Coming out-előzetes

Felőlem lehet 12 éven aluliaknak nem, de van benne egy sor cici, és pont azt emelik ki a videó képén. A lényeg, hogy magyar vígjáték és az előzetes nem igazán jó. A főszereplő amúgy meleg (muzik?), de egy baleset után elkezd a női nem felé is vonzódni. Mondjuk elnézve a filmbe tett női igeneket ez érthető.

human
írta
2013. 11. 13. 13:26
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Coming out-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ezt nem gondolhatják komolyan! Úgy értem tényleg halottam már meredek elméleteket arról, hogyan mitől változhat meg az ember szexualitása, de ez…ez mindenen túltesz!

  Már látom is magam, amint betérek egy motorboltba “Csókolom, kölcsönözni is lehet itt? Mer’ el kéne ütnöm a meleg barátomat, hogy kigyógyuljon a melegségéből..”

 2. No…hát nem lenne rossz az alapkoncepció csak nem tudom..nehéz elhinni hogy a sok hulladék után(Isteni műszak vagy mi) valami normális is jönne a magyar filmek sorában. :)

 3. kisame: lehet hogy a mátrixból kölcsönvettek egy Ducati motort és átírták az egyéniségét az ütközés pillanatában..vagy lehet lesz egy rendezői változat ahol épp egy kóma közepén van és találkozik Morpheussal…aki felajánlja a piros vagy kék kapszulát. :D Főhősünk a piros kapszulát választotta és amint lenyelte Smith ügynök rájuk rúgta az ajtót és menekülés közben elkapták Főhősünket és törölték a buksijából az emlékeket de nem tudták hogy beszedte a piros kapszulát..és mikor magához tér furán érzi magát amiért a sok női tejcsárdától merevedése van. :D

 4. Én ezt annak idején még moziban láttam és már ott kiakadtam hogy mi a sz@r ez. Az egyetlen ugymond jó (poén) az amit Mucsi mond….

 5. 1-2 hete láttam moziban… Szörnyű hová jutott a magyar film. Tényleg nem volt benne más poén a muzikon kívül. Kényelmetlenül éreztem magam mire vége lett, annyira kínosan rossz volt az egész. Ráadásul ez még csak az előzetes, milyen lehet másfél órában? Mellesleg az is abszolút egyértelmű, hogy ezzel a csöcs-sormintával akarják eladni, nem hiába ez a kép látható itt is. Ami még egy pont a szánalomskálán.

 6. A magyar film olyan, mint a legrészegebb barátod. Szereti magát leégetni, és sok-sok kínos kép készül róla. Csak a magyar film esetében, ez inkább szánalmas, mint vicces.

 7. A lányok gyönyörűek, maga az ötlet meg még hetroként is visszás; nevetséges és gyermeteg. Már ahogy elkezdődik a trailer az visszaveti Mo.-t száz évvel: jön a főszereplő aki különleges és miért? Hát mert meleg, kiskalózok! H Ez a pár perc is kínos volt az erőlködéstől, hogyan hozzanak össze egy nyitott felfogású vígjátékot. Muzik az. Mucsi is visszamehetne már a nosferátus ábrázatával, a kis médiaklubjának a kriptájába.

  A legrosszabb hollywood-i film is kenterbe veri ezt a szemetet.
  Jhaj, csak az vigasztal, hogy a magyar lányok még mindig gyönyörűek.

 8. Nekem az jutott eszembe,hogy annyi bukta után is csak nagyobbrészt romantikus vígjátékban gondolkodnak mainstream filmek terén.
  Magyar filmnél lassan hagyomány lesz,hogy maximum egy jól sikerült betétdal az amire emlékszünk majd belőle.

 9. Magyar film? Kösz nem. :)

  Amúgy meg csak szerintem kurva szánalmas hogy egy magyar film címe ANGOLUL VAN? Most akkor magyarok vagyunk vagy sem? Az egész úgy szar ahogy van egyébként is ez már csak hab a tortán.

 10. Bad-Joe:
  Két szó: Kis Vuk

  A filmnek meg csak annyi értelme, hogy miután borítékolhatóan megbukik majd elmondhassák milyen intoleráns banda is ez a magyar.

 11. Szerintem az NMHH hamarosan kicseréli 16-os karikára.
  A Csak szex és más semmi 16-al volt (ami aztán tényleg felesleges volt).
  Na nem mintha magyar mozik annyira szigorúan néznék mint az amerikaiak.

  Kissé OFF:
  Isteni műszakről lesz itt kritika?

 12. SlyZero

  Pont írni is akartam, hogy azt a bagázst tartsuk távol BÁRMILYEN projekttől. :)

 13. Teljesen mindegy miről szól a film, mert ez a színészi teljesítmény egy színjátszó szakkörön is épphogy elmenne.

 14. LOL mennyi flémet kapott már szegény film eddig is…

  Mondjátok, objektíven nézve mitől rosszabb ez a koncepció mondjuk egy amerikai, angol vagy francia filmétől? Szerintem jó lesz.

  DARKEAGLE: a No Comment, a HR,a PC (Politically Correct) meg a Junkie (respect to SorozatJunkie) is angol kifejezés, mégis simán beépültek a nyelvbe, mint a Coming Out. Mindre van magyar megfelelő, mégsem használjuk – attól még nem kell felháborodni.

 15. Hatis

  A probléma, a majmolás. Két féle magyar film van mostanában. A külföldi koppintás, és a tipikusan furcsa magyar. A külföldi koppintás szar, mert büdzsé híján, csak a legalja marad, a tipikusan furcsa magyarra meg már ráunt a magyar.

 16. Hatis: nem értem a kérdésed, szerintem többen is leírtuk mitől is rossz ez a film.
  De, mert ilyen édes vagyok, csak neked, kifejtem:
  Ahogy SlyZero is rávilágított, azonfelül, hogy egy intoleráns barmoknak állítják be benne a embereket/magyarokat (ami a “művüket” elnézve max a készítőkre igaz) kb. semmire nem jó. Mivel néztem meg a Cloud Atlas így most pont az ugrik be mint példa arra, hogy ne kezeljük a szexualitást ilyen öncélúan, zavaró személyiség illetve karaktermeghatározóként, de biztos van rá jobb példa is olyan helyről ahol normálisan működik a filmgyártás és nem próbálják minden filmbe ugyan azokat a szereplőket/producereket/rendezőket/írókat beerőszakolni, de ha mégis, legalább nem ilyen, a jó ízlés elleni nyílt támadásban teszik azt. Akkor megkérdem szerinted miért is jó ez?

 17. “mitől rosszabb ez a koncepció mondjuk egy amerikai, angol vagy francia filmétől”
  Hogy azokban legalább poénok, amiken röhögni lehet.

 18. Nahát Csányi Sándor egy hazai vígjátékban főszereplő megint .Ne adjunk lehetőséget a 500 sokkal tehetségesebb színházi színésznek aki kukacos kenyeret eszik az utcán.

 19. Kisame van egyáltalán meleg barátod, vagy a nagybátyádra gondoltál??? Mert azt aztán elütheted oda-vissza, az biza nem fog “megheterulni” :-D

 20. Simon nem akartam ennyire indiszkrét lenni, de ha már így összefutottunk itt add már át a nagybátyámnak, ha meglát az utcán egy Yamahával akkor jusson eszébe egy nagyon szép film kulcsmondata: FUSS FOREST, FUSS!!

 21. Tegnap fél napig kerestem a trailert a Mucsis poén miatt,de sehol sem volt fent..a film meg tényleg gagyi…nagyon erőltetett a Csányi is..én nem értem mi lett vele..A Kontroll után ilyen hulladékokban játszani..Argo 2-t a népnek.

 22. Istenem, megint ugyanazok a “színészek”, ugyanolyan szar poénok, ráadásul még az ultragáz Quimby is megjött, hogy olyan igazán magyarosan szar, ciki és vállalhatatlan legyen ez az egész…

 23. Ez egy nagyon kényelmes story, már a készítők szempontjából. Ha bukta lesz, akkor azzal fognak védekezni, hogy a nézők intoleránsak a melegek felé, pedig “amúgy” milyen jó a film.
  Milán: Az Isteni műszak nézhető, de minőségi szempontból már a “jó” osztályzat is enyhe túlzás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.