Mi lesz a Fast Sevennel?

Gondolom olvastátok, a Filmbuzi facebook oldalán is, hiszen a halálhírek mindig oda kerülnek, hogy Paul Walker meghalt autóbalesetben a hétvégén. Nem ő vezetett.

A filmes vonatkozása a hírnek az, hogy a Fast and Furious forgatását felfüggesztették egy időre, miközben az újraírandó részekről beszélnek. Elvileg a film nagy részét már felvették, de még voltak hátra jelenetek, amiben szerepelt volna Walker. Azt hangsúlyozza az Universal, hogy semmiképp sem megy a kukába a film, akármennyire is sajnálják a színész halálát.

A 2014 júniusi bemutató dátum viszont már erősen kétséges.

human
írta
2013. 12. 02. 20:50
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Mi lesz a Fast Sevennel?” bejegyzéshez

  1. Legyen folytatása. Hísz aki nézi az új részt… megfogja/megnézte már az előzőeket is. Paul Walker megérdemli ..

  2. Ha a bevétel oldaláról nézzük a dolgot (és biztos vagyok benne, hogy a Universal ezt teszi) mégnagyobb nézettségre számíthatnak. Heath Ledger halála után is ez történt a Batmannel vagy a Parnassussal (nem szeretném a 3 filmet egy lapon említeni, mindegyik a maga nemében szórakoztató).
    Megrázott a hír, kiváncsi vagyok, hogy fogják megoldani a filmben, beleírják a halálát, vagy egy két jelenetet kihagyva és újraforgatva el kell “tűnnie” egy életre…stb

  3. Engem elég szépen lesokkolt a hír kora reggel mikor felébredtem rá.

    Egyébként lehet kicsit morbid de ha lesz egy olyan verseny a filmben amiben ő is nyomul és miért ne lenne ilyen ugye. Akkor megcsinálhatnák hogy meghal szintén egy balesetben bár ez elég sablonos húzás lenne. De őszintén szólva többet nem is nézek ki az Amcsikból.

    És valahogy nem tudom elképzelni nélküle a szériát főleg hogy itt már van gyereke meg felesége is. Az egész már túl nagyra nőtt. Én simán befejezném itt ahol most van. Mármint több részt nem adnák ki. Ezt a részt még igen az ő tiszteletére és ennyi. De ha a végjátékot még nem vették fel vele akkor ezt nem tudom elképzelni hogy oldják meg rendesen.

  4. Csontos: ez elég komolyan néz ki…

    egyébként, abban biztos vagyok, h PW is azt akarná, h fejezzék be a filmet. ez a film lehet a hagyatéka, minden értelemben.

    kreatív szempontból viszont nem kis kihívás… :(

    1. nem lehet tudni, h hány jelenet volt még hátra a forgatásból és abból hányban szerepelt PW, továbbá, hogy azok milyen fontosságúak a filmben (értsd: mennyire könnyen lehet átírni őket). pl. most indultak volna Abu Dhabiba.

    2. nyilván nem sorrendben forgattak, tehát a történet bármely pontján is veszik ki a karaktert, min. egy-két jelenetet újra kell forgatni.

    3. tovább nehezíti, hogy a neten látható forgatási képek alapján a film végét, vagy legalábbis a “katarzis” részt már felvették (éppen az elmúlt hetekben). márpedig ott volt PW. vagyis, van egy 50-60-70-80% leforgatott filmjük, aminek az elején meg a végén biztosan van PW. kérdés, h közben el lehet-e “tüntetni”.

    4. ha megoldható a karakter halála, akkor sem autóverseny lesz – egyszerűen kegyeleti okokból.

    5. jelenleg nyilván a stáb sem túl motivált (hogy is lehetne…?) – Vin Diesel pl. még meg sem szólalt, noha a neten van pár mondat, amit neki tulajdonítanak, persze nem az övé… vagyis a time management is gond, hiszen a stáb is menetrend szerint dolgozna, aztán menne tovább a következő filmre. nem olyan egyszerű ezt összehangolni.

    A legkorrektebb az lenne, ha újragondolnák a forgatókönyvet és PW az elejétől nem lenne benne… A témához illeszkedik, hiszen tudjuk, hogy Statham karaktere nem fagyizni akarja vinni őket, hanem kinyírni.

    Ez viszont iszonyat költséges lenne (plusz time management, lásd 5-ös pont), hiszen gyakorlatilag újra kellene forgatni a filmet, ami helyből dobná a release dátumot is egy évvel. Plusz, ami eddig leforgott, kuka… Ezt a Universal nem hiszem, h aláírná.

    Szóval fel van adva a lecke, hogy film is legyen, költséghatékony is legyen, méltó legyen a karakterhez is és a színészhez is, továbbá a rajongók tetszését is elnyerje.

    Mindez persze apróság és teljesen jelentéktelen ahhoz képest, hogy egy jó ember távozott, teljesen értelmetlen körülmények között. R.I.P. :( :( :(

  5. A mindig vidám ,életerővel teli “pozitív” srác nincs többé, sokkoló, alig birom elfogadni. NAgyon szomorú dolog ez!
    Kurva egy halál autóbalesetben szétégni.

    Én kedveltem a filmben, biztos vevő leszek a következő halálos iram filmre is. Jó ötlet volna, ha megcsinálnák a filmbeli halálát. Máshogy nehezen jönnének ki sztorit illetően emészthetően belőle ugyanis. CGI pótlék Brian nem kell!

    Walker egy meghatározó karakter volt a szériában,bár Diesel dominált végig. Tokio drift is volt Brian nélkül, igaz szar is volt, de főleg azért mert egy akció nélküli szimpla autós film volt. A második rész az egyik legjobb volt, de kurvára hiányzott Diesel. Ha jó akciófilmet csinálnak, még a tizedik részig is kihúzathatják Diesel meghajtássaaa

  6. Állítólag ugye behozzák Shawn-t,azaz Lucas Blacket is..ergo már Tokyo után kell,hogy legyen időrendben..mivel Han sincs..simán átírhatják a gárdát egy csavarral és 8tól esetleg már Lucas lenne az állandó tag…aztán idővel lehet,hogy átszáll rájuk az “örökség” és Vin-ék visszavonulnak pár résszel később..

  7. xido

    Nem csak “állítólag”, hanem konkrétan rajta is volt a múltkor az egyik hivatalos forgatási képen.

  8. Nagyon sajnálom. Nem a filmet, mert az le van tojva, akármennyire is szeretem a szériát, hanem magát az embert, mert amit hallani lehet róla, kiváló ember is volt.

    Nyugodjon békében, és hagyják a firkászok békében is nyugodni.

  9. Én nem vagyok ellene a CGI -nek, jöhet az is, meg pár távoli felvétel…stb. Anno a Hollóban nagyon ügyesen megoldották a dolgot, bár a technika fejlődése ellenére nem hiszem, hogy olyan jó lesz. Másrészt a pénzéhes stúdióról sem hiszem el, hogy mindenféle nagyobb költségű trükköt bele akarna vinni a projektbe. Szerintem az lenne a legjobb, ha CGI -vel összehoznának egy olyan 1-2 perces részt, amiben Paul megmondja, hogy a családja életét nem akarja kockáztatni, szépen elbúcsúzik és lelép velük. Bár ez nem annyira akciódús, de ha valaki meghal, nem kell a filmben is meghalnia. Jó lenne valami happy end.
    Sajnálom szegényt.
    Nyugodjék békében.

  10. Tragikus. Ráadásul, nem is tudtam, hogy Paul ilyen jótékonykódó volt, meg tengerbiológus, meg minden. Tök seggfejnek érzem magam. De komolyan.

    Amúgy:

    Kíváncsi leszek. Valószínűleg, csak simán kíírják belőle, azt kész. Mint Heath Ledgert a TDKR-ből.

  11. Nagyon sajnálom Pault :( Nyugodjék békében! A F&f 7-t úgy is megcsinálhatnák mint a Hollót! Brandon Lee-t is helyettesítették akkor! Most már úgy is ott van a cgi a toppon nem úgy mint annak idején és még is megoldották! Csak ne hagyják a jeleneteit veszni szerintem minden mozibajáró megérdemli még őt egyszer utoljára! :(

  12. viszont a csúcson halt meg, volt pénz és siker.
    és egy durva Porschéban érte a halál.
    én is így szeretnék meghalni.

  13. gondolom az lesz a filmben, hogy Walker karakterét megölik a film végén.
    és a 8. rész a bosszúállásról fog szólni.

  14. En inkabb a siker csucspontjan törtent visszavonulasom utan 50 evvel anyagi es erkölcsi joletben tespedve szeretnek almomban vegelgyengülesben meghalni…

  15. Hat nemtom, nekem eddig az jott le, hogy egyelore nem tudjak, h hogyan tovabb. Tanakodnak, ilyesmi. Azt kommunikaltak, h a filmet folytatjak, de ez az elso olyan hir – nekem – h konkretan shutdown van. Hatarozatlan idore. Na mind1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.