Green Goblin

Valaki csak őt lefotózta a múlt heti poszterről, hogy kcisit jobb minőségben nézhessük meg a jokeres fejét.

20 hozzászólás a “Green Goblin” bejegyzéshez

  1. Érdekes. Kicsit olyan Twilight vámpír beütése van, annak ellenére, hogy nem láttam a szériát. Rettentően szőke haj, fekete körmök. Remélem kellően őrült lesz hozzá! :)

  2. Ez még csak nem is zöld. :))) Viccet félre téve nem olyan rossz sztem. Jól fog ez kinézni csak szar a képminőség.

  3. Ennél a szériánál az Ultimate Spider-man szériát veszik inkább alapul nem igaz? Nekem legalábbis úgy jött le, aztán lehet tévedek.

  4. Beastie: Inkább alapvetően mixelik a két világot.
    Az Ultimate Goblin az kb. akkora mint a Hulk és tüskéi vannak. Nem így néz ki.

  5. Viszont ha ez Harry akkor az apja gondolom már nem így fog kinézni, tehát jön az Ultimates tüskés állat manó :D Rhino-val meg rmeélem úgy lesz, hogy először gépszerkóban majd ráolvasztják/ráolvad és bumm bumm..

  6. Pókember egyszerűen nem való vászonra. Túlságosan infantilis az egész. Ebből a sztoriból eddig egyetlen értékelhető filmet nem sikerült letenni az asztalra. Ebben a szerelésben nem is lehet komolyan venni senkit. Mondjuk, ha vígjátékos felfogásban csinálnák, talán oké lenne, mert így is jókat lehet rajta röhögni.

  7. Fernando

    AHEM! Pókember 2?

    The fuck do you mean, “egyetlen értékelhető filmet nem sikerült letenni az asztalra?”

    A megfelelő kézben, ilyen alapanyogból, mestermű születhet. ÉS született is. Aztán ugyanez a megfelelő kéz, faszán le is húzta a Wc-n, de az már egy másik történet.

    Amúgy, ez tényleg a Chronicleös csákónak tűnik inkább…

  8. Fernando: Ha a te szempontodból nézzük, akkor Batman is nevetséges. Komolyan tudnál venni egy denevér maszkos fickót? A saját világán belül mégis megtudták csinálni úgy, hogy ne legyen vicces. Pókembernek sem véletlenül ilyenek az ellenfelei.

  9. ha ilyen képek kerülnek ki még a végén visszasírjuk Raimi goblinját, már jöhetne egy trailer.

  10. Batmant sem tudtam komolyan venni a Nolan-féle trilógiáig. De ő hozott bele valami mélységet, komolyságot, és – hülyén hangzik talán – realizmust. Pókemberről nem tudom állítani, hogy kapott valaha olyan sztorit, ami egyedi volt, kellően mély és komoly. Tehetségtelen, súlytalan bájgúnárok húzzák magukra ezt a jelmezt és teljesen kimerítik az unalomig ismert zsánereket, miközben semmi újat nem tett le az asztalra egyetlen Spiderman film sem.

    Nem vitatkozom, csupán a saját gondolataimat írom le. Ettúl még bárki tekinthet úgy erre a szériára, mint klasszikusra, engem nem zavar.

  11. Fernando: olvasd el képregényben a Kraven utolsó vadászata című történetet, és utána meglátjuk, mi a véleményed arról, hogy lehet-e komoly Pókember-történetet írni. Csak sajnos ahhoz a sztorihoz bevezetés kellene, mielőtt film lehetne belőle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.