Színésznők: Batman és Terminátor

Gal Gadot lesz Wonder Woman a Batman vs. Superman filmben.

A másik, hogy Sarah Connor az alábbi két színésznőből kerül ki a Terminátor rebootban: Emilia Clarke vagy Brie Larson.

23 hozzászólás a “Színésznők: Batman és Terminátor” bejegyzéshez

 1. Pff, Gadot mint Wonder Woman? Mondjuk, ha Affleck lesz Batman, akkor beletrafáltak… XD

  Sarah Connor-t is nem tudom hogyan szeretnének majd Clarke-ból vagy Larson-ból csinálni.

 2. Gal Gadotot nagyon fel kell hízlalniuk és izmosítaniuk, hogy ne legyen röhejes WW.

  Sarah Connor meg nagyon ajánlom, hogy Emilia Clarke legyen. A másik csajt nem is ismerem, de minden képen olyan cuki kedves szomszédcsaj feje van, nem illik a képbe. Meg a GoT-őrület miatt Clarke neve jól mutatna a posztereken a stúdiónak is :)

 3. Nem tetszik egyik döntés, illetve utóbbi esetben nem döntés se. WW-nek elég nyeszlet a csaj. Mondjuk annyiból jó, hogy belőle nem lehet a klasszikus szuperizom, gigadekoltázs képregénycsaj a vásznon, így remélhetőleg valami jó modern korba illő ruhát kap.

  Emilia Clarke meg mint Sarah Connor. Viccnek is rossz. Akkor inkább a másik csaj, bár mindkettő nagyon ge megoldásnak tűnik Linda Hamilton és Lean Headey után.

 4. Llew +1
  WW-nek borzalmasan gebe, kíváncsi vagyok milyen étrendet/edzésprogramot fog kapni a hölgy.

  a Terminatoros hírre meg azért nem írok semmit, mert még mindig vicc ez az egész, hogy reboot a folytatás helyett :D

 5. Nem tudom mit sopánkodtok legalább egy aránylag jó színésznő lesz WW. Gebének nem nevezném, nagyon is jó alakja van csak nem olyan telt mint WW. SO WHAT? Rohadtul nem a külső a lényeg hogy jól játsszon valaki egy karaktert. Mindig ez az átkozott külsőség. Egyébként is ez egy régi kép róla ráadásul nem ez lenne az első eset hogy valaki hízik egy szerep miatt vagy gyúrja magát. Erre a nőre jó ránézni. A másik 2 közül őt nézném leginkább. Legalább ha ránézek nem az jut róla egyből eszembe hogy ez tuti pornózott. ;)

  Terminátor meg nem érdekel régen is baromság volt most is az lesz. Régen is csak az 1. rész volt értékelhető.

 6. Kövér szinésznőt akarnátok vagy mi van? Jól van ez igy. Wonder Woman sem attól erős, hogy kurva sokat gyúrt. Baromság. Elkezdtek itt fanyalogni egy kitudja mikori képen. Hivatalos fotón, uniformisban biztos más lesz. Sokan itt azt hiszik okosabbak, mint azok a producerek, akik több száz milliót fektetnek egy filmbe. Ugyanez a helyzet Afflecknél is. Gondolom azért lett ő Batman, mert ő felelt meg legjobban a jelöltek közül. Ráadásul a rendezéshez és a forgatókönyvekhez is ért. Sokat segithet nekik.

 7. zsocso: most nem azért, de pont egy Terminator-reboot hír alatt kell arról beszélnünk, hogy mi vagyunk-e az értelmesebbek, vagy az a barom kint, aki ezt kitalálta? :)

  WW-t meg nem írtam le ennyivel, azért is van ott, hogy kíváncsian várom majd a hivatalos fotókat :)
  egyébként meg kövér =/= edzett, sportos és a többség ilyet látna.

 8. Eddig csöndben voltam, de most előjött belőlem az Angry Joe.

  Mégis mi a kvrva anyukat gondolnak ezek??? Terminator reboot??? Hogy a terminator lance fleerek között meg CGI robbanások között üldözze Sarah-t meg a srácot? Ekkora idióták ezek?

  A Terminátor szériát egy ütős pár részes posztap fináléval lehetne folytatni/lezárni.

  A Terminator erős film, a Terminator II az egyik legjobb filmje az elmúlt akárhány évtized epic-akció világából.
  Ezt tönkreb@szni, megáll az agyam.

  A Terminator 4-el elindult valami, nem túl erős, de valami. Nem hogy azt gondolnál alaposabban újra.

 9. Hát igen szerintem a Christian Bale-s vonalat kellett volna továbbgondolni, nekem bejött a 4ik rész. Gal meg jöhet bár kissé sokat akar a DC ebbe a Man of steel 2be zsúfolni. :D

 10. Oké. Majd, csak a sokadik előzetes után kezdek el rinyálni. Mert eddig, szart sem láttunk a filmből.

 11. Szerintem senki nem kövérre gondolt amikor arról panaszkodik, hogy Gadot túl vékony. Egyszerűben csak modell alkat, nem izmos. Nézzetek meg egy Jessica Bielt például, aki izmos, mégis jól néz ki. Ilyen alkatú színésznőnek kéne WW-t is játszania. Pl a Saltban is – amiben Angelina Jolie alakított egy szupertitkos überügynököt – nagyot rontott az élményen, hogy egy cérnaszál vékony nő kigyúrt katonákat karatézik le… Ugyanez a helyzet Gadot-val is, WW a képregényekben is egy izmos amazon, nem egy Izrael szépe szupermodell.

 12. Gil Gadot: 20 évesen belépett az izraeli seregbe és két évet húzott le a védelmi erőknél sportedzőként. Nekem ezután simán hihetőnek tűnik a szerepre.

 13. 1) Wonder Woman külön filmet érdemelt volna.

  2) Gina Carano lett volna a legalkalmasabb a szerepre, küllemre legalábbis.

  Persze nem akarom lehurrogni a dolgot, kiváncsian várom a végterméket.

 14. Miért a hájas Scarlett Johansson mennyivel hihetőbb szuper ügynökként? Nekem mindegy ki játssza WonderWomant, mert így is úgy is bullshit karakter. Affleck meg majd kiderül milyen lesz, de alapból negatívan állok a dologhoz.
  A Terminator meg egy kész vicc komolyan.

 15. Csigusz: Én is inkább támogattam volna a Terminator folytatást, mint a reboot-ot. De attól még érdekel. Ha szereti valaki a Terminator filmeket, akkor nincs értelme azon fanyalogni, hogy jön még egy rész. Inkább örülök neki. Még akár jó is lehet. Ez volt az X-MEN First Class-al is. Sokkal jobb lett mint az Origins és a Last Stand. Valaki megvette a Terminator jogokat, aztán érthető, hogy valamit akarnak vele kezdeni. Én várom.

 16. Jó csaj ez a Gal Gadot, csak tényleg nem WW alkat, aki ezt nem érti az életében nem látott még egyetlen képet sem WW-ról. Ez olyan mintha Jonah Hill akarná játszani pókembert (vagy bármelyik szuperhőst, amelyik nem kövér :D)

  Szerintem Adrianne Palicki jó választás lett volna pl.

 17. Csak én érzem azt,hogy ebben a Superman filmben kezd túl sok lenni a hős?
  Nem követem annyira a dolgot,de már Batmant,Nightwingot és WWt is hallottam a szereplők között,ezek hogy lesznek majd bedobva?
  6 órás lesz a film,és mindegyik kap egy külön kis előzményt,vagy csak úgy odaszállnak a képernyőre és lesznek? XD

 18. mi ez a Terminator reboot dolog? én ott tartok, hogy Bale gyúr a filmre és folytatás lesz. semmi reboot!

 19. Valaki rajtam kívül, aki trigger-fikázás nélkül kíváncsi a filmekre? Szerintem láttunk már jó reboot-ot, és szerintem Emilia küllemre is karakteresebb, mint Linda volt az első részben.

  Wonder Women jó csaj lesz, Ben pedig profi színész, és semmivel sem hiteltelenebb Wayne mint Keaton volt anno. Unom már, hogy mindenki mindent a Kriszcsönbéllel akar eljátszatni.

  Én kérek elnézést.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.