“#Xmen #Apocalypse 2016”

Akkor ennyi geci, a Days of Future Past nem érdekel már senkit, mivel az egyik legdurvább X-men ellenség érkezik 2016 nyarán a mozikba. Apocalypse lenyomta az emberiséget kb., ő az X-men egyik legerősebb ellenfele.

22 hozzászólás a ““#Xmen #Apocalypse 2016”” bejegyzéshez

 1. Korai még bármit is mondani erre, de: remélem, az ‘Age of Apocalypse’-t dolgozzák fel. Annak viszont kijárna egy külön trilógia, mert egy részben képtelenség azt a sztorit feldolgozni … :)

 2. Nagyon regota olvasom a filmbuzit, de egyertelmuen ez lett a kedvenc posztom. A cim, a hir, a ketto megfogalmazasa, a kep. Brillians! Nulla szarkazmussal, tenyleg felspannolt a filmre!

 3. az hogy bejelentették előre, sztem előrejelzi, hogy Days of… sztorival sztem összedolgozzák. Eleve az eredetiben nem volt Bishop, itt a filmben lesz + nagyon az Age of Acopalypse sztorit emlegetik, ami egy alternatív univerzumban játszódik, ahol

  SPOILER

  X-professzort kinyírták mielőtt megalakította volna az X-ment és így Magneto lenyomta az emberíséget, majd Acopalypse leigázott mindenkit. Ha jól emlékszem.

  SPOILER Vége

  Szóval az hogy most Logan visszautazik, lehet nem helyrerakja az idővonalat hanem jól megkavarja. REmélem lesz valami utalás így a következő filmre stáblista után.

  Ada, ő az első mutáns, ókori egyiptomban született és geci kemény + technikailag is fejlett + pár “jó” mutánsból megcsinálja magának az Apokalipszis 4 lovasát, ők is kemények.

  Szóval nagyon várós, jó hogy visszajött Singer, most a Days of… utána meg Apokalipszis, EZAZ!!!!!!!!

 4. Kicsit korai bejelentés. Engem már a mostani évekre előre bejelentett premieresdi is zavar, erre most még fokozzák. Aztán ha csúszás van akkor meg jön a premier tologatás.

  Kíváncsi leszek ezt a sok képregényes alternatív jövős sztori, hogyan keverik egybe a filmeknél, hogy a mezei mozinéző ne csak nézzen ki a fejéből, hogy mi a franc van.

 5. Mindig is az volt a szerény véleményem, hogy X- Men- ből kismillió részt tudnak csinálni, mert sokkal gazdagabb a világa, mint bármelyik képregénynek. Reméltem, hogy a Days… meg lesz valahogy filmesítve, de az Age…-re nem is mertem volna gondolni. Ambiciózus gyerek ez a Singer.

 6. Ez igen… Aki többet akar tudni a karakterről, anak a Fox kidses X-men rajzfilm mindent elmondhat. Az ottani Days of future past utózengéje pont róla szól.

  SPOILERES

  Amióta a DOFP trailerben feltünik Blink, azota sejthető volt, hisz ő csak azon a képregényvonalon lett kibontva (+Exiles széria, ami veszett király), az eredeti 616os igen korai halált halt.
  Scott Summers viszont KELL apocalypse-hez, hisz eredetileg X-Factor ellenség volt, később lett az X-men nemezise (is), nomeg szép közös múltban osztoznak Küklopsszal.
  A brutálnagy pofáraesést egy ultimate apocalypse adaptáció hozná, aki olvasta az érti mire célzok.

  Ezek után már ténlyeg csak Onslaugt marad (Xavier és Magneto tudata egy testben, aki kvázi kivégezte a marvel univerzumot, aztán kiderült hogy mégsem), onnan pedig már nincs feljebb, máx a Shi-ar birodalom meg a Brood egy külön filmbe, csak nehogy elragaszkodjanak Singer realista vonalátol.

 7. Ada: Kb olyan mint Darkseid a DC univerzumból ha ismered…ha őt sem..akkor összefoglalva kb ennyit lehet mondani a nagy A-ról. Mindenkit szarrá ver a puszta tekintetével. :D

 8. Maga a bejelentés – főleg az új film előtt – túl korai, de ettől még szinte azonnal nézős :D

 9. Háromszor olvastam el a hír első három szavát mire elhittem, hogy nem olvasom félre. Aztán meg, hogy új cikkezővel gyarapodott e a Filmbuzi :)
  Még messze a film, de nagyon bizakodóan várom!

 10. Fú, egy olyan X-Men film tényleg baró lenne, ahol az emberiség nagy részének vége van. Valamiért mindig bírtam az ilyen tömeghalálokat, csak sajna elég keveset gyártanak le ebből a témából. :D Simán megnéznék egy globális termonukleáris világháborús filmet is, ahol kajakra megy a balhé és fullra megpusztul mindenki. :D Az X-Ment amúgy is bírom, jó lenne valami éjsötét epizód, amiben tényleg kioszt mindenkit Magneto. Úgyis mindig neki drukkoltam…

 11. Nagyon fasza. Durva hogyan beindult most az X-MEN. Először jött a First Class, tovább vitte a Wolverine. Utána crossover a Days of future past-ban, amiben talán már előre vetitik Apocalypse-t is. És talán jön még egy Wolverine film is.

 12. Mivel a filmek mindig más univerzumok mint a képregényes világok, végül is szinte szabad kezet adnak változtatásoknál. Mindenestre Apocalypse elég durca lenne. Főleg a szánalmas Galactus – FF 2 film után.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.