A Tribute to Paul Walker

A hivatalos F & F csatornára tette ki az Universal ezt a megemlékezést.

human
írta
2013. 12. 05. 03:53
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Tribute to Paul Walker” bejegyzéshez

  1. Nélküle a halálos iram sem lesz a régi. A neve összeforrt a halálos iram filmmel. Kíváncsi leszek a 7. részre amiben még benne lesz. Utána nem látom értelmét h folytassák a sorozatot. :(

  2. “A Metallica sem állt le Cliff miatt…”

    Off: Meg is lett az eredménye…. Jason-t soha nem fogadták el. Gyakorlatilag már majdnem utálták. Nem véletlenül lépett ki, a csapat meg nem véletlenül oszlott fel majdnem.

    Persze ez semmit nem von le a banda értékéből.

    On: A videó nagyon jól sikerült! RIP.

  3. Különösebben nem voltam oda a 6. filmért, de ez most abszolút lényegtelen. A gyereket sajnálom, meg a családját. Vin Dieselnek sem lehet könnyű. Gyászolni a barátját, közben arra gondolni, hogy miként oldják meg Paul Walker hiányát…
    Ilyen baromságban meghalni, komolyan. Az autós filmekkel semmi bajom, de a vagánykodásnak néha meg van az ára. Kár érte, tényleg nagy kár. Egy fiatalember volt.

    A videó szép lett. Kár, hogy el kellett készülnie.

  4. Borzalamasan igazságtalan az élet, Walker egy remek ember lehetett, már amiket olvastam róla. Noha nem volt egy nagy színész, a karaktereit jól hozta – kivteni való nem volt az alakításaiban -, és a magánéletét is példaértékű módon vezette. Rendkívül szimpatikus, megnyerő jelenség volt, egyénisége nagyszerűségét tovább növeli az a sok jótékonykodás, amiket véghezvitt. Ahogy Diesel is írta: biztosan a mennyben van, ha van olyan hely. A világ ismét egy remek emberrel lett kevesebb.

    Nyugodj békében, vagy élj örökké azon a helyen, ahol boldog lehetsz, és ahol előbb-utóbb ismét találkothatsz a szeretteiddel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.