20 hozzászólás a “Pókember adag” bejegyzéshez

 1. Electronak valami olyan szinten debil képe van (de nem csak itt a többi képen is) hogy mindig rám jön a vigyorgás ha meglátom. Olyan mint a kék festékkel leöntött foszforeszkáló néger sztereotípia.

 2. Hát így jobban megnézve őket, a poster előtti két kép egyáltalán nem filmszerű. Lehet, hogy nem a játékhoz készültek, de ez akkor is gyenge. Rhino jelmeze meg el lett rontva szerintem

 3. A Smurfs 3 néger karaktereit a Pókember 2-ben tesztelik… Reméljük azért moziban jobban fog kinézni, mert ez így kicsit tré.

 4. Rhinon el se tudok igazodni, hogy mi micsoda rajta. Meg azt se értem ha már mindenhova kiszivárgott ez a poszter akkor mi a szarért nem teszik fel a netre az eredeti atomnagy felbontásban.

 5. Rhino szóval egy géprinocérosz lett, ez mondjuk fura. Viszont a képi világ és a színek egy az egyben klasszikus Pókembert idéz. A Sam Raimi-s csicsázás helyett most sikerült nagyszerűen belőni az arányokat, most már nagyon várom!

 6. Nemtudom mit vártok néhány képtől. Nekem tetszenek. A film legyen jó az a lényeg. Mellesleg a kép szinezése lehet, hogy teljesen más, mint amilyen a film szürője lesz. Ilyenre retusálták és kész. Nem jelent semmit.

 7. Rinót én sem tudom megfejteni… ez szó szerint egy orrszarvú alakú robot akar lenni? volt erre a megvalósításra hasonló példa bármelyik képregényben vagy animációs filmben ezelőtt?

  Rinót én mindig egy “mutáns”-nak képzeltem, kb. mint Buldózer az x-men-ből, avval a különbséggel, hogy Rinó nem a képességével született…

 8. Egyszerűen képtelenek elszakadni a kommentelők attól, hogy Jamie Foxx fekete. Eszetekbe jutott, hogy talán nem bőrszín alapján választották, hanem mondjuk a tehetség volt az elsődleges? Sok mindent lehet róla mondani, de azt nem, hogy tehetségtelen lenne. Én várom a filmet, az első is jó volt. Nem tökéletes, de egy működő Pókember film.

 9. tükör: Buldózer az X-Men 3-ban és az Ultimate Universe-ben volt csak mutáns.
  Rinó meg az Ultimate Universe-ben hordott ilyen robot páncélt.
  Szerintem Harry itt nem Zöld Manóként jelenik meg, hanem Vészmanóként. Ezt abból szűröm le hogy a kép alapján nem tűnik a pofája meg a haja zöldnek inkább olyan sárgásnak. Mellesleg az ultimate verziója volt Vészmanó

 10. Dante: Vészmanó nem a Zöld Manó ultimate verziója volt, hanem teljesen más karakter, és szerepel a klasszikus Pókemberben is…egy bűnöző, aki rátalál Norman Osbourne fegyverraktáraira, és a cuccait felhasználva lesz szuperbűnöző…
  Elég értelmetlen lenne tehát, ha egyből Vészmanóként indítana a dolog (főleg, hogy a képregényben többen is felöltik a jelmezét)

 11. Play. így van, de akkor miért nem sárga lett ?

  de ezt úgy mondod mintha a fehérek szar színészek lennének :)

 12. Scorpion82: Tudom én azt hogy két külön alak a Zöld és a Vész
  De én azt mondom, hogy A csodálatos Pókember filmszéria sokat merít az Ultimate univerzúmból ahol Harry-ből lett a Vészmanó.
  Mi van akkor ha itt is az lesz belőle?

 13. Dante McFarlane: Szerintem igazad lehet. Előbb vagy utóbb Norman Osborn-nak kell lennie a Green Goblin-nek. Különben minek szerepelne a filmekben? Az is adja magát, hogy a szérum hatására változik majd át Norman. Hasonlóan, mint az Ultimate képregényekben. Az első részben is neki készitették a szérumot.

 14. Play: Itt nem arról van szó, hogy fekete vagy fehér. Egyszerűen vannak szerepek amik nem mindenkinek állnak jól. Danny DeVito lehet akármilyen színész géniusz, csak Pingvin lehet, Batman soha. Foxx kiváló aktor, még Django-nak is (pedig húztam a számat miatta),de ezen a képen a széles, negrid orrával egyéb rasszjegyekkel inkább vicces, mint ijesztő. Gondolom nem ez volt a cél. Tehát még egyszer: ez nem bőrszín kérdése ( mielőtt valaki rasszistázni kezdene)hanem a kép szimpla megítélése; nekem sem tetszik. Ettől a filmben még jó lehet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.