Vanessa Hudgenset a térképre? Gimme Shelter-előzetes

Ron Krauss igaz történeten alapuló filmjében egy terhes tinédzser otthagyja a családját, hogy végül megtalálja azokat, akik befogadják. Aki zsigerből utálja a csajt, az mindenképp nézze meg az előzetest, nem mondom, hogy tökéletes film lesz, de eléggé odateszi magát a lány.

human
írta
2013. 11. 26. 20:34
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Vanessa Hudgenset a térképre? Gimme Shelter-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem a Frozen Ground-ban egész jó volt a csaj. Egyébként ebből a brancsból én Selena Gomezt nem bírom elviselni. (Bepróbáltam az ő legutóbbi filmjét is – nem tudtam, hogy szerepel benne -, a Getaway-t. Na, azt bottal se piszkáljátok meg, ha jót akartok magatoknak!)

  2. Frozen Ground-ban, ahogy írta is kommentelő társ, jó volt, sőt. Ez nézős, Brendan Frazer jelenléte is meglepő, ő is visszatalál oda, hogy…

  3. Első pozitívum: Rosario Dawson alakítja az anyját, ő mindig jó, sőt!

    Második pozitívum: Vanessa Hudgensnak a Spring Breakers kinyitotta a kapukat, szerencsére egy elég jó szereppel tér vissza. Jó az ügynöke vagy ő okos. Mindenesetre örülök.

    Hatalmas negatívum: Mit keres itt Brendan Fraser? Akkor egy antiszínész. Kb. csak az Ütközésekben mutatta meg színészi oldalát és igen a Múmia se miatta volt jó. Azt a szerepet bárki hozza a korosztályából.

  4. Tényleg jó a csaj, a trailer is biztató (Lana Del Ray pedig számai isteniek), az egyedüli aggodalom számomra, hogy a bevágott párbeszéd részletek (így hirtelen) nem hangzottak valami eredetinek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.