A Divergent friss előzetese

Derítsd ki, hogy egyéniség vagy, és a társadalom kilök magából. Vagy valami ilyesmi üzenetet hordoz a Divergent, de valójában csak direkt félreértem. Szóval mi mind egyéniségek vagyunk, és megnézzük a Summit stúdió mit tervez a Twilight helyére, ami eddig tojta nekik az aranytojásokat.

human
írta
2013. 11. 13. 20:57
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Divergent friss előzetese” bejegyzéshez

 1. Ennek a trailernek olyannak kéne lennie, hogy nekem, aki nem olvasta a “worldwide bestsellert”, annak is érthető legyen…
  Hogy megfogjon, és azt mondja ez tényleg fasza.

  Ehelyett egy epic-zenére komponált remekül előadott semmit láttam.
  A trailer végére elfelejtettem mit néztem az elején.
  Ennyit a filmről.

 2. Idén is volt már klón-film, jövőre is jön, de jó. Lényegtelen, hogy egészen más forrásból lett adaptálva, ha egy bizonyos hasonló filmnek a sikerét akarják csak meglovagolni vele.

 3. Ez a csávó szívta fel a szaros pénzzel a kólát az Inbetweeners movie-ban, nem? Kb ennyi maradt meg ebből a két és fél percből!

 4. Nem tudom, hogy azért lett ‘meh’ az én véleményem is a teaser óta, mert tényleg nem tolja eléggé a trailer az anyagot, vagy csak mert kiolvastam az összes könyvet, és a kezdeti lelkesédesemet a 2. és 3. rész kellőképpen lelohasztotta.

  Több Kate Winsletet és drámázó Woodley-t bele (úgy alapvetően egészében hiányzott szerintem valami érzelmi kapaszkodó az előzetesből…), és talán még el is adhatják valakinek az alap rajongókon túl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.