Cruise dupla: Jack Reacher és Jövőbeli háború

A Jack Reacher elég pénzt hozott világszinten ahhoz, hogy a stiúdió a folyatáson törje a fejét. Sok kötetben szerepelt már Jack, de a viszonylag friss Never Go Backet fogják vászonra ültetni ezúttal.

A másik pedig, hogy ez a durva előzetesek hete lesz, hiszen a Doug Liman által rendezett Edge of Tomorrow is a napokban fog villantani valamit. Ez az amikor Cruise a jövőben harcol.

Indítottak is egy viral twittert a filmhez, amin képek is vannak.

11 hozzászólás a “Cruise dupla: Jack Reacher és Jövőbeli háború” bejegyzéshez

  1. Jack Reacher… csak ne ezt a nevet hasznalnak, nem lenne semmi gond. Vagy ha a meretre valo utalasokat nem hasznalnak a filmben. Mert amikor azt mondtak a motel portasanak, hogy egy nagy benga allatot keresnek es gondolkodas nelkul ravagta, hogy a 123-as szoba, na az komikus volt. Hint: Reacher a konyvekben majd 2 meter es 100 kilos az egyik reszben, amikor le van fogyva. Cruise 170 centi es nem hiszem, hogy lenne 80 kilo. … google szerint 67. Szoval tenyleg egy benga allat.
    A film jo volt, bar a konyvben a koepen derul ki a csavar, a filmben meg az elso percekben.

  2. A Jack Reacher egész jó volt. Werner Herzogtól meg leesett az állam.

    Tom Cruise meg a sci-fi is jól keveredik, mert az Oblivion is jó volt, bár ott inkább a látvány meg a hangulat vitte el a pálmát. Hiába, Joseph Kosinski meg Claudio Miranda tudnak.

  3. Sol: a film is az, a konyvek is azok. Gyengek, nem vitas, neha fajdalmasan gyengek, de krimik. Ponyva kategoria, az se kerdes.
    Vagy mi a thriller magyar forditasa? Triller?

  4. Nekem nagyon bejött a Jack Reacher film (8/10), abszolut nem zavart, hogy Cruise játsza a figurát, könnyedén túlléptem a méreten, mert nagyon jól adta a figurát. Örülök, hogy azért krimiket is lehet néha a vásznon látni, és nem csak képregényes szuperhősöket…

  5. Nekem is kellemes meglepetés volt a Jack Reacher. Tetszett a történetet. Örülök hogy folytatják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.