A Noé trailerének előzetese

Természetesen mi már láttuk a kamerás trailert, ami 1 kiírt mondattal kiakasztott titeket, viszont most érkezik majd rendes minőségben valami. Na ezt reklámozzák gyorsan.

human
írta
2013. 11. 13. 17:08
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Noé trailerének előzetese” bejegyzéshez

  1. Nagyon jónak tűnik szeretem rásszel krót:) Am max-pain azt hogy “történelmi film” ugye csak viccnek szántad? Én jót röhögtem rajta :)

  2. Olvashatunk úgy is posztot erről a filmről, hogy nem kommenteli oda gyorsan valaki, hogy “Háhá, mekkora vicc a Biblia, fúúúj, semmiképp sem történelem…”??? Nem vagyok vallási fanatikus, és oké, vágjuk, hogy Ti sem, de beszélhetnénk a filmről?

    Darren Aronofskyt nagyon szeretem, érdekes, úgymond “húsbavágó”, edgy stílusáért, napjaink egyik legjobb rendezője szerintem. DE: eddig ezek az anyagok nem győztek meg :\ Mármint, mivel az Ő neve garancia a minőségre (én a Forrást is a kedvenceim közé sorolom), de azért vannak fenntartásaim, félelmeim, még a plakát sem tetszik annyira. A filmből kivágott stillek sokkal jobban, lehet, hogy csak a marketingesek bénák.

  3. A képregény amiből készült nem éppen történelmi , hanem inkább apokrif, jó pár fantasy elemmel. Bár hogy mennyire fantasy az hozzáállás kérdése, hiszen tulajdonképpen a bibilai és apokrif elemek felszállásával rak bele olyan dolgokat amik a sima özönvíz történetekben nincsenek. Az biztos hogy nem egy átlagos Noé történet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.