Machete Kills Again … IN SPACE!

Itt a Machete folytatás kamutrailere. Nem hinném, hogy el fog készülni, elég csak megnézni a Machete Kills bevételi adatait, amin majd szépít a blu-raydvdsatöbbi.

11 hozzászólás a “Machete Kills Again … IN SPACE!” bejegyzéshez

  1. ENNEK EL KELL KÉSZÜLNIE …igazából a legelső Machete-re is azt mondták hogy kamu és csak poén és még is elkészült ahogyan a másodikra is azt mondták, szóval…

  2. A vicc az, hogy tegnap láttam a 2. részt és pont utána megjegyeztem, hogy a 3. rész előzetese annyira ütős, hogy jobb, mint a második rész egésze. Simán el kellene készülnie.

  3. Nem vagyok oda a Mácsátéért, második részt sem láttam még, de ennek tényleg el kellene készülnie :D Akkora állatság, hogy az már kegyetlen :D

  4. ez a Rodriguez csávó nem teljesen ép az egyszer biztos.
    Ha már az első két Machetét végignéztem ez már nem nagyon árthat, johet! :)

  5. Machete Kills elégé korrekt film volt…ha képes az ember arra hogy elengedje magát és a realitás érzékét (:P) mert valljuk be, a film elégé fordulatos volt és nem lehet volna számítani egy-kettő dologra ha nem lőttek le volna előre minden poén a trailerek és a hypeosok :( Gyűlölöm ez az újfajta “minden elárulók a filmről hogy hátva az is megnézi aki nem akarja” mentalistás.

    Ezért nem fog akkora siker érni el az új Star Wars se mert mindet előre kitwitterelnek és nem lesz meglepődés. Hol van az a szép régi világ amikor még bujkáltak a forgatások és nem lehetett tudni hol forgatnak és mikor. Most jóformán már térképet adnak az emberek kezébe: hé itt vagyunk ekkor és ekkor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.