21 hozzászólás a “The Bent Bullet: JFK and the Mutant Conspiracy” bejegyzéshez

 1. azért kicsi , hogy ezzel a hülyeséggel Kennedy halálának évfordulóján jönnek ki, fontosabb alakja volt a történelemnek, mint egy képregény

 2. Remélem a film lesz olyan jó, mint a marketing mögötte, mert a múltkori Trask Indrustisos oldal is remek volt, de ez a mostani különösen hangulatos. Baromi jól hozzák ezt az alternatív múltat a valós eseményekkel keverve. Aki nagyon spoilerfób az viszont ne olvassa el, mert bár nagyon érdekes, pár dolgot erősen sejtet a film sztorijával kapcsolatban.
  A zene meg baromi jó alatta.

  Nem tudom mitől lenn ízléstelen. Megemlékeznek Kennedy haláláról, de nem a szokványos módon.

 3. Szerintem is ízléstelen most az 50. évforduló napján ezzel előjönni. Ha bármikor máskor jöttek volna elő vele azt mondom okés. A tartalommal nincs gondom csak az időzítéssel.

 4. Ha a negyvenkilencedik évfordulón, vagy egy héttel az ötvenedik után jöttek volna vele ki akkor az beleférne? Kennedy ugyan úgy halt meg, mint a valóságban, csak a háttérhez adtak hozzá.

 5. Nem arról van szó, hogy melyik évfordulón nem izléstelen ezzel előhozakodni, hanem egyáltalán bármelyiken az. Legyen az a 20., 40., 50., 60. Semleges időpontban még oké. De így is teljesen erőltetett.

 6. szerintem is kicsit undorító már megint Kennedyvel előjönni, annyi filmben volt már benne.
  nincs másik elnök ?

 7. Szerintem meg nagyon jól kapcsolják össze a valós eseményeket a képregény történetével. Ez nem Kennedy-ről szól. A képregényben Kelly szenátort próbálják megölni a mutánsok és ennek hatására vezetik be a Sentinel-eket. Kelly-t ellőtték az első X-MEN filmben. Gondolom muszáj volt mást kitalálni. Mivel követik a First Class vonalat-ahol ugye a rakétaválság volt a központban- igy adta magát, hogy felhasználják Kennedy-t. Nagyon jó ötlet.

 8. Annyira tök felesleges a Kennedy gyilkosságot előhozni most, már annyi filmben ellőtték, már több szuperhős is megölte őt, Magnetohoz meg nem is illik, szerintem egyáltalán nem egy gyilkos ő, inkább más módszerekhez szokott nyúlni.

 9. Gyereke olvassátok már el az oldalt – persze ha nem féltek egy kis információtól – és akkor kiderül, hogy miről van szó.

 10. Ákos, pont ez a lényeg, hogy ő baromira nem illik bele ebben az elnöki merénylet, képbe, de nézd meg az oldalt! ;)

  Amúgy meg akik ízléstelennek tartják a dolgot: Máshol is vitték már be fikcióba a Kennedy-gyilkosságot, a Watchmen-ben pl. a Komédiás lövi le, hogy folytatódjon a vietnámi háború!
  Ez az amerikai történelem legrejtélyesebb, és egyben egyik legmegrázóbb gyilkossága, naná, hogy számos filmest megihlet! És ezért is nem klisé, hogy benne van a filmben, főleg, hogy a korszak is indokolja, elvégre a Rakéta válság már az Elsőkben is benne volt, és valamelyest adja magát, hogy innen folytassák!

  Tippre Logan is csak azért megy vissza, hogy Magneto részvételét akadályozza meg a dolgokban, “Oswald” (akik olvasták az oldalon a cikkeket, és kicsit logikáztak tudják miért az idézőjel… ;) ) még ugyanúgy lőni fog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.