Svarci osztja

A Sabotage-ból futott be pár kép. Nem túl sok reménnyel tekintek ezen film elé sem, de az első képen eléggé badass volt azért az öreg. Akkor még Ten volt a munkacím, most már átnevezték Sabotage-ra. David Ayer rendezésében egy DEA ügynököt alakít, akik egy sikeres akció után egyesével kezdenek eltűnni. 10 kicsi néger sok fegyverrel?15 hozzászólás a “Svarci osztja” bejegyzéshez

 1. Elég szomorú, hogy Schwarzenegger ilyen tucatfilmekben kap már csak szerepet. Mert szerintem ez se lesz semmivel sem jobb, mint pl.: az Escape Plan. De remélhetőleg nem is lesz olyan “rossz” mint a Last Stand.

 2. Pont David Ayer és Schwarzenegger miatt bizom a filmben. Egyáltalán nem biztos, hogy tucatfilm lesz. Iróként és rendezőként olyan filmek füződnek a nevéhez mint a Kiképzés, Az Utolsó Müszak, Az Utca Királyai, Nehéz Idők, U-571, Halálos Iramban. Szerintem biztató.

 3. Szerintem jó lesz ez. Ha hozza azt a színvonalat mint a Szupercella, meg az Erőnek erejével, akkor nincs mitől tartani.
  Ők legendák Sly-al együtt. Sok klasszikust letettek az asztalra. Az hogy mára megváltozott a zsáner az nem az ő hibájuk. Ők az ilyen filmekben jók.

  Én biztos, hogy a moziban fogom megnézni.

 4. Annak idején David Ayer azt mondta erről a filmről, hogy Svarciról ebben a filmben fog kiderülni, hogy mennyire jó drámai színész, és meg fogunk lepődni. Úgyhogy kíváncsian várom.

 5. Schwarzi? Naná, hogy várós! A leggyengébb filmje is van olyan jó, hogy nézős nálam.

 6. NAGYON VÁROM!!! ÉN MÉG NEM MONDTAM LE SCHWARZIRÓL!! Főleg hogy ilyen szereplőgárda áll mellette/mögötte. Plusz nézzünk körbe a stáblistán is… szóval mindenképpen lehet ebből még egy rendes iparos akciómozi!!!! (felejtsük el az Erőnek erejévelt, a Szupercella már valamennyire nézhetőbb volt, de még mindig nem találták el benne azt, hogy hogyan lehet tisztességes szórakoztató akciómozit idősebb sztárokkal)

 7. Jah, ez az amiben ilyen idióca barom frizurát nyírtak neki, mint valami szabadnap az elmegyógyból úgy áll a vén szamáron. Ez egy Wesley snipesnek oké volt a Demolition manben /hasonló valamelyest/ de Snegger eléggé különös ezzel. Mindegy. A film egyáltalán nem várós, ki nem szarja le,hogy a DEA ügynökök hogy mennek kommandózni, ezerszer látott szar téma. Expendables meg a börtönös filmben elment a Snegger, de mostmár a csúcs után kéne végre visszavonulnia. Annyi már nincs benne mint Sconerryben volt még 10 -15 év óta. Rém unalmas már. Stallone jobba negyben van azért még, neki még adok egy 5 évet az akciófilm szakmában, aztán ő is kikopik sajnos valószínüleg. Szigurú tekintet plussz nagy csúzlik már a ki nem szarja le kategoria.
  Inkább Van damme a Volvók közt utazik, meg Adkins+ Michael J white akciózzanak minél többet, őket jobban kedvelem, ők az akciófilm császárai /szerintem!!/

 8. Most értem haza a moziból (Escape Plan és Philips kapitány), és az öreg még mindig jól nyomja (EP 7,5/10), úgyhogy nem változott a véleményem, mégjobban várós lett ez…

 9. várós ez nagyon… A rendező remek és a színészek meg az imdb-s ninckek alapján a karakterekkel sem lesz sok gond. ugy értem asszem lehet majd értük izgulni. Lesz Josh Holloway, Joe Manganiello, Max Martini és Sam Worthington (monster néven fut majd na) is, mindanynian nagyon badass arcok…

 10. Az öcsém mondta – és milyen igaza volt -, hogy Schwarzenegger, Stallone, Willis épp fordítva működnek, mint Eastwood. Utóbbi minél idősebb lesz, annál komolyabb dolgokat tesz le az asztalra, előbbiek minél korosabbá válnak, annál jobban bohócot csinálnak magukból. Miért nem lehet méltósággal és időben abbahagyni, vagy legalább az életkorhoz passzoló szerepekben feltűnni? Ki vesz komolyan egy 66 éves “akcióhőst”?

 11. ‘Ki vesz komolyan egy 66 éves “akcióhőst”?’

  Például én, ha egyszer az utánpótlásnak szánt akcióhősök ilyen tvájlájt páwák közül kerülnek ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.