13 hozzászólás a “Ilyen is lehetett volna Spidey” bejegyzéshez

 1. A Spider Man Unlimited rajzfilmsoriban és Spider Man 2099 képrégenyben viselt pókcuccokat jutatja eszembe elsőre. :-P

 2. Nekem az utolsó a best de én a mostani szemét megtartanám, max kicsit vékonyabbra húznám. Kár hogy nem ez lett de engem ez érdekel a legkevésbé a filmből mivel ez nem fog elvenni az értékéből ha jó film lesz. :D

 3. zsedan: ilyen – digitális rajzos szintű – látvány? 2-3 éve még talán, de a next-gen játékok egytől-egyig élethűbbek, részletesebbek, mint ezek a rajzok.

  Ha ilyen lenne Andy testalkata, bármilyen passzos piros-kék pizsamával meg lehetne valósítani a filmet, de nem ilyen. Nekem ezeknek csak a színárnyalatuk tetszik, amúgy tényleg 2099-es, nem amazing látványúak.

 4. Nem grafikailag értem természetesen :)
  Amik már next genre jönnek, és remélem hogy arra, ezeket használhatnák

 5. Ezek a concept artok sokkal jobbak mint amit a filmben ténylegesen megvalósítanak így volt ez a Man of Steelnél és még sorolhatnám.

 6. Mindent egybevéve ez a Pókember sorozat sokkal jobban bejön nekem mint a Raimi féle. Ruhák, szinészek, ellenfelek, poénok stb. Nem akarok több sirós Pókembert. Maximum ha Gwen Stacy-t éri valami :).

 7. Hú de nagyon rosszak ezek, a Joel Schumacher Batmanjeihez hasonlító gumi gagyi jelmez, nem is szólva, hogy ezt otthon hogyan készítette volna már el, az is abszurd, hogy a filmben látott jelmezét ő maga rakta volna össze, teljesen hiteltelen. Ráadásul a képregényes cucchoz közük nincs ezeknek, nem is csoda hogy nem ezek lettek a filmben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.