Itt a Sabotage előzetese

Arnold Schwarzenegger most rendes rendező keze alatt megmutatja, hogy van még a puskájában töltény. Azért David Ayer keze alól csak kikerülhet valami jó, elég csak a legutóbbi End of Watchra gondolni, de még a kommerz Street Kings is jobb volt, mint amit Arnold idén villantott.

Az biztos, hogy a csapatdinamika szórakoztató ebben az előzetesben, ahogy az akciókkal sem lesz túlzott baj. 10 DEA ügynök közül valaki lenyúl 10 milkát egy Cartelltől, akiknek ez határozottan nem tetszik.

human
írta
2013. 11. 21. 19:19
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Itt a Sabotage előzetese” bejegyzéshez

 1. Remélem jó lesz. Örülök, hogy Arni visszatért, bár kicsit félek a rendezőtől. EoW számomra értékelhetetlen volt.

 2. Ez biza kötelező lesz. Sam W. hogy fest már! :D És Mireille Enos? Uhh… Szóval jó gárda, jó akció, jöhetne már :)

 3. Ejha, elég meggyőző képsorok. A történet pont annyi, amennyi kell. Ez már csak jó lesz..:)

 4. Ide is kötelező a diszperzites vödörben töpörtyű és valami kólánál károsabb ital. :D Fantasztikus az öreg még mindig. :)

 5. Mireille Enos vicces ebben a szerepben, nem áll valami jól neki. De ettől függetlenül biztos jó lesz… Már csak a rendező miatt is.

 6. human: Előző cikknél épp azt irtad, hogy nem bizol a filmben. Mitől változott meg a véleményed ilyen gyorsan?

 7. Én is csak lestem, hogy Ez a Sam W? De nagyon jónak tűnik. Ső utóbbi idők egyik legígéretesebbjének.

 8. Egyszerűen kizökkent ez az ember, miatta nem áll össze az egész. Ha nem Svarci lenne, az egész ás lenne, talán komolyan lehetne venni.
  (Istenem, azok a béna műtetkók minek?)

 9. Ezt a macskás tetkót , rágógumi mellé adtak ovodába ilyen jópofa ótvarosgagyi tetkót.
  Amúgy bocsánat, nincs szarul megnyírva az Arnold, ez egy tisztes őszes halánték szeretne lenni, ha nem volna olyan ócsekul befestve fölötte./retard style/ Öltözéke is elég nagyapás. Lehet azért rágódni a dizáynon. Kár bohócot csinálni az osztrákizmoszból.

  Egy realistább, félek hogy krimisebb valami,ezekkel a pár lövöldözős jelenettel megszorva. Elég “szűrke”.
  Epic jelenetek hiánya, félő hogy egy jegyezhető akciójelenet sem lesz benne. Eléggé úgy néz ki. Az a kötelezőt hozza szint.
  Talán olyasmi szinten lesz mint a: Domino- Kissé arra emlékeztet az akciók kinézetele miatt. Csak az tíz kört ver erre stílusban.

  /Escape plan azért elég jegyezhető volt számomra egy nézés által is, mert jó film./

 10. emberiség elleni bűncselekmény eredetiben nézni svarci-filmet. szörnyű, hogy minden jelenetét tönkreteszi az akcentusával. a legjobb a német conanja. szinkronnal királyság a srác, de így…

 11. meroving:
  Egyetértek. Remélem nem Reviczky fogja szinkronizálni, ahogy az is öregszik elbohóckodja a szinkronokat vagyis inkább rohadtul túljátssza. Szar. Legalábbis Arnoldhoz. Régen elfogadható volt. Gáti Oszkárt!

 12. Szerintem Reviczky nagyon jól hozza őt. Továbbá akik kritizálják Arnie kinézetét, nézzék meg, hogy a húsz évvel idősebb Eastwood hogy nézett ki a Gran Torinoban azzal a hónaljgatyájával és mit is tett le vele az asztalra, illetve a mozivászonra. Egy legenda. Felőlem egy szál strandpapucsban is graszálhatnak, kopaszra is borotváltathatják magukat, teszek rá. :)

 13. Jellemző, hogy kijön egy mozgalmas trailer aztán valakik fennakadnak Arnold haján meg a mü tetkóin. Nemhogy kivarratta volna magát a film kedvéért igaz? Azért majdnem 70 évesen szeretnétek majd szerintem igy kinézni.

 14. Én nem Arnold tetkóin akadtam ki, hanem a “tetováló” gyerekén. Olyan tetkót, mint az a feliratos, nem lehet kivitelezni, rögtön látszik, hogy gagyi matrica.

 15. annyira nem tűnik unalmasnak mint a börtönös, de vhogy megpróbálom túltenni magam a tragédián, hogy nem fogom megnézni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.