A szarabb Hercules film?

A Hercules: The Legend Begins új előzetese, amiben az előző 300-zal oltott minőségét… nem cáfolják meg.

A sötét lovvvv WHAT

human
írta
2013. 11. 26. 21:34
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A szarabb Hercules film?” bejegyzéshez

 1. Ez egy az egyben a Spartacus – Blood and Sand, csak több pénzből és 0 történettel. Legalábbis a trailer alapján ez jön le.

 2. A szar ehhez képest egy keményen megdolgozott művészi alkotás, ne degradáljuk már le szegény barna barátunkat… Ez még a hígabb tesójához sem hasonlítható. Jah, Spartacushoz közelebb áll, akkor már inkább a Kevin Sorbos tv verzió…

 3. Látványos b@szós-kardozós film ne írjátok le előre. Azt még megértem, hogy Hercules mert ha átlag (amerikai) nézőnek azt mondod Héraklész, csak pislog mint hal a szatyorban. De, hogy ezeknek a mitológiai hősöknek mi a leffentyűs kanászfitymáért kell állandóan valami pöcs történetben szerepelni amikor közös tulajdonságuk, hogy egy REMEK történetben szerepelnek ami sokszor ezer évek próbáját állta ki és a mai technikával maradéktalanul vászonra vihető és teljesen friss a nagy tömegeknek, de aki ismeri is szívesen nézi mert jó eséllyel is csak valami hallmark channel szintű tévéfilmben látta Armand Assantéval. A Héraklész teljesen jó példa, csak 3 hőstettet kéne meg az élettörténetét beleírni a forgatókönyvbe, hogy a gyengehólyagú átlaguser is kibírja a játékidőt ha esetleg ezen történetek hossza lenne a gond.

 4. Mekkora egy rakás szar. Általában nem szoktam ennyire dühös lenni, de ez egy hatalmas rakás kaki és semmi köze a Herculeshez. Ez a film szégyen.

 5. Jó kis trailer ennyi elég is volt a filmből nekem….még a trailer is csak egyszer nézős :D :D :D

 6. Látványilag fura az egész trailer. Mintha egy trabantot akarnának feltúrbózni F1 szintre. A sztoriba meg érződik, hogy az író látta a Gladiátort és Trojat és nyomott egy copy-pastet rá. Meg komolyan azt hittem, hogy az fogja mondani, hogy “Tonight we dine in hell!”, a háttér is teljesen 300-as volt.

 7. Tényleg csak az a beszarás, hogy minden egyes momentumát a trailernek lopták valahonnan. Elképesztő.
  Alapból imádom az ókori mitológiai feldolgozásokat, szóval maga a téma nem ijeszt el, de ez, amit elénk raktak előzetes néven…

 8. Most kellene észbe kapniuk, újravágni az egészet és vicces zenét írni hozzá. Akkor talán eladható lenne egy Hercules paródiának, amit rögtön az igazi Hercules után be is nyomhatnak a mozikba. Na, így talán menthető. Mert ez így úgy ahogy van sz*r. Ahogy elnézem a szövegen nem kellene sokat változtatni, mert az már most is elég nevetséges. Komolykodni akarnak, de legszívesebben a tenyerembe temetném a kezemet és röhögnék egy sort.

 9. Már a szereplő választáson elbukott az egész számomra, miért nem tudnak úgy szereplőket választani az antik filmekre mint a Rome sorozatban? Róluk el is hittem hogy rómaiak…

 10. Szarabb..a másikból még kockákat is alig mernek mutatni..
  Lehetaz meg egy orbitális Conan koppintás lesz és a nagy komolysága lesz a veszte

 11. Igazából nincs ezzel semmi gond csak nem Herculesről szól….csak úgy valamiről…másik cím kell neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.