent szétszed, ezúttal Superman friss kalandjait vette górcső alá.

human
írta
2013. 11. 12. 22:17
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Man of Steel őszintén” bejegyzéshez

 1. Én az “Everything Wrong With… ” eket szeretem :D abban szokott lenni egy két BETEG poén XD

 2. De ha mondjuk a sérthetetlen tenyeremmel eltérítem a szemsugarat amíg a kiscsalád elszalad, akkor még megölni se kell Zodot.

 3. Voltak nagyobb hibái is a filmnek, miért ilyeneken kell pont fennakadni h egy brit játszotta supit lol. A humorra is ráfeküdhetnének,ha cinikusság volt a cél, ugyanúgy tőluk a mátrixos honest traileren leestem a székről párszor a röhögéstél itt meg csak a dubstepes résznél mosolyodtam el.
  Ha a film hibáit akarjuk sorolni akkor kezdhetnénk pl azzal h rákoltottek 200+ milliót de a gyík operatőr realistának szánt ide-oda zoomolgatása miatt alig lehetett követni a filmben a harcokat, vagy bármit épp történ(am nem vagyok superman ellenes és sekikemmel sincs am nagy bajom de ebben nem volt köszönet)…azokról a fura ködfelhőszerűségekről nem is beszélve ami minden ütésváltást igyekezett még erőteljesebbnek mutatni…-.-
  És akkor ezek után lehetne csak rátérni a sztorira… amit majd valaki más fog megtenni mert nem érek rá egész nap xd.

 4. Most nem állok le megvédeni a filmet, de szerintem jobb volt annál, mint amikor Richard Pryor összedobta a mindentudó számítógépet a korábbi 3. részben. Figyelembe véve azt, hogy az ’83-as.
  A sorozat egyébként fantasztikus, a World War Z trailer megtekintését ajánlom!

 5. Ha a lois lane szálat és az első negyed órát kivágták volna a filmből, nekem tetszett volna. Henry Cavill pedig kifejezetten szimpatikus volt a szerepben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.