19 hozzászólás a “Ismert arc az exkluzív háttérben” bejegyzéshez

  1. És mielőtt jönne a szidás… sejtem, hogy már írtátok, de én skippeltem eddig az összes TF hírt.

  2. Markynak felvarrták a szemöldökéét egy kis aranyfonállal? :D Bay meg pózol, hisz ő a sztárrendező! Mennyire utálatos az egész téma!

  3. Nem reboot. :) Ez az trilógiának a folytatása és egy új trilógia első része. :) urban legend szinten olyasmi megy hogy +20 évvel játszódik később a Dark Moon után. Shia meg a többi barmot kukázták. Új színészek meg az egész autobot/álca kompánia át lesz dolgozva. :)

  4. “Új színészek meg az egész autobot/álca kompánia át lesz dolgozva. :)” AVAGY REBOOT HANGULAT
    ne szopassatok már hogy nehéz felfogni

  5. Odin: Human nem is írta azt, hogy full reboot az egész film… Csak annyit, idézem “REBOOT HANGULAT”!!!! Ennyire tényleg nehéz felfogni a szavak jelentését???

  6. Csak azt nem értem hogyha tényleg 20 vagy még több részt telt el akkor Opimusék miért kaptak új külsőt. Mert hogy az előző szereplők megújultak az érthető de a robik elméletileg kitudja hány száz(ezer) évesek és végig így néztek ki de ezek szerint éppen most jutott az eszükbe a karosszérialakoshoz menni új séróért? Jó jó tudom renoot hangulat. :)

  7. Ezek a robot designok egyre “légből kapottak” elszálltak lesznek :(
    Mondjuk lehetne a Fall of Cybertront robot designját alapul véve elkészíteni a robotokat mert ha Mogorva és a Dynobotok (Dinóbotok) is fognak kinézni én kiakadok :(

  8. Már most megmondom, hogy ez valami ritka szar lesz, mint a többi… De csak azért is megnézem, mert hiába voltak szarok az előzőek is, valahogy mindig mosoly volt az arcomon a moziból kifelé menet… Ez van. Lehet akármilyen ótvar Shia a főszereplő, vagy akármilyen gebe szutyok a barátnője(3. rész), Prime-ék akkor is odabasznak.

  9. Van egy yorkie-m. A neve Optimus Fővezér. Csak ennyire szeretem….de ez az új külső Primer-nak iszonyat kiábrándító! HOL VAN BELŐLE A PIROS????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.