37 hozzászólás a “Greatest Battle” bejegyzéshez

  1. A kép bal oldalán mi az a förmedvény? Netán Rhino? Tudom egy hangyapiszok kép alapján ne ítéljen az ember…

  2. Lehet jól sül el, az első részt meglehetősen untam az első órában. Manóból a hírek szerint nem túl sokat kapunk, a két másik meg elfér egy filmben póki mellett. A régi pókban sem az volt a baj, hogy halmozódtak az ellenfelek, hanem, hogy borzasztó lett a forgatókönyv. :)

  3. Ez a karakter már rég kifújt! Hacsak nem kötik össze pár másik marvel sztorival (pl: Deadpool, Daredevil) akkor a harmadik részre felesleges időt pocsékolni!

  4. Szerintem Green Goblin pont azt fogja csinálni a filmben mint itt a képen: figyel a távolból, tudni fogja Spidey hogy ott van és létezik, de nem avatkozik be. Majd a 3. részben.

  5. Fú, ez elég nagy crossover lesz, ha Palpatine szenátort és valamelyik transformers figurát is behozzák :)

  6. 3. rész: greatest battle continues

    4.: the greatest battle ends

    5.: the greatestest battles begin

  7. Már jó sokszor lehetett olvasni, hogy csak Electro lesz az ellenfél, Rhinot csak felvezetik a harmadik részre, a Manót meg talán a negyedikre. Nem kell beszarni, jó lesz ez!

  8. Harmadik rész (Pók)Klónok háborúja. És utána jöhet a Titkos háború a Colombia studió által összeállított Bosszúállókkal.

  9. Jó lesz ez.. És nem biztos h a Manó az;)Bár lehet, mert gyanúsan zöld volt a folyadék amit benyomott magának Connors ;)

  10. Szerintem a Green Goblin csak a vége felé fog előkerülni mikor -SPOILER azoknak akik nem ismerik a képregényeket!!! – meg fogja ölni Gwent és pifpaf így lett a… nem de a 3 rész történetének jó alapja lehet ez a szál.

  11. Ha Electro a második rész ellenfele, Rhinot a harmadikra, Goblint meg talán a negyedikre vezetik fel, akkor miért nem lehet őket a harmadik és a negyedik részben bemutatni? :D Úgy látom ezek is egyszerre akarnak mindent, mint a DC-nél, de remélem nem lesz igazam és jó film lesz :) Bár az első sem tetszett :D

  12. Nem értem miért kell egy poster alapján már fújolni,már jó ideje látható egy kamerás trailer és baromi jól nézett ki,arról nem is beszélve,hogy már sokszor nyilatkozták a készítők,hogy felvezetnek majd több ellenfelet a következő részekre,elvégre be van rendelve +2 film. A jövőheti trailer szerintem ugyan az lesz,mint ami a kamerás volt,amit a comic con-on mutattak be ha jól emlékszem.

  13. Bírom hogy enni hozzáértő ember van itt. :D
    Még egy szaros trailer sincs emberek csak egy cseszett kép. Ne akarjuk már eldönteni hogy jó lesz vagy sem. Ez egyébként is egyéni vélemény szóval aki élből szarnak titulálja 99%-ig biztos vagyok benne hogy nem is fog neki tetszeni már csak azért se. Aki normálisan áll a dologhoz az felfogja hogy ez csak egy kép semmi több. Egyébként nem értem miért írjátok hogy Pókember gyalázás mikor ez az első széria ami végre IGAZI Pókot tett le az asztalra. Persze ez megint egyéni vélemény amivel jó pár millió ember ért velem egyet. Én addig nem mondok róla semmit amíg nem láttam a filmet.

    Egyébként ez sem különbözök sokban a Bosszúállóktól. Ott is összetettek pár hőst meg csomó ellenséget és kész. Mégis mindenki benyálazott rá. Szóval nincs miről beszélni. FŐLEG hogy itt azért van rendes történet is. ;)

  14. Lazán pókember gyalázás, egy normálisemberi Peter Parkert nem találnak, csak ezt a két kis gagyit a szerepre, ráadásul a mai CGI színvonalon botrányosan szar vizuális KONCEPCIÓval szarolnak. Zöld manó egy ócska műanyag ratyihalom volt, Venomot kiherélték, lizardból lett egy Retile ninjaruha nélkül és sorolhatnám.

    Ezek a mostani fos villének is hogy néznek már ki. Rhino egy nagy “mecha” lesz tülökkel benne egy tulokkal, ez az elektro izé meg egy sose hallott valami. Nem egy alap karakter, legalábbis elég képregény örültnek kell lenni,hogy ismerd ezt az underground underjét. Ráadásul még unalmas is.

    Oki doki viszont jó volt, az az egy rész,amit faszán megcsináltak. Az vállalható, de a többi szemétégető. Annyi jó karakter van. Morbiusz, Skorpio, Misterio stb… pont ezeket és pont így tudják megvalósítani. Rhinonak is pont ezt a pojáca kinézetelű /bár jó színész nagyon/ fickót tudták választani.

    Pókember filmek a jó példa a tökéletesen alkalmatlan szinészek kiválasztására a karakter-szerepekhez.

  15. Ez az új széria eszméletlen műanyag szagú eddig. Zimmer zenéjére kíváncsi vagyok. Andrew Garfield tenyérbemászó fejére annál kevésbé sajnos :S

  16. Remélem még egy pozitív szereplőt felvonultatnak Parker mellé, valami jó karaktert. Nagyon remélem jó lesz ez. A Bosszúállókban elfért a sok szuperhős, remélem itt is el megy majd. :)

  17. Terror tarol: vicces, hogy Pókember gyalázásnak tartod, főleg, hogy láthatóan egy Pókember képregény sem volt soha a kezedben, legalábbis abból ítélve, hogy nem tudod ki az az Electro.

  18. Nem akarom Terrort védeni (nem szorul rá), de mi az,”hogy láthatóan egy Pókember képregény sem volt soha a kezedben”? Electro mindegyikben benne volt?

  19. Hidd el ,elég sok pókember képregényem volt régen, még Venom idegennyelvű is az oktogoni antikváriumbol! De büdös életben egy ilyen elektros részhez sem volt szerencsém. Néztem szombat reggelenként a német RTL en a 90 es évek végefelé adott rajzfilmsorozatot is, abban sem volt benne ez a gagyi szar karakter, legalábbis eléggé eldughatták. LEgalább annyira nem mainstream karakter ez ,mint mondjuk Ant man, azt is sokan azt sem tudják kicsoda, nem olyan ismert mint egy iron man, vagy egy x- men. Mélyebbre kell ásni a képregények világába,hogy vágjad, ezeket a totál semmitmondó al-karaktereket.
    Rhino, smythe, szinbioták, skorpio, chameleon, shocker, Vész/zöld manó, craven, mysterio, Morbius, kingpin, punisher, vulture, okidoki az ismertebb ellenfelei pókembernek.
    A rajzfilmben meg a képregényekben is ezek voltak. Másokkal nem találkoztam. EZek viszont átfognak vagy 60 füzeted hidd csak el! Szóval nem vagyok képregényidegen.
    Ilyen elektro izéről életemben nem hallottam, és egy nagyon semmitmondó karakter.

  20. Electro benne volt a 60-as és a 90-es mesében is, de ott az eredeti Electro volt ez már Ultimate (ami a mostani animációsokban van) és ez meg írtó jó film lesz :D Elég nagy baj, hogy még Electro-ról nem hallottál alap ellenfele Pókembernek :D

  21. Felnőtt fejjel Spidey valamiért hatalmas dislike lett. Pedig gyermekként szerettem. Mára talán épp akkora lúzer lett, mint Aquaman. Kifulladt, és más hősökhöz képest igen kevés figyelmet tud kelteni. Erről első sorban a mai szuperhős orientált Hollywood-i “szuperprodukciók” tehetnek. Vagy pihentessék a karaktert évekig, vagy tegyék csapatba, de ez így annyira nagy füsttel égő vizes puskapor, hogy még. A Tobey féle is, meg ez is nagyon gyermeteg lett. Bármennyire próbálták arra ráhúzni a darkos feelinget, erre meg a könnyed életszerűség álarcot, valójában mindkettő katasztrófa lett. Én olvastam anno képregényeket és nekem már a színészek sem jöttek be, nemhogy a többi.

  22. http://www.sugarcayne.com/wp-content/themes/connect/timthumb.php?src=http://www.sugarcayne.com/wp-content/uploads/2013/04/electro-spiderman.jpg&q=90&w=640&zc=1

    Aki ezt az Elektro ruhát és magát Elektrót nem ismeri, annak tényleg akkora pechje kellett, hogy legyen, hogy egyszer se találkozott mesében/játékban/képregényben a karakterrel. Megjegyzésként még hozzáfűzném, hogy 10 évvel ezelőtt a Nintendo játékban is le kellett győzni. Ha nem volt nintendód, akkor segán. Ha az se, akkor… vidéki vagy?! :D

  23. az első Spidey-képregény ami a kezembe volt, Elektro-s címlappal jelent meg…és mellesleg a rajzfilm(ek) is tele volt(ak) vele.

  24. kevés utánajárással is elmondható, hogy Elektro messze ismertebb karakter a pókember képregényekben (kb. egy szinten van a Gyíkkal, Morbius-szal, Rinóval, Keselyűvel, Homokemberrel), mint az általad felsorolt Rengető, Kraven, Kaméleon, Mysterio vagy Skorpió.

    Pókember legnagyobb ellenfelei inkább Osborn (Manó), Dr Octopus, Brock (Venom), de sikeresen felsoroltad az összes nagyobb ellenfelét a 90-es rajzfilmből. (A Vezér inkább a Fenegyerek nemezise, annak ellenére, hogy egy pókember képregényben debütált.)

    Skorpió az aki szinte ismeretlennek mondható, de a 90-es évekbeli rajzfilm-ben gyakran előfordult.

  25. szerintem ő arra gondolt hogy Elektro egész máshogy néz ki.
    fehér volt, most már néger.
    meg a ruhája, ez a bordós lilás cucc

    FUCK THE ULTIMATE UNIVERZUM.

  26. csuszu1 says:
    2013. November 30 at 18:59
    Nem akarom Terrort védeni (nem szorul rá), de mi az,”hogy láthatóan egy Pókember képregény sem volt soha a kezedben”? Electro mindegyikben benne volt?

    A mihez tartás végett:

    Electrot nem csak képregényből lehet ismerni ugyanis benne volt nem egy animációs mesében is sőt asszem a most futó újban is. ;)
    Egyébként az egyik legismertebb ellensége Pókarc-nak. Vicces hogy ennyire Pókemberhez tudatlanok nyilatkoznak úgy hogy láthatóan fogalmuk sincs a dolgokról.

  27. Amikor Pókember hosszantartó ellenségeiről van szó, csak nekem ugrik be elsőként Vészmanó? Jó, tudom, hozzá előbb be kell hozni a Zöldmanót, de attól még igen jelentős karakter volt (pláne, hogy Peter civilként ismeri is, így plusz drámalehetőség)
    Elektrót nem ismerni amúgy tényleg elég vicces, tekintve hogy a 90-es években nem egy képregénybe bekerült.

  28. Valószínűleg már nem jár erre senki sem… Terror tarol, speciel Elektró ugyanolyan régi és fontos ellenfele Pókinak, mint Oki, Keselyű vagy a Zöld Manó – és sokkal régebbi, mint a szimbióták, Morbius vagy a Vezér. Sőt, az eredeti Sinister Sixnek is tagja volt Oktopusszal, Homokemberrel, Kravennel, Mysterióval és Keselyűvel együtt – 1964-ben :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.