Keblemre ellenségeim

Van Damme ki is használja, hogy az Epic Split már 50 millió néző körül jár, és az új filmjéhez beindította a reklámcsapatot. Mondjuk érdekes arcot vág a poszteren.

14 hozzászólás a “Keblemre ellenségeim” bejegyzéshez

  1. Jó kis poszter. JCVD jöhet bármilyen mennyiségben (csak mégegyszer ne legyen olyan, mint a JCVD film).

  2. Elképesztően gáz, hogy szinte csak 20-30 évvel ezelőtti arcokat lehet akció-vonalon beizzítani és gyakorlatilag semmit nem fejlődött ez a műfaj és nem termelt ki magából újabb, frissebb ikonokat, zsánereket. Ez a pali is totál unalmas volt már a maga idejében, most meg különösen hervasztó. Miért kell ezeket a kiöregedett, vicces hatású embereket úja lenyomni az emberek torkán? Ennyire nincs ötlet, tehetség, akarat? Ennyire hülyék az emberek, hogy ezeket úja és újra benyalják és fizetnek érte? Bocs a kifakadásért, de valami hihetetlenül unalmas az, amit az álomgyárban művelnek.

    Lehet fújni például Chaning Tatumra, de ő legalább egy új generációt képvisel és általa nem a halálosan unalmas nagypapikat kell nézni. Igen, van nekünk Mark Walhberg, meg Denzel Washington, de az öregek olyanoktól szívják el a levegőt, mint Damon, Pine, Hemsworth, vagy Vin Diesel. Tudom, kissé röhejesen hangzik, hogy “elszívják tőlük a levegőt”, mert hogy foglalkoztatott emberkék ezek ugyan, de Stallone, Svarci, Van Damme, Willis, és igen, már Neeson is (rettenetesen unalmas karakter szerintem) olyan szerepekben tűnnek fel, amikben bármikor, bármelyik általam említett újgenerációs akciós figurára lecserélhetőek lennének. Ja, Statham is rohadt unalmas már, de őt most egy darabig megmentette nálam a Kolibri Kód. De ha azt nézem, hogy a Revolver óta nem szerepelt igazán értékelhető produkcióban, hát ez a tény nem túlzottan viheti őt olyan nagy magasságokba.

    Ja, és ez a már közhelynek is beillő szöveg a plakáton… Az ötlettelenség, sablonosság csúcsa.

    Tudom, hogy ezzel a gondolatmenettel nem leszek túl népszerű, úgyhogy hajrá, üssetek! :D

  3. Azért van 1-2 akciósztár… Vin Diesel, Jason Statham, The Rock pl firssebb generáció. Ott van még Marky Mark Whalberg, vagy Matt Damon. Daniel Craig. Vannak páran, és vannak jó filmjeik, tény hogy kevesebb, tény, hogy a 80-as kora 90es évek akciómoziai olyan magasra tették a lécet, hogy nehéz megugrani, de szerencsére akad még pár vállalkozó a feladatra.
    Aztán lehet unalmasak, lehet nem. Én a felsoroltak filmjeire bármikor benevezek

  4. Nem baj hogy nem leszel népszerű, de ki kell mondani! a fanatikusok úgyis benyelik, de ki nem szarja le. Én is nagy rajongója voltam a Van damme, Stallone bandának, meg a filmjeiknek, mert fénykorukban kő keményen jók voltak, meg magam is bunyózok, szóval duplán együtt tudok érezni ezekkel a régi arcokkal.
    Viszont nem megy ez a stílusú film sem örökké. Abban annyi volt, kétezer óta már nem igazán tudtak semmi emlékezeteset csinálni.
    Nem is az a baj, hogy kiégtek mint a szar, meg a küzdősportok mindig is menők voltak, azok is lesznek /ring és útca szinten/ de filmekben egy idő után kifullad a téma.

    Legfőbb baj azzal van, hogy szar maga a film amit elvállalnak.
    Ugyanazt a Van dammeot látni a tökéletes katona 1 érszben, mint a későbbiekben, csak az a különbség, hogy azok a filmek nagy nullák színvonalban, költségvetésben, dizáynban /öltözékek, helyszínek, mellékszereplők minősége pofára stb…/ a régi minőségibb akciófilmekhez képest. Ezért tűnik főleg szerintem olyan szürke fasznak az utóbbi 10 év kreálmányai.
    EZek az öreg faszok már csak hakniznak, tékára nyomják, vergődnek, néhe bepróbálkoznak egykét nagyobb cuccal /szpercella, exp1-2, de a többi szűrke hulladék.
    Inkább befektetnék a pénzt amit összeTArháltak az évtizedek alatt, és elédegélnének belőle vígan, haggyák a fenébe, főleg a vén Arnold.
    Van damme még közel sem szar, elég jó formában van a srác, de érződik hogy szarik már az egészre. Unja a fenébe.

    Azért van új generáció, csak nem tünik olyan nagy shownak az utángyártott feeling, mint a 80-as 90 es években a fénykorában az ilyen akciófilmek pl. Statham is csak egy utángyártott valami a filmjeit illetően.

    Adkins, J.White elég jók lennének, ahogy a keleti gyerekek is Tony Jaa, de igazán egyetlen épkézláb filmet nem tudnak köréjük építeni. NAgyon sokat nem adnak hozzá a régi letisztult bunyóhoz amit Van dammeék toltak, csak telenyomták ilyen olyan freestyle martial arts zsonglőrködésekkel, meg parkour mozdulatokkal.
    Főleg J. Whiteban volna azért sokkal de sokkal több is, ezt a Tyson filmben is bizonyította.

    Egyedül Wahlbergnek meg Rock , Diesel, Jackmannek megy ez mostanában. Bár sosem lesznek akkora nagy showk mint a régiek. Mert már mind utángyártott produktumok.

    Hemsworth, Pine, Evans, ezek a mai kor Brad pitt utánérzetei, nyálas tinilány taknyoltató kirakatemberkék, akciósztárnak kár lenne őket csúfolni. Nem gagyik ,nyilván nem erről van szó, csak inkább a bájgunár brancsot erősítik.

    NEm hinném,hogy ez az új Van damme film meg fogja váltani a világot. A reklám egyébként fasza volt!

    NEm hullajtok könnyeket, hogy a régi akciófilmek kora lejárt, ha csinálnak sok Tégla, meg bűnszervezetes realisztikusabb akciófilmeket, /Tégla, Kardhal,/ akkor nem lesz hiányérzetem.

  5. Miért bántja mindenki a JCVD filmet? Szerintem Van Damme egyik legjobb filmje. Kurva jó kis monológot adott benne elő. Amikor bemutatja a faszinak a pörgő rugást a bankban az valami hatalmas.

  6. Kevés a jó akciófilm rendező az álomgyárban, én már ezt hajtom mióta, az összes marvel meg DC film rendező csak a látvánnyal tudja eladni a filmjeit, ezért sem értettem mire ez a nagy felhajtás josh wedon körül, az én szememben egy nagy nulla, tehetségtelen rendező. Ugyan úgy az összes szuperhős “akciófilm rendező” kivéve Christopher Nolan mert ő egy ZSENI!
    A régi nagy nevek, akik még tudtak jó akciófilmeket csinálni CGI nélkül már nem nagyon filmeznek…
    John Woo, Jan de bont, John McTiernan, Paul Verhoeven, John Frankenheimer, Martin Campbell, Sidney Lumet, Andrew Davis……
    Sorolhatnám még. Na ők értenek az akcióhoz.

  7. Tény,hogy manapság a CGI-vel,és a qrva gyors és agyonvágott verekedésekkel próbálnak akciófilmeket eladni.
    Én is a ’80-as évek végi,’90-es évek eleji akciófilmeken nőttem fel agyonmásolt VHS-t nézve narrátorosan :-)
    Akkoriban egy karatefilm verekedős jelenete 2-3 vágásból meg volt oldva. A szereplők napokig tanulták be az aktuális jelenetet. Manapság mi van? Egy szimpla ütést is legaláb 5 vágásból raknak össze,akkora kapkodás az egész,hogy szinte lekövethetetlen.
    Off: A csúcs ezen a téren a sokak által agyonistenített Transformers filmek. Komolyan,lehet hogy én lassulok már befelé a 40-hez közelítve,de egy akkora kuszaságnak látom annak a filmnek az akciójeleneteit, hogy szinte felfoghatatlan lassítás nélkül.

  8. A feje a botox miatt ilyen, nem tud már több mimikát kipréselni az arcából. Amúgy az öregeknek rég fel kéne már hagyniuk a filmezéssel… Az EXP még ok, ott csak hülyülnek, de az ilyenek mint ez( a trailertől konkrétan hányingerem lett ), meg a Szupercella meg a többi faszság… Le velük, az újaknak meg kezdjék el végre egyengetni a pályáját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.