Indy is elesett

A Disney megegyezett a Paramounttal a jogokról, az eddigi 4 film terjesztési jogai maradnak az utóbbinál, de a következő Indy-t így már ők terjeszthetik és reklámozhatják. Ezek szerint eléggé keresztbe tudott volna nekik tenni valami bénázással a Paramount lol. A film elkézsítésének joga természetesen náluk volt a Lucasfilm bekebelezésével.

Ja ebből arra is mernék következtetni, hogy tényleg lesz Indy 5, de amíg ezeket a jogokat nem szerezték vissza addig nem is akartak nekiállni semminek.

human
írta
2013. 12. 07. 04:29
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Indy is elesett” bejegyzéshez

  1. Indy 5 reboot esetlg? Dane DeHaan vagy valamelyik szabványfejű tinisztár főszereplésével? Tuti meglépik… Ford ne égesse magát.

  2. Ford nélkül olyan az Indy..mint a Élet Szerelem nélkül…elviselhető….DE SEMMI ÉRTELME!!!!:(((

  3. Mi is a baj a Disneyvel? De komolyan, eddigi fiatal felnőtt üzletpolitikájuk és ilyesmijük sokkal jobb, mint mondjuk a WB-é. Vesd össze Avengers és Man of Steel 2: Batman vs. Superman, plusz valahogy bekerült Wonder Woman, ne kérdezd.

  4. Attól, hogy Disney még nem jelenti azt, hogy Indiana Jones énekelni és táncolni fog. Az is csak egy studió a sok közül. Már az összes Marvel film a Disney-vel készül és abszolút nincs velük semmi baj.

  5. A Disney csak a pénzt adja, nem ők mondják meg, hogy ne legyen véres (Thor 2-ben AZ a jelenet) és azt se mondhatják, hogy Indy énekeljen vagy táncoljon.

  6. Nem kell farkast kiáltani azonnal James Bondot is 6 színész eljátszotta már. Egy jól megválasztott új Indyvel többre megyünk mint ha az öreg Ford szöttyögne és megint valami fiatal legény csinálná az ugrabugrát. Ez az im too old for this shit poéntematika meg egy filmben elég volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.