Nem halt el a Kojak-terv

A főszerepre Vin Diesel a kinézett, és most jön a durvulás, miszerint jelenleg Ang Lee az esélyes a rendezői székbe. Csak jobb lehet, mint a borzasztó TV-sorozat újragondolás pár évvel ezelőttről. Ezt nem a madarak csiripelik, hanem Vin posztolta a facebookjára: “Kojak… New York… Ang Lee…” Ebből vezettük le.

human
írta
2013. 11. 26. 15:14
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Nem halt el a Kojak-terv” bejegyzéshez

  1. Kiváló következtetés! :)
    Amúgy érdekes lesz, várom az első kiszivárogtatott nyalókás képet.

  2. Ez is egy olyan film lesz szerintem, hogy semmi köze nem lesz az igazi Kojakhez, csinálnak egy random krimi-akciófilmet, amiben történetesen Kojaknak hívják majd a kopasz főszereplőt, azt annyi. Az új sorozat is azért nem működött, mert a Kojak karaktere csak abban az adott korban volt hiteles. Akkor amikor Amerikában még nem volt PC, nem volt Miranda, a rendőr korlátlan úr volt az utcákon, és lehetett taslival fenyegetni a bűnözőket.

  3. A Find Me Guilty meggyőzött, hogy Diesel igenis színész, így egyelőre még bízom a dologban…

  4. Dízel buta ábrázata kiválóan illik olyan buta szerepekhez mint pl. Dominic Toretto.

    Kojakról azért mégis egy intelligens ember jut eszünkbe, ne vicceljünk már, hogy ez a bambaképű szerencsétlen játssza el.

  5. Kb. olyan ratyerak lesz minta a Shaft reboot volt. Nem lesznek 9 meter hosszu autok az utcan, nem lesz funky zene, nem cigiznek mindehol…ahogy mondtatok Kojak lesz a neve azt kesz.

  6. A Find me guilty nagyon komoly film, és elég döbbenetes pont Vin Dieselt végignézni benne. :-) Úgyhogy nem kéne kritizálni, Vin Diesel igenis színész. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.