Edge of Tomorrow-előzetes, Cruise még mindig sci-fi golden?

Érdekesen választott zene, egy jövőbel háború, amiben elbukjuk a “partraszállást”, de Cruise karaktere újra meg újra visszaugrik az időben, hogy elpróbálja még egyszer. Aztán feltűnik egy nő. Hm, kicsit a Mátrix 3 borzasztó fináléja ugrott be, de azért nem tűnik rossznak.

47 hozzászólás a “Edge of Tomorrow-előzetes, Cruise még mindig sci-fi golden?” bejegyzéshez

 1. human: Miért nem tetszett a Matrix 3 fináléja? Szerintem elég pörgős és izgalmas volt a komplett 3. rész. Mindenesetre jobb volt, mint a 2. Cruise-nak valahogy jól áll ez a szerep.

 2. Ez a zene valami borzasztó volt. A film trailere tetszett, egész jónak tűnik, de ez a zene elpusztította a maradék agysejtejeimet. :D

 3. liberatone: megelőztél :) Épp most akartam írni, hogy ez a “this is not the end” robothang ritka xar volt.

 4. oké, Én vagyok az egyetlen akinek bejött a zene alatta ? :)

  nekem is source / (vmiért a Női szál miatt)oblivion feelingem lett a film kapcsán.

 5. Már az első plakátok óta várom, remélem nem lesz csalódás a film…

  Emily Bluntnak nem volt még ilyen koszos szerepe, az tuti

 6. A zenei betét kicsit bővebben ott volt a Battle Los Angeles első előzetesében is. Amúgy nem tűnik rossznak így első látásra a film. :)

 7. A zene nekem pont bejött. Sokkal jobb, mint az eredetben meg a transformersben meg a batmen trailerekben a megszokott “BRaaaaawl, BRaaaawl” hangzavar.

 8. Egyelőre még túl kusza az egész ahhoz, hogy rámondjam, hogy “moziba be!”, de majd hátha meggyőz a következő videó (:

 9. Kicsit fura volt az a futás abban a hiperszuper protézisben. Tartom az előttem szólókat, ha lesz olyan szint mint az Oblivion, akkor jöhet.

 10. nálam várós, cruzt bírom, sci-fit bírom, paxtont bírom (sajnálom, hogy moziba már csak ritkán látom)… + előzetes, film kinézete bejön

 11. A kétharmadánál le is lőttem a videót, nem is akarok többet tudni előre. Jöhet a film, meg vagyok véve!:)

 12. Pont ugy nez ki Tom Cruise a videoban a kepen, mint amikor a Minority Reportban eltorzorzult az arca :DDD A film varom, Blunt meg jol kigyurta magat :o En meg remelem, hogy nem olyan lesz mint az Oblivion :c

 13. a trailer zenéje meg az LA ben alienekkel harcolós film zenéjére emlékeztet. the Sun goes dim and the sky turns black vagy mit énekelt a robothang benne

 14. oké, oké. remélem, 2014 nem a sci-fi éve lesz, és akkor van remény rá, hogy szépen halkan minden hasonló film hozza legalább az idei Oblivion szintjét.

 15. ez hatalmas!

  nem tudom miért, de az első pár másodperc után valamitől elkapott a hangulata

 16. Nekem nagyon bejött ez az előzetes. A zene is kiváló (aki nem tudná: Johann Johannsson – The sun’s gone dim). Régen láttam ilyen jó előzetest, remélem a film is maradandó lesz. :)

 17. Ez kibsztt szép! Imádom minden pillanatát egy ilyen témájú filmnek, Brutális ez a csata, a fegyverek, a monumentalitás.

 18. Nekem a Battle LA is nagyon bejött. Végre van realitása, nem óriásrobotok meg szupersongokuk védik meg a világot, hanem emberi hadseregek hagyományos fegyverekkel. Ilyen exoskeleton prototípusok is léteznek már évek óta, tonnákat tud vele mozgatni egy gyalogos. Bár itt csak én nem látom, hogy ki az ellenség?:)

 19. Oblivion X Forráskód X Battle LA X Elysium
  Jónak tűnik. A napokban néztem meg a MI 1, 2, 3 filmeket, itt már azért eléggé táskásak a szemei. Remélem nem tipikus 27 körülinek fogják megint kisminkelni, hanem lesz valami realitás is a dologban. Jónak tűnik. Az alienek is faszák így első blikkre (már ha azok).

 20. Jó lesz ez.
  Amúgy meg Tom Cruise azért van ennyi sci-fiben, hogy amikor megjön a főnöke az űrflottájával könnyebben elfogadjuk Tomot a Föld helytartójának. (Ám inkább ő, mint John Travolta) :)

 21. Battle LA és az Idétlen időkig – crossovernek tűnik, ez utóbbit még senki nem említette. Bill Murray annó ugyanazt a napot élte újra és újra, szóval az ötlet nem új. Cruise amúgy nem szokott nagyon félrenyúlni, ha akció-sci-fit rendez, amúgy is a vallása ellenére bírom mint színészt és producert.
  Amúgy a Cruise által jegyzett MI-filmek is nagyon faszántosan össze vannak téve (kivéve a John Woo-s második részes borzadványa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.