Godzilla trailer!!

Hatalmas? Eléggé adja a teaser trailer hangulata, ahogy kiugranak a katonák és zuhannak az ismeretlenbe, aztán pedig a pusztítás. Ez bizony komor hangvételű film lesz a Monsters rendezőjétől, lehet tényleg jó emberre bízták…

human
írta
2013. 12. 10. 19:32
megjelenés
70
hozzászolás


70 hozzászólás a “Godzilla trailer!!” bejegyzéshez

  1. Hatalmas. annyira darkos. és komoly. és kemény. innen lesz jó csalódni. de remélem nem fogunk. ez nem egy viccelődős gorilla cápa filmnek tűnik.

  2. Fasza ez a darkos vonás nagyon, de azért komolyan, 2 és fél perces előzetes vagy teaser és nem lehet mutatni azt a hüllőt úgy rendesen? Csak ilyen porba-ködbe búrkolózva?

  3. Akkor igaz volt a kb 1 hónappal ezelőtti leak-ed trailer. Ugyanez volt csak ritkszar(144p) minőségben.

    Nekem tetszik. Valamint jó, hogy nincs felesleges hülye zene alatta.
    Ha nem basszák el a story-t akkor egy nagyon fasza film lesz.

    Nekem várós!!!

  4. én örülök, hogy nem fedték fel teljesen. na persze ez csak teaser. ennél többet csak moziban akarok látni:D

  5. Film: várós!
    Trailer: Ha felveszem azt ahogy fingok egyet és alávágom a 2001 Űrodüsszeia zenéjét majd a végén kiírom,hogy Godzilla kb az én verzióm is helyettesíthetné ezt…. (kb)

  6. valahogy nem fogott meg, de ha valami jó sztorit alá raknak, akkor benyelem a hülyeséget (magát Godzillát), mert még jó lehet ez a darkosság…csak ne erőltessék atom, sugárzás meg ilyen dolgokat, ha valami alienes cucc lesz benne + aliennek, akkor várós!

  7. huuu…

    talán újra megtanulnak halivúdban trailert csinálni? ÍGY kell kinéznie, igen! ennél több nem is kell. megyünk a moziba!

  8. a trailer eleje nagyon jó, ahogy zuhannak, de a második snittes része teljesen hidegen hagy. jónak néz ki a film, de még nem vettek meg.

  9. Most akkor teaser, v trailer? Én ezeket már nem értem. Trailer-nek nem volt valami jó, nem akarom tőle jobban megnézni a filmet. Teaser-nek még éppen elmegy (de azokat meg nem szeretem :). Amúgy én vagyok az egyetlen aki nem igazán van oda ezért a Godzilla designért? Úgy néz ki mint egy chau-chau. Sok mindent el lehet mondani az előző filmről, de szerintem kinézetre messze az volt a legmenőbb.

  10. Mert mije legyen a katonának? Bazi nagy lazacot lóbáljanak és azzal csalogassák el, mint az előző filmben? :D

  11. Nem azért, de gyerek van benne, így én nem számítok semmi jóra, még ha volt is pozitív példa a gyerekkarakterek közül a közelmúltban. . Hacsak nem alkotnak valami különösen jót sztoriban, akkor ez is egy Pacific Rim szerű blockbuster lesz (mondjuk ez utóbbit nem is kell mondani) amit én csupán az isznyatos rombolás miatt fogok végignézni.

  12. Iszonyat hangulata van az előzetesnek. Már csak néhány normális karakter kell és én boldogan fizetem a mozijegy árát.

  13. Ez elég gyenge eresztés lesz… :( Eszembe jutott a Jurassic Park egyik jelenete, amikor a káoszkutató kérdezi, hogy van-le lehetőség arra, hogy dínókat is lássanak a dinoszauruszparkban? Nos kb. ezt a csalódottságot éreztem, hogy magát a hüllőt ennyire sikerült elrejteni….:S

  14. Nem mutatnak sokat szándékosan és szerintem ez jó.
    Ha valamelyest klisés lesz(amire számítok),de marad a darkos hangulat akkor szerintem okés lesz a film.

  15. Nem kevesebb mint fél éve várok legalább egy előzetesre: az első egy perc hátborzongatóan király (bár nem igazán értem miért ugranak le a füsttel), viszont a snittes rész felesleges volt bele.
    Már jó ideje ezt várom legjobban ’14-ben, premier hét: alap!

  16. nagyon jópofa!!!! Godzilla is tök jól néz ki (mármint amennyit látni lehet belőle). az a bajom godzilla régi design-jával (habár régen még tetszett) hogy nagyra nőtt leguán/”dínó” kinézete volt (ahogy mondták is a filmben, “Allosaurus”). Persze nem azt mondom h kopírozzák le az eredetit mert az úgy egy rakás szar lenne.
    Azért remélem nem Pacific Rim/Transformers lesz belőle nyomorék poénokkal meg kretén állat szereplőkkel.

  17. Szerintem teljesen jó, hogy nem lőttek el semmit, és már most jobbnak tűnik nekem mint a Pacific Rim volt, az már az elejétől baromságnak tűnt. (az is lett) Cloverfieldes nyomasztó hangulat.

  18. Prothean
    :D Megmagyaráztad az érzést bennem :D Zenére rögtön nekem is az Űrodüsszeia jutott eszembe. Ugyanaz mint az első teaser, csak pluszba raktak értelmetlen dolgokat. Nem jött át.

  19. Remélem nem vernek át minket a trailerrel és a film is “drámai” vagy ahogy mostanában mondani szukás, darkos lesz.
    De egy valamit hiányoltam az előzetesből, az eredet típusú zenét. :D:D

  20. Ez eddig így jó ahogyan van!
    Darkos, sejtelmes, még nem is tudjuk ki ellen küldték a katonákat.
    Lehet nem is Godzi lesz az ellenfél, mintha korábban lettek volna ilyen pletykák.

  21. jól emlékszem,hogy az elöző teaserben volt egy halott lény a földön..valami ami nem egy háziállatra hasonlitot:)

  22. Én csak abban bízok, hogy godzilla megvédi a földet még nagyobb és undorítóbb szörnyektől :D Ha a film az ő legyőzéséről szól, akkor nem lesz túl nagy meglepi.

  23. Heisenberg benne lesz mint jó szinész! (Bryan Cranston)
    A nagy vihart nem értem, de előzőben mintha más szörny is lett volna. Ha sztori nem is jó zúzás lesz benne!

  24. Akik egyéb szörnyekre is vágynak: nem kell félni, tudjuk, hogy lesznek a filmben Muto-k. Ezek a leendő játékfigurák előre kitudódott megnevezései és pár egyéb hír alapján elvileg rovarszerű biszbaszok lesznek különféle kivitelekben.

    Plusz valamelyik producer vagy nem tudom ki is mondta, hogy Godzillát nem abszolút gonoszként akarják beállítani. Ergo lesz rossz(abb) szörny is a filmben.

  25. A trailer nagyszerű szerintem. Sokat sejtet, keveset mutat, átad egy hangulatot. De megvallom, kicsit tartok tőle, hogy nem lesz sokkal több a filmben, és jobban jár, aki nem rombolja le az illúzióit azzal, hogy megnézi. Ne legyen igazam!
    Szóval igazából várós. :-)

  26. Na ez hangulatos lett. Igazán remek, hogy nem lőtték el a dögöt sem, a sztorit sem, meg az akciót sem és mégis működik. Májusban megyünk a moziba.

  27. Ezzzz…eddig marha idétlen! :D

    Ha ez is olyan darkos lesz , mint az Acélember, beszarok!A “darkos” alatt az emós szenvelgést értem.
    Godzsira egyenlőre írtó cuki, ezt nem lehet itt komolyan venni kérem!:D Totál fölösleges ez a reboot!

  28. Egyesek olyanokat irnak már, hogy nem jött át, nem vett meg. Beszarás. Ez még csak nem is trailer hanem teaser. De már előre tudják mi lesz. Na mindegy. Teasernek pont jó volt. A többit meg moziban kell megnézni. Egyenlőre biztató.

  29. Hű ez az ejtőernyős jelenet nagyon odabasz! Nekem speciel az első godzilla film is tetszett annak idején, úgyhogy ez is jöhet az előzetes alapján…

  30. Ez brutálisnak tűnik! Lehet, hogy a filmig már nem is kéne semmiféle videoanyagot megnéznem vele kapcsolatban.

  31. nem, nem, ne értsétek félre. még egyszer: ilyen egy trailer! szoktunk panaszkodni a történetmesélős, minden poént lelövő trailerekre. nézzetek már pár régit (80-as évekből) és rájöttök, hogy valóban elég ennyi is.

    én megnéztem anno a Monsters-t, és nem mondom, hogy tökéletes ajánlólevél egy ilyen grandiózus filmhez, de ha most sikerült elég látványt belevinni (láthatóan igen) és marad az a fajta nem elszállt, de izgalmas realimus, akkor ez önmagában is egy marha jó film lesz.

    szóval tízből heten szarozzák majd. :D

  32. Totális érdektelenségből átvedlettem a biztos moziban megtekintésig. Azt hiszem így kellene az összes nagy filmmhez az előzetest tálalni. Elképesztően profi anyag.

  33. Hú de remek lesz ez.
    Pár kusza gondolat: (vigyázat gyermeki lelkesedés miatti szóismétlések)
    Ugrani gondolom azért kell, mert nem tudják mi van ott. Valószínűleg végre leakadnak a sugárfertőzött leguán tematikáról és végre rendesen full nukulár godzilla lesz és kisüti a drónokat, műholdazni meg nem lehet a nagy szlotyifelhő miatt. Feltehetőleg csak megjelent valami és letarolta x nagyvárost és nem ilyen mászkálok és bevillan a farkam két felhőkarcoló között és tapics tapics hanem LEtarolta, így nagy le-vel. Mint tudjuk semmi sem erősebb egy kisfiú kívánságánál, kivéve az Apache helikoptert amely egészen lenyűgöző halálosztó gépezet, azonban még sem hiszem, hogy megint egy kergetőzős, rakétázós Zs-filmet kapunk. Ha egy ilyen film “darkos” akar lenni, akkor az úgy lesz az, hogy az ember egy teljesen jelentéktelen tényező ennek (reméljük ezeknek) a lény(ek)nek és tökéletesen mindegy, hogy itt hozott létre civilizációt, épített várost vagy járt oviba, és egyáltalán nem érdekli, hogy mink van ami nagyobb a ZR-240-esnél. Erősen hajlok a több szörnyes megoldásra, lévén, hogy emberi léptékű ellenfélre nincs esély. A tojásból kikelő kis godzillák túl bugyuták lennének, a nagyról lepotyogó mérges paraziták emléke meg túl friss a zsánerben. Nem kérem itt bizony akár godzilla kakija, üvöltése, de még az is lehet, hogy a puszta fizikai közelsége is is halálos lesz (lásd védőruhák) és a legtöbb amit tehetünk, hogy segítünk neki megölni amiket meg kell és a reménykedés, hogy akkor talán visszabújik, elmegy és marad némi lakható rész kicsiny bolygónkon.

  34. Lehet maradi vagyok, de miért nincs eredeti ötlet Hálivúdban? Miért kell mindent rebootolni? (Tudom, pénz…)
    Hányszor akarják lenyomni a torkunkon a batmant, pókembert, godzillát, stb-t??…A sok hülyegyerek meg tódul a mozikba..

  35. Kell az eredeti ötlet, de az elég rizikós az anyagiakat nézzük. Ritkán jön be úgy mint pl az Avatar, szóval rengeteg reboot meg folytatás lesz, ez tény.
    A reboot akkor jó ha, teljesen újragondolt, és minden tekintetben jobb mint az előző, mint pl a Nolen féle Batman.
    Remélhetőleg ez a film is hasonló célokat szeretne elérni, ha így van akkor van értelme.
    A tailer mindenképpen ütős, az egyik legjobb az évben. Bízzunk benne hogy nem fogunk csalódni.

  36. AdM

    Godzillát eddig nem sűrün akarták a torkunkon lenyomni. Különben is mit jelent, hogy a torkunkon lenyomni? Nem kötelező megnézni.

    A 98-as óta is asszem csak a Final Wars volt, de az meg japán produkció volt,és hazánkban híre sem volt.
    Szóval nem annyira bevett figura hálivúdban.

  37. turrican:

    Igazából az előző amcsi film óta 6 japán mű készült, ’99-től ’04-ig évente egy. Ha bárki jogosan azon akar nyavalyogni, hogy lenyomják Godzillát a torkukon, hát azok a japánok. Nem is csoda, hogy tíz évre szüneteltették a sorozatot.

    (Jó, nyilván más országokban is kiadták őket, de nekünk magyaroknak teljesen indokolatlan ilyen dolgok miatt panaszkodni, lévén nálunk egyik se jött ki, még egy gagyi DVD mellékletként se.)

    Másfelől pedig, aki azon akar nyavalyogni, hogy az amerikaiak futottak ki az ötletekből, az tudja meg, hogy ennek a reboot-nak az ötlete szintén a japánokra vezethető vissza. Ők nyújtották át a filmjogokat, mondván “Nesze rátok bízzuk, de azért most ne b*sszátok már el, jó?”

  38. Nem lett volna lihegés zuhanás közben, szinte hiányérzetem lett volna:D Amúgy várom, engem érdekel mit hoznak ki belőle, emlékszem még anno vmi rajzfilmet is, amit nagyon bírtam:))

  39. Kicsi Olsen mainstream lett. :) Várós, bár a 98-as Emmerich filmen kívül nem tudok túl sokat a Godzilla-mitológiáról.

  40. Az ejtőernyős ugrás alatt, a sarokban gubbasztós Roland Emmerich pityergését hallhatjuk.

  41. en mar nem veszem komolyan ezeket. csinalnak egy marha hangulatos trailert egy teljesen ostoba es gyerekes, futoszalagongyartott es simankihagyhato blockbusterhez hogy nagyobb legyen a csalodas (Iron Man 3, Man of Steel stb)

  42. bazs1
    Mesélj még kérlek a filmről! Mert ugye bizonyára láttad már, és nem pusztán a két említett filmből(+stb) indulsz ki. Ha mégis, akkor: Congratulations! Te vagy az 500.000. ember, aki látatlanban húzza le a filmeket!

  43. Artox
    Csak arról beszéltem, hogy elegem van abból, hogy jó ideje folyamatosan átvernek a trailerekkel. Szar van a “kurva finom” szöveggel árult csokis palacsintában

  44. bazs1: A Man of Steel és az Iron Man 3 bevételei szerint azért tetszett az embereknek. Nagyon sok embert érdekelt ez a két film.
    Az hogy neked nem jött be már más kérdés.

  45. Zsocso: Az hogy egy adott film mennyi bevételt produkál, az nem a film tetszési indexére utal.Az emberek megveszik a jegyet, de előre senki sem tudja hogy megéri-e. Ez a két film nem annak apropóján gyűjtött be több száz milliót mert jó volt,hanem mert egy mainstream/tömeg cucc. Az hogy neked bejött az már más kérdés.

    Bazs1: +1
    Elég csak a Pacific-Rimre gondolni, mindenki abban bízott hogy (legalább Del Toro-nak) sikerül egy olyan blockbuster ami kicsit mélyebb aspektusokat tartalmaz majd, erre kaptunk (megint) egy jo látvánnyal bíró, tömeg szarfost , tele 2d-s karakterekkel,amibe itt is felüti a fejét a tág közönségnek szánt, alja, buta, viccesnek hitt töltelék karakter.

  46. Prothean:

    Pont ezt akartam írni, a 2001 zenéje elég vészjósló és a legszarabb film trailerét is feldobja… Lásd 2012 teaser trailer (bár az át volt dolgozva, de szinte ugyanaz)
    Amúgy ez alapján még bármi lehet.

  47. picsogó gyerek az anyjával együtt? meg atombomba? netán hősködő katonák?
    hagyjukmár…

  48. Az egyetlen értelmes dolog, amit láthattunk ebből (a repülős kiugrás)lemásolja a 2020: Tűz birodalmát, csak ott sárkányra zuhantak. A többi jelenetből meg kb. John Cusacket hiányoltam, ahogy menekül a családjával… Nem vagyok jós, de szerintem kaki lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.