Hát nem a poszter az erőssége

De az első rész meglepetés jósága után egyértelműen benevezek majd a folytatásra. Amúgy nem rossz a poszter, csak nem is kiemelkedő, mielőtt valaki a “nem erőssége” jelzőt úgy érti, hogy fosszar, mert ugye csak a két véglet van rengeteg kommentelő fejében.

11 hozzászólás a “Hát nem a poszter az erőssége” bejegyzéshez

 1. Ennek nem a posztere fog eltántorítani, bár a filmcím meglepően szolídan meghúzódott ott a sarokba.

 2. Ha csak feleolyan jó lesz mint az első volt, akkor is megéri megnézni. A poszter itt nem számít nekem.

 3. Biztos az orrából is tud olyan lila villámtűz kombót lőni :D Tetszik hogy telik az idő a történetben, és nem maradt meg kissrácnak, az előző részben is megléptek pár meredek dolgot, reméljük most is lesz majd egykét meglepő fordulat.

 4. A két rész között érdemes az animációs sorozatot is nézni, mert már a második évadnál tart (“Dragons : Defenders of Berk”) és egész jópofa kalandokat mutatnak be, miközben behoztak még vagy tíz-húsz különböző típusú sárkányt. :)

 5. na ezt megint mi a f***nak kellett folytatni? ez eredeti úgy volt tökéletes ahogy volt! ne sequelt! eredeti sztorit! kapd össze magad hollywood!
  közben rájöttem: a pénz!

 6. Slindagor : Ezzel egyet is értenek, de az nem zavar, hogy a film egy könyvciklus újragondolása? Kb. 5-6 regény van még és bár a film csak nagyobb vonalakban tartotta meg a szereplőket és a helyszíneket, de bőven van még utánpótlás. S mint fentebb említettem, az animációs mese bizonyította, hogy van itt még rengeteg jó és új ötlet. :)

  KÖNYV SPOILER

  A regényben megtanul a sárkányokkal beszélni is… :)

 7. Platschu – Nekem ilyenkor mindig a shrek lebeg a szemem előtt, ahogy sikerült egy tök jó animációs filmet a sárba tiporniuk. Persze van néhány jó sequel, de valahogy az iszonyatos melléfogásokból túl sok akad. Hollywood mostanság pedig szinte csak sequelt gyárt blockbusterként. Elszomorító.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.