Robocop az angoloknál

Úgy tűnik nemzetközileg már nem a dubstep akcióra hegyezték ki a Robocop előzetesét, hanem a történetre és Murhpyre. Szinte már érzelmeket látni ebben a két percben, kár, hogy a film így is nullának néz ki.

human
írta
2013. 11. 20. 17:15
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Robocop az angoloknál” bejegyzéshez

 1. Csak az nem tetszik, hogy ugrál. :P Mostanában minden akció trailerbe valakinek a gravitációval és a slowmotionnal karöltve ugrania/zuhannia kell. Mostanában ez már nálam -1 pont a filmre.

 2. Ö mi történt a hangjával? Az első trailerbe olyan király robotos hangja volt most meg ilyen semmilyen. Minta csak sima ember lenne! :( Remélem ez csak azért van mert nem rakták rá a hang effektet.

 3. Robocop with rainbows and unicorns and sunshine. Ilyen, ha a producerek és a gyártók annyira pénzéhesek, hogy egy bad-ass PG-17 karakterből csinálnak egy… ilyet.

 4. Szerintem meg jól néz ki a film. Tetszik az új ED-209 is.
  crymic: Nekem nem hiányzik a robotos mozgás. A eredeti filmben jó volt, de nem akarnám látni mégegyszer ugyanazt. Én azt mondom, hogy ha már újra forgatják, akkor változtassanak meg minél több dolgot.

 5. Hulladéknak néz ki. Inkább adták volna a szegényeknek a pénzt amit ráköltöttek, mert ez így pénz kidobás volt.

 6. Az tényleg gáz, hogy ugrál, mint állat, de legalább jónak tűnik a story. Újranéztem miatta az eredetit és hát nagyon Zs kategóriás lett mára, jóljön a frissítés.

 7. Laikusoknak, akik látták de nem nézték az erdeti filmet: Megemlítik, hogy megmentették Murphy másik karját, ám a cég ink a művégtag mellet dönt, itt meghagyják. Szval marad az emberi kéz emberi erővel, gondolom egy markánsabb legény simán kitépné magát abból a szorításból amit kifejt, bár sokat nem foglalkoztak a film készítéi ezzel a momentummal, pluszz ha ellövik neki megint baszhatja, a fekete jolmutat a pirossal, de nem ezzel a címszereplővel. Itt már-már mosolyog a robotzsaru, hogy de jo nekem csövön pisálok…..a régi derékba tépné ketté ezt a robotücsköt….egy űres akcióorgia, egyszer kétszer nézős a látvány miatt majd otthon hdban, de amugy már most látom, hogy szedik szét a kritiukusok, és a rajongók ezt a filmet, joggal. Imdbn sem igen kap 5-nél jobbat, ugygondolom.

 8. Azért tűnik páncélöltözetnek ez a vacak a reboot cop-on mert a feje nincs annyira látványosan egybeépítve azzal a gép interfésszel mint a régiben. Most csak egy sima sisak alátét bilifejű szarság az egész. Fürge mint a nyúl. Elég mai, azért megnézem. Annyit megér, ez a trailer se vette el a kedvem tőle. Nem egy nagy show amúgy. Ironman Downey és poénok nélkül. Szürkén!!/feketén.

 9. Teljes a képzavar ezzel a kétféle páncéllal.
  Még reménykedem, de ha végleg el akarnak ijeszteni az alkotók, akkor repülni is megtanítják Murphy-t.

  Amúgy ez a trailer nekem kedvet csinált… az eredetihez!

 10. Az előző rész vonzatában nyilván borzalmas mint remake. Az egész inkább egy családi mozi + akció keverék lesz valahol ami miatt az eredeti brutalitását kidobták az ablakon.

  Viszont ha nem akarom az előző folytatásának látni, egyszeri szórakozásnak jó lehet. Az végül is tetszik hogy már az egész karakter születését újragondolták és nem ugyanazt nézem meg még egyszer. Ez a rész fogott meg ami miatt meg fogom nézni. Szerintem tudnának azzal mit kezdeni hogy itt nem egy robotba zárt emberi lélek van, hanem egy robot “implantátumokkal” kiegészített ember. Persze borítékolható hogy a szokásos kliséken túl ez sem boncolgatja ezt a témát, de hátha mégis.

 11. Most komolyan, az egész robotzsaru koncepció hülyeség. Minek raknának be egy sérült embert a fémvázba, ha sokkal stabilabb egy teljes egészében gépi elemekből és mesterséges intelligenciából összehozott robotrendőr?

  A film minősége amit ez az előzetes mutat, simán pocsék. Szar volt a Dredd – semmi köze az eredetihez – szar volt a Total Recall – semmi köze az eredetihez – és hát ez sem lesz jobb. Eleve ovódás a téma. :D

 12. FERNANDO, Ha esetleg nem láttad volna a robotzsaru 1-2 pótold, egyébként a gépi elme ha választásra kényszerül, csakis a programja által előírt utasítás szerint cselekszik, mindenre kiterjedő lista nem létezik, olyankor, áll mint a vasaló…vagy egyszerűen hibás döntést hoz, hiányzik belőle az emberi logika, az érzelem….egyébként a filmben az összes robotzsaru meghülyült…többek között erről, valamint, mi számít embernek, ha a teste 98% ban mű…is szól, az akció-látványorgián kívül. Bár tény, hogy ilyen mélységig, egy egyszerű amerikai filmnél nem jutnak el sokan…
  Egyébként ha pedig riméket vállalnak vállalják az eredeti kultuszmozi árnyékát is, természetes ha ugyanazt a nevet adod művednek, elkerülhetetlen a hasonlítgatás…válassz mást ha nem tetszik. Igen is fontos, hogy tudjuk viszonyítani, könnyebb eldönteni tetszett e a friss áru vagy s konzerv jobb volt. Magam részéről, az utobbival jól lakom, ennek csak a csomagolása teteszetős, ami ugyis a szemétbe kerül, valószínűleg a tartalma is követni fogja…mivel üres az egész film, nélkülöz bárminemű mondanivalót, vagy újjítást, megközelítést, az ajánló legalábbis ezt sugalja. És a korhatár besorolás, gátat szab méllyebb komolyabb gondolatok taglalását illetően is. Ez a film már azelőtt megbukott, hogy levetítették volna. A rajongók szemében egészen biztosan.

 13. Már az előző Robo posztra is írtam, de nem tudom szó nélkül hagyni a régi kedvenc meggyalázását.
  Reménykedtem, hogy valami megváltozik, de semmi bizalomgerjesztő rész a bemutatóban. SEMMI!
  Hol egy főgonosz? Hol egy bűneset, aminél fellép. Egy olyan tipikus jelenet, mikor “minden” zsaru bajban van. Pl. 40 PUNK lő rájuk beszorulnak de jön a hős Robo, akinek már a lépései hangjától megfagy a szar néhány rosszfiúban. ÉN ezt vártam. Kőkemény darálást, nem ilyen húgymeleg CGI ugrabugrálást.

  Amit itt láttunk az mi a lankadt lófasz? Valami terminátor klón? Csak robotokkal harcol, robotokra ugrál.

  Ami megmentheti a dolgot kicsit(!), az néhány régi karakter feltűnése a korábbi filmekből vagy a főzene megjelenése.

  Csak online téma lesz ez. Sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.