Mega Shark Vs Mecha Shark-előzetes

Monster vs Machine! Ha erre a filmre nem számítottatok, akkor… nos mittomén. A lényeg, hogy végre itt van a csata amire a Mega Shark óta várunk. A trailer utolsó jelenete annyira priceless, hogy már azért megérte a beleült 1 percet.

32 hozzászólás a “Mega Shark Vs Mecha Shark-előzetes” bejegyzéshez

 1. to Atysh:
  Nem hinném, hogy kifejezetten igényelnék az emberek a trash filmeket, csak ha már úgy hozt a sors, hogy valaki csinált egy ilyen marhaságot akkor megnézik és mulatnak rajta egy jót. A cég meg profitál mert fillérekből csinálják.

  to Alfie:
  Asylumnak van külön Pacific Rim paródiája, Atlantic Rim néven.

 2. Én a kommenteket élvezem minden ilyen előzetes után,mert mindenkit erősen megérint az amit látott. :)

 3. Azt hittem a Sharknadot nem übereli semmi, de most kételkedem :)
  Régen láttam már ennyire üvöltő cápát a vásznon :)

 4. Amikor a cápás filmek egyes részei után felteszi az ember a kérdést, hogy “Van még ettől is lejjebb?”, a filmes cégek kihívásnak veszik és megmutatják, igen is van! :D

 5. Hiánypótló alapmű! Már a kommentek számából is látszik, hogy van igény rá!:)) Amúgy a pontos cím Mega Shark Vs Mecha-Mega Shark lenne, ha az alkotók következetesek.

  Lehet, hogy magam maradok a véleményemmel, de az a meglátásom, hogy attól függetlenül, mekkora fostalicskák ezek a filmek, néha egész jó ötleteket vélek felfedezni bennük. A kivitelezésről meg annyit: a száz milla feletti produkciók alkotói egy reklám filmet sem tudnának összehozni ennyiből kompromisszumok nélkül, úgyhogy valahol ez igazi teljesítmény. Ha nem jövedelmezne, nem csinálnák, ez meg fizető közönséget feltételez, márpedig az igényeket valakinek ki kell elégíteni.

  Valamelyik fenti hozzászóláshoz:
  Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy az ilyen Pacific Rim – Atlantic Rim filmek hátterének hátterében ugyanazok a befektetők munkálkodnak.

 6. Egyre jobbak az effektek. Ha nem vinnék el ennyire morbid vonalba, akkor lassan már csinálhatnának rendes filmeket is!
  Vigyázz Hollywood jön az Asylum!!!! (1-1 nagynak mondott A+os film majdnem ilyen nevetséges már most btw)

 7. Cápapornó :D Kicsit nehéz volt rá kiverni, a telefonáló szőke csaj meg is zavart egy pillanatra :)

 8. Milyen jó, hogy ilyen hangokat tud a cápa kiadni, én azt hittem nem képesek erre… De hát tévedni emberi dolog.
  Wow!
  Miért van az, hogy akiket én ismerek sok doktort, egyetemi professzort vagy egyetemistát akik oda teszi magát azok sosem szőke, nagy mellű, műkörmös, pláza-cica bombázók? Miért mindig a filmekben azok?

 9. Trib: Az általad ismert dokikat, stb, nem ugyanabból a kasszából szponzorálják; van az a pénz, mondják…

  Amúgy, ezek a Zs filmesek trailert vágni is jobban tudnak, mint a nagyok. Mindig elhiszik nekik a népek, hogy ez most valamiért jó lesz! Persze a célközönség…

 10. A szellemcápában (ha jól emlékszem a film címére) a cápa szelleme egy barlangban és egy úszómedencés bulin is feltűnik, és nem kell neki víz, hogy megjelenjen és öljön. Na ehhez képest a vízből kiugró és repülőt lezúzó cápa semmi! Egyébként amikor megnézek egy ilyen ZS kategóriás “horror” filmet, utána mindig jobban tudom értékelni a normális (értsd jobb casting, jobb forgatókönyv, jobb technika) filmeket. De azért néha érdemes egy-egy ilyen terméket is megnézni: just for fun.

 11. Asylum Pacific Rim Paródia? Gondold át kérlek újra! Az nem paródia, az a címre épített megtévesztés!
  Nézd meg az alien vs huntert, aztán többet nem fogod asylum és a paródia szavakat egy mondatban említeni többet, ezt garantálom! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.