Jason Clarke lehet John Connor

Úgy tűnik a Terminator: Genesis névvel mennek, és a Deadline szerint Jason Clarke (Zero Dark Thirty) esélyes az emberiség megváltójának szerepére. Ez a csávó.

8 hozzászólás a “Jason Clarke lehet John Connor” bejegyzéshez

  1. Mi a halál rojtos f.száért nem bírnak összerittyenteni egy jövőben játszódó Terminatoros filmet szenvedő-betegeskedő-éhező emberekkel akik gerillaharcot vívnak 2 radioaktív sugárzás között???? Miért??????

  2. Lehet hogy folytatás lesz ilyen idős John Connorral. De ha folytatják miért nem C. Bale-el? Hiába rebootoznak itt, ez folytatásnak tűnik eddig, főleg hogy elvileg Schwarzenegger is benne lesz. Semmi biztató sajnos. Ha meg rebootolni akarnak, akkor hagyják az eddigieket és full új alapokkal kezdjék. ( így is úgy is pofon lesz a szarnak ez már csak)

  3. azért az tényleg hihetettlen, hogy még akkor se tudja halivúd kitalálni, hogy mit csináljon amikor már valaki kitalálta lsd: Cameron jövőbeni háborús snittjei, csak szolgain kellene másolni egy “közepes” forgatókönyvvel
    nevetséges!

  4. Gondolom biztos meg van az oka, hogy miért nem a jövőben fog játszódni. Sokszor egyszerübbek az okok, mint hinnénk. Gondolom ha egy lepusztult földet akarnak bemutatni, akkor ott más a költségvetés is. Cameron csinált pár snittet a diszletek között. De a filmjei 95 százalékban valódi épületek között játszódtak.

  5. na mostan akkor hogyan lesz ez 50 -es évek,pfhh jol van,bár ha the rock is szerepelni fog akkor felöllem megis d.gölhet az ellenállás,SZÁNALOM.

  6. Prothean:

    Nem vagyok egy nagy Terminator fan, de szerintem te a Terminator Salvation-ról beszélsz…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.