Még egy Friday the 13th reboot

Emlékeztek, pár éve volt egy reboot a péntek 13-nak (2009), hát most nem annak a folytatását jelentették be, hanem csak simán még egy reboot érkezik majd 2015 március 13-án… A filmbuzi szerkesztőségéből gratulálunk a stúdiónak, a képen a küldött ajándékunk átadása tekinthető meg.

24 hozzászólás a “Még egy Friday the 13th reboot” bejegyzéshez

 1. Ehez a filmhez nem tudnak ugy hozzányúlni hogy ne csesszék el…
  sajnos.Lehet nem kellene azt a sok fölösleges “baromságot”beletenni
  De ahogy a szólás is tartja Nagyot akar a szarka….és az a bizonyos hálivúdi szarka bizony nagyot akar
  De remény hal meg utoljára :)

 2. Szánalmas és nevetséges ez a pár éventénki reboot remake. Szánalmas.
  Egy részt nem láttam ebből, de nem is érdekel.

 3. Pocok: Ha egy részt sem láttál, akkor hogyan tudsz véleményt mondani? Ez is nevetséges, mint a reboot. Aki szereti a karaktert, az megfogja nézni. Aki meg nem annak úgyis mindegy.Előző rész 19 millióból készült és 100-at hozott.Valami miatt nem tudják azt folytatni. Igy csinálnak egy új szériát. Nem nagy dolog. Inkább egy új Jason Vorhees, mint még egy Paranormal Activity.

 4. én örülök, egy kis embertelen emberölés a ködös erdei éjszakában, bármikor jöhet:D igazából még a 2009-es is elszórakoztatott, nem tudok utálni olyan filmet, amiben Jason van:D még a jason x-et sem, pedig az azért..:D

 5. Ami Péntek 13, az jöhet. Eddig egyetlen rész volt, ami finoman szólva elég érdekesre sikeredett, a 9. (Jason pokolra megy), de az is inkább az olyan szar, hogy az már jó kategória. A többi simán élvezhető szerintem. Igen, a reboot is. És kit érdekel, hogy ez egy újabb reboot? A horror filmeket úgyis mindig úgy folytatják, hogy annak köze sincs a korábbi részekhez, miért baj, ha rebootnak neveznek egy folytatást?

 6. zsocso says:
  Magát a filmet nem néztem meg, de ilyen reviewokat láttam bőven. Borzalmasan szarok.

 7. A 2009-es nem volt olyan rossz. De elfelejthetnék már ez a sablont karakterek mennek megöletni magukat dolgot. Kicsit azért várom.

 8. Egy Freddy vs Jason 2-t azért szívesen megnéznék, és ahhoz még briliáns írói véna sem kell.

 9. A 2009 es is nézhetetlen volt szinte, dög unalmas szar. Ahhoz hogy a Péntek 13 jól sikerülhessen az kellene, hogy a 80-as években készüljön, csak hát 30 évvel elkéstek már erről, így hagyniuk kellene a francba. A Freddy vs. Jason-t nem értem hogy sikerülhetett jóra, de tény hogy abban elkapták mindkét karakter lényegi vonásait, úgy ahogyan kell.

 10. Jöhet!!

  Pocok: Nézd meg mindet!!!!! és ha megnézted mindet… utána nézd meg megint mindet!!!!:DDDDD

 11. Valamit mindig változtattak ezen a péntekelésen, New blood/takes Manhattan- volt a legjobb rész magasan. Igazából naggyából mind alapvetően ugyanaz a sablon volt, de dizáynban mindig reboot is volt egyben.
  Akkora nagyot úgysem fognak változtatni most sem, vannak kötelező elemek ,amiknek meg kell lennie,hogy az maradhasson ami.
  Volt ahol dawnkóros retard fejet csináltak neki, volt ahol egy komplett zombi volt, és volt ahol quasimodó volt maszkban, utána jött a szaladós JAson. Most talán beszélni is fog. Nem tudni.
  Csak az számít,hogy haljon meg mindenki, ez ennek a stílusnak a lényege. A többi nem számít. Pusztuljanak mind egy szálig…

 12. “utána jött a szaladós JAson. Most talán beszélni is fog. Nem tudni.”

  Lehet hogy most már ilyen falfutós akrobata képességeket fog csillogatni, esetleg tényleg beszélni fog és kiderül hogy micsoda dráma van a karakterében. :)

  Vagy zombi helyett most vámpír lesz és ez lesz a magyarázat az elpusztíthatatlanságára. Csillogó vámpír persze. :)

 13. “Vagy zombi helyett most vámpír lesz és ez lesz a magyarázat az elpusztíthatatlanságára.”

  :D Az lehet. Bár azok után, mikor anno a Halloweenben kiderült, hogy Myers is azért “halhatatlan”, mert valami pogány szekta elátkozta, én már semmin sem csodálkoznék. :P

  Terror talor: A New Blood az a rész volt, mikor egy fiatalkorúaknak fenntartott intézetben ment a gyilkolászás, igaz? Az tényleg jó volt, hozott egy kis új csavart a sztoriba. Mondjuk nekem akkor is a hatodik rész marad a kedvencem, mikor a telepata csaj támasztja fel véletlen, abban is konkrétan a végső harc Jason és a csaj között. Epic volt, ahogy egyetlen kézlegyintéssel vagdosták Jason fejéhez a különböző holmikat. :D

 14. New blood az volt amiben ilyen ázotthulla turboZombi volt fekete overállban. Ott nézett ki a legjobban! /google képek részhez írd be : jason new blood. Kihoz egy csomó képet, hogy milyen fasza dizáyn volt ott. Nem rémlik intézetes, inkább egy házikóban támadt krisztál léknél ahogy a legtöbbet szokott, amit fel is gyújtottak a végén asszem, rég volt.
  Az ilyen inges ,meg vadászruhás Jason/6.rész/ dizáyn nem jött annyira be. Kimondottan hülyén nézett ki benne a rémpofa.

  Texasi láncfűrészes is egy érző szívű családtaggá lett butítva a legutóbbi rébutban. Simán lehet hogy ezuttal meg fog szólalni -jason. Most rákoncentrálnak a szar, megnemértett gyerekkorára. Be is hánynék ha így lenne….

 15. Nekem legjobban a 3. részben tetszett Jason. Ott még emberi volt, elég groteszk kinézettel. A zombi Jason nem volt már olyan félelmetes nekem.

 16. Nekem nem volt különösebb bajom a 2009-es résszel. Nem volt jó, de nem is gyalázta meg a nagy elődöket (mármint a régi részeket.) Simán folytathatták volna, dehát akinél a pénz, mindig az diktál.

 17. Terror: hehe, akkor ugyanarról a részről beszélünk, a new blood volt a telepata csajos rész.
  Az intézetes magyarul Vérfürdő az intézetben néven futott, az volt az a rész, amiben Jason halott volt és az is maradt (mikor a gyerek Tommy Jarvis először nyírta ki), és csak egy másolós gyilkos volt a “Jason”. Asszem az 5. rész volt talán.

  Desmond Wallace: Jaaaaj, most megjött a kedvem Péntek 13-at nézni. :D Csi-csi-csi há-há-há! :D Mellesleg tökre meglepődtem, hogy az a sziszegés igazából “Kill-kill-kill mom-mom-mom!”, ezt ismételgette Mrs. Vorhees az első részben.

 18. Valójában majdnem az összes Jason film reboot volt. Szóval szerintem nem olyan nagy dolog ez. Épp a Péntek 13 az a sorozat, amiben nem folytatódik a cselekmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.