Wachowskis újra: Jupiter Ascending-előzetes

A Mátrix (és a Speed Racer, Cloud Atlas) rendező párosa ezúttal ismét egy nagyszíbású sci-fi markolt, amiben több bolygón és az űrben dúl egy furcsa háború Mila Kunis körül, aki az univerzum királynőjének uralkodását veszélyezteti.

Tippre jó lesz, még ha pár közeli jelenet műterem érzetű is, viszont úgy tűnik baromi nehezen reklámozható.

Indavideo backup.

42 hozzászólás a “Wachowskis újra: Jupiter Ascending-előzetes” bejegyzéshez

 1. Kell a pénz a visszaműtétre? :D
  Jó csak viccelek :)
  Majd talán a kövi trailer többet elmond.

 2. Jól néz ki, de a Cloud Atlas óta kicsit szkeptikus vagyok velük kapcsolatban. Ott úgy adták elő a filmet, hogy az élet nagy kérdésére kapunk választ, erre a több idősík ellenére sem sikerült továbbjutni a Madách féle “küzdve küzdj és bízva bízzál” mondandón a reinkarnációs kavarás ellenére. Szóval várom, hogy most sikerül-e valami igazán eredetit letenni az asztalra, mert a Mátrix 15 éve valóban új és eredeti volt. ;)

 3. Kivancsi vagy S. Bean meddig marad eletben, merthogy meghalni meg fog az biztos:P

  En sem vagyok elajulva tole, elvalik mit bir hozni 100-on.

 4. Az embernek az ilyen trailer után az ugrik be elsőnek, hogy próbálnak eléd rakni valami fantasztikus, grandiózus dolgot, de valahogy tényleg nem hat meg!
  Látványban is furcsa, hogy a bemutató eleje szinte olyan bolygón, vagyis szerintem földön játszódik, ahol nem gondolja az ember, hogy később űrbe lesz stb.
  Jobb trailer, meg erősebb marketing, mivel ezt eddig sehol se látta az ember, hogy reklámozzák!

 5. Nekem egyből bejött így az előzets alapján, az eddigi filmjeiket is szeretem, sőt még a Cloud Atlas is nagyon tetszett, bánom is, hogy nem néztem meg még 1x a moziban, mikor még adták. Viszont a további trailereket igyekszek majd kerültni…
  Amúgy ez inkább a szélesebb közönségnek készül a látottak alapján, bár a CA is így indult ránézésre.

 6. sztem érdekesnek nézz ki..+ W. tesók tuti nem raknak le egy szokványos filmet, lehet szar lesz, de tuti nem szokványos :-)

 7. Van egyfajta sci-fi mitológia hangulata az egésznek, mintha a görög mondavilágot hozzávágták volna valami sci-fi univerzumhoz és gyúrtak volna belőle egy masszát. Ebből még sokminden nem derült ki, úgyhogy akár még jó is lehet. Várjuk a következő előzetest!

 8. hát… Korosztálynak gondolom a Twilighton felnőtteket szánják, mármint a két színész (akikkel nincs bajom mondjuk egy vígjátékban).
  Ha nem lenne kiírva, hogy Wachowski, azt hinném, hogy valami szokásos tini szerelmes. Így nehéz eldönteni.

 9. Platschu: már a Mátrix is egy Neuromancer – Ghost in the shell koppintás volt egy kis raszta kultúrával megtoldva, szóval bármennyire is király film, túl eredetinek nem mondanám. Ettől még nagy kedvenc, ahogy a Cloud atlas is, szóval ez is biztos moziban nézős lesz.

 10. Karaj lesz!
  A CA meg nálam 2012 egyik legjobb filmje, és az utóbbi évek legütősebb sci-fi-je volt.

  Nem akarok itt hitvitába kezdeni, de ha a CA története semmitmondó, akkor pl az Eredeté?…

  Jó lesz ez. Tudnak ezek a srácok!
  Izé…. :D

 11. Egy-két járműtől, meg teremtől nekem teljesen animés hangulatom támadt, így ezt jó néven veszem. Érdekel.

 12. Volt olyan ebben, amit ne láttunk volna már korábban 70-szer?
  Semmitmondó, ZŐDhátteres parádé.

 13. Oké. Engem meg is vettek kilóra. A CA történetileg eléggé egyszerű volt, egyetlen nyilvánvaló üzenettel, formabontó történetvezetéssel, kiváló zenével, és kiváló színészi játékkal, helyenként istenkirály jelmezekkel meg sminkkel!

 14. Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota’: Az utóbbi idők legparádésabb vágói teljesítményét kihagytad :D

  Én is várom a filmet. Hátha lesz benne valami plusz, aminek a felfedezését a mozivásznakra tartogatják.

 15. A Matrix 2-3,után nem sok esélyt adtam a tesóknak, de a Cloud Atlasszal megcsinálták az évtized egyik legjobb filmjét, így tőlem jöhet bármi Wachowski bro/sis film. A trailer baromi látványos, sokat ígérő, remélem beváltja a hozzáfűzött reményeimet. Az anyagi siker is jól jönne végre nekik, a Cloud Atlas méltánytalanul kevés bevétele után…

 16. Örülök, hogy kaptak a következő projektjükre pénzt. Még úgyis, hogy a Felhőatlasz sajnos nem volt valami pénzmágnes. Engem a Mila Kunis-Channing Tatuum páros zavar. Nem mutatnak jól együtt.

 17. 1000 arra, hogy Sean Bean meghal az első egy órában. De maúgy ez kurva jól néz ki, de mér Tatum, MIÉRT? Mert ö egy jobban reklámozható figura?

 18. A cloud atlas után nem merem bevállalni ezt a filmet, majd a podcastot meghallgatom róla és ha Béla azt mondja rá h az évtized filmje… na akkor megnézem:)

 19. Ez egy samsung reklám!
  Az elején mondja is: “You are the perfect “samsung” machine” :-]
  Tatumot meg mért maszkírozták ratyi tündének a gyűrűk urából?

 20. nem értem minek futtatják ezt a Kulist, olyan csúnya egy nő, és max átlagos a színészkedése.

 21. laccer: nem érdelek, hiszen arra kvöetkeztetek, hogy Bélával egy véleményen vagytok, neki nem tetszett a Cloud Atlas, neked sem, avagy miért pont a következőn vesznétek össze.

 22. Nos, a “kill her” után valamivel elvesztettem a fonalat.

  A Cloud Atlas miatt tuti teszek egy próbát, de egyelőre még nem vagyok nagyon ráizgulva.

 23. A Matrix óta egyetlen, számomra értékelhető produkciót nem tettek le az asztalra – Cloud Atlast egyszer elkezdtem nézni, aztán kis idő múlva türelmetlen mozdulattal kapcsoltam ki a tévét -, épp itt lenne az ideje. Ez jónak tűnik, csípem az ilyen gigantomániás sztorikat. Plusz még sci-fi, szóval első nap moziba menős. Max úgy járok, mint aki a premier napján vesz nextgen konzolt. :D

 24. Speedracer féle bukás befigyel? Ha már scfi, megvárom Nolan új filmjének előzetesét. Látatlanban is jobban lázba fog az hozni. Még ha ennek is voltak jó pillanatai.

 25. Human: Na várjál most én nem értelek:)
  Persze, ugyanúgy vagyok a cloud atlassal mint Béla, szinte szó szerint azokat mondta a filmről, mint amiket én is gondoltam róla, úgyhogy ha a Jupiter A.-ről jókat mondd, akkor adok neki én is egy esélyt, ha ezek után mégsem fog tetszeni, hát ..így jártam, összeveszni biztos nem fogunk::)

 26. Olyan turmix, hogy az már tetszik nekem. Jöhet. Még a csúcsosfülű, röhelyesen kinéző Tatummal is (kuckuc).

 27. Platschu:
  Az élet nagy kérdésére már rég megadták a választ, nem tudom mit vártál.
  Szerintem a Cloud Atlas elég jól átadta a vállalt mondanivalóját, csak sokan abba a hibába estek, hogy túl sokat vártak tőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.