Tarantino legközelebb is westernnel jön?

Lenonál beszélt kicsit az alkotásról, megegyeztek, hogy az első vázlatot mennyivel jobb papírra vésni, aztán később kidolgozni csak az ámítógépen, és közben megemlítette, hogy legközelebb is westernt kapunk tőle.

Azt mondja, hogy nem a Django folytatása, de western, most, hogy már megtanult a stílusban rendezni.

human
írta
2013. 11. 27. 18:08
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Tarantino legközelebb is westernnel jön?” bejegyzéshez

 1. Na, de király, akkor ezek szerint mégse adja fel a filmkészítést, ráadásul a következő is western lesz! Alig várom!
  Azt még had jegyezzem meg, hogy QT egyre jobban hasonlít Woody Allen-re.

 2. pff ez a django is annyira béna volt, bármelyik csukott szemmel a polcról levett 70es évekbeli spaghetti western übereli

  annyira értelmetlen volt annak a filmnek a forgatókönyve, az milyen már, hogy django meg se szólal, meg szinte nem is szerepel a film második felében??

  Tarantinonak rég vissza kellett volna vonulnia, az a baj, hogy túl sok műarc rajong érte, ezért csinálhatja sorozatban ezeket a szar mozikat

 3. Ereyday-jel megvolt a kötelező fika. Grat!

  Mondjuk én is úgy olvastam, hogy visszavonul, de ha még nem, annál jobb.

  Én is azt mondom, jöhet.

 4. Tőlem akár a telefonkönyvet is megfilmesítheti, biztos azt is megnézném. :)

  Everday: nem kötelező szeretni Tarantino filmjeit, sokaknak nem jön be, nem szeretik a stílusát, vagy egyszerűen nem értik, de ezzel a hozzászólással csak magadat járatod le, és nem lehet komolyan venni téged az ilyen gyerekes túlzásokkal.

 5. Én úgy vagyok Tarantinóval, hogy megcsinálta a Ponyvaregényt, isten lett. A Kutyaszorítóban szintén. A Jackie Brown nekem már nem jött át annyira, de azért nézhető. Kill Bill 1-2 részleteiben zsneiális, más részleteiben nekem annyira nem kult. Grindhouse a dumák, dialógusok miatt nagyon bejött. A Becstelenek viszont kegyetlenül unszimpatikus volt, a Django szintén. Őszintén szólva ez a két utóbbi filmje olyan, mintha valamiféle háborút akarna vívni bizonyos ideológiák mellett és ellen és ez nagyon gáz. Mármint ennyire beleerőltetve ezeket a sztoriba, szórakoztatás címén. Szóval a mögöttes mondanivalója és a történelem idióta kicsavarása nem tetszik ezekben. Meg amúgy is roppant unalmasnak tartottam mindkettőt. Amolyan alkotói maszturbáció, üres magamutogatás, kéjsóvár öncélúság. Amellett, hogy elismerem, hogy vitathatatlan érdemei vannak a srácnak, szerintem az utóbbi időben meglehetősen üressé és unalmassá vált, hogy azt ne mondjam: kissé erőltetetté.

  everydaynak meg abban igaza van, hogy a Djangót egy raklapnyi spegetti western megeszi vacsorára, ez nem is kérdés, azok mellett ez csupán egy középszar. Hogy ennek ellenére miért erőlteti ezt a műfajt… Gondolom, mert velem ellentétben a népek zabálták, siker lett, a pénztárgép megcsörgött mint állat. Valahol meg lehet érteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.