Te kit tennél a Road House remake főszerepébe?

Jelenleg ez a kérdés adott. Ja igen, az Országúti diszkó, avagy a Roud House kap egy remake-t, mert miért ne? Joel Silver a producer, és valószínűleg Rob Cohen rendezi majd. Az eredeti egy kidobóról szólt egy diszkóban. Oké. Szóval ki legyen Patrick Swayze utódja? Tatum? Kinézek belőle egy ilyet. Már most lefogadom, hogy PG-13 lesz, ezt nem is érdemes találgatni, a fenti nevekkel nem lehet más.

human
írta
2013. 11. 26. 04:07
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Te kit tennél a Road House remake főszerepébe?” bejegyzéshez

 1. Én szerettem az Országúti diszkót, de tényleg szerintem remek kis akciófilm volt! Az én jelölteim : Michael Cera, Woody Allen :)

 2. A mai napig az egyik kedvenc filmem ! Én Hugh Jackmanre voksolnék és remélem Sam Elliot is visszatér ha mást nem egy cameo szerepre :)

 3. Gyerekkorom meghatározó filmjei köüzül az egyik. Nem tudom ki lenne a legjobb választás, de osztom Animal kolléga véleményét Sam Elliottal kapcsolatban. Neki muszáj beugrania! :)

 4. Gosling-ot én is eltudnám képzelni. Bár ez az a film, amihez nem kéne nyúlni, mert úgy jó, ahogy van :-(

 5. Rossz ötlet a remake, ezen csak rontani lehet. Goslingot utálom, vele pláne ne csinálják meg.

  Jason Statham? Swayze-nek milyen szép hajkoronája volt, Statemnek meg… hát nincs. :-D

 6. a Dö Rákk lenne az ideális :D

  vagy ha sok és látványos bunyót akarunk akkor Tony jaa :)

 7. Ezt mi a francnak? Én szerettem az eredetit, de közel sem volt akkora durranás, hogy indokolt legyen az új.Vagy ma más az is elég egy remake-hez ha pár idősebb ember emlékszik az eredetire? Szánalom.

 8. Nagyon jó kis film volt annakidején. Csináljanak filmet hasonló témában de ne pont ugyanazt a történetet meséljék el újra.

 9. Nyilván valaki olyat kett keresni aki alapból nem néz ki brutálnak, nem egy izomember, hiszen Swayze karakterének az volt a lényege, hogy nem nézett ki kidobónak, csak egy átlag manusnak. Ezzel pl Rock kiesne :) Gosling nem lenne rossz, ebből a szempontból, vagy pl Tom Hardy is jó lenne ha éppen nincsen szétgyúrva.

 10. Ebben a filmben törnek a csontok, gigákat tépnek ki, hasba szúrnak és sörétes puskával közvetlen közelről durrantanak bele a rosszfiúk képébe. PG-13 remake azért kicsit csalódás lenne sok mindenkinek.

 11. Azért Swayze izomember volt eléggé, a képen is az, csak inkább úgy volna jó fogalmazni, hogy nem volt ilyen 100 kg+ os szteroid oriás mint Rock vagy Schwarzenegger.
  Azért Swayze nem volt átlagos. Átlagos egy George Clooney testalkat például, vagy egy Tom Selleck stb….
  Rendes sportosan izmos ürgéket volna jó belerakni ebbe a filmbe:
  J.Renner, Gosling/ is jó választás volna/ Colin Farell se volna rossz sztem.

  De lehet hogy ilyen anonímusz szinész fognak választani, mint akit a Robocophoz is tettek. Nem biztos hogy bejáratott név lesz.

 12. Nincs valahol valami statisztika arra nézve, hogy az utóbbi 5 évben az “új” filmek hány százaléka remake? Mert magas tétben merek fogadni, hogy elég durva adat lenne.

  Viszont van benne logika, elvégre így baromira nem kell kreatívkodni, meg brainstormingolni a forgatókönyvírónak, elég csak tagnak lenni egy videótékában. Gratulálok!

  Az én javaslatom az lenne, hogy rimékeljék a Casablancát, a főszerepben Zsüsztin Bíberrel és Májli Szájrusszal, így olyan zsetont akaszthatnának, hogy a Titanic elmehetne a francba. Hánynom kell, bocs :(

 13. Csodalkozom, hogy Jeremy Renner-t nem dobta be senki. Neki kelloen semleged arca van. Nem az a kimondott “action man”, de nem is valami nyalgep.
  Az eredeti film volt az akkori “B” filmek egyik csucsa. Erdemes megnezni, hogy enekelgettek vagy mellekszerepeltek a filmben. Az zeneszek mindegyike ismert arc az USA-ban, a kidobok es a torokkitepett-foellenfel pedig meno kaszkadorok.

 14. ericghar

  A 15. hozzászolásban említik Rennert.

  Egyébként meg unom már a remakikat.

 15. Szerintem is az eredetihez nyúlni, badarság! S mi ez már, hogy mostanság “csak” remake-k jönnek!? Ennyire nem lehet kitalálni, megírni normális, értelmes és egyben minőségi forgatókönyveket?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.