A kegyelemdöfés: Csupasz pisztoly reboot!

A Paramount leült, megnézte a fantasztikus felhozatalt paródia filmekből (Scary Movie, Starving Games és tsai.) aztán úgy döntött, hogy rebootolnak inkább egy klasszikust, olyan paródia nevet ami még nincs lejáratva: The Naked Gun.

Drebin szerepében Ed Helms (The Hangover). A filmet Thomas Lennon és Robert Ben Garant írja, akik a Reno 911-gyel ütötték el eddig az idejüket.

41 hozzászólás a “A kegyelemdöfés: Csupasz pisztoly reboot!” bejegyzéshez

 1. Nem vagyok hajlandó támogatni a készítőket azzal, hogy megnézem.

  A régi filmek a mai napig nem koptak meg, filmklasszikusok, nincs értelme újrázni őket.

 2. igazából az eredetiek sem voltak olyan nagyon jó filmek, az elsőt gyerekkoromban még szerettem, de a többit már akkor se.

 3. “aztán úgy döntött, hogy rebootolnak inkább egy klasszikust, olyan paródia nevet ami még nincs lejáratva: ”

  Baszki eddig csak elvicceltem ezt a dolgot de most már valahogy körvonalazódik,hogy eznek tényleg nincs semmi új ötletük… :O

 4. Miután a Paramount lelketlen pénzgyárt csinált a Star Trekből, meg a Transformersből, most meglépték ezt. És még a Disneyre fúj mindenki…

 5. Szép lassan ideje lesz újraforgatni a Gravity-t is. De adhatok még tippeket, ha vígjátékokhoz ragaszkodnak: Háziúr, Szerepcsere, Gyalog Galopp, Vaklárma…

  Szerintem most már simán elkönyvelhetjük, hogy az USA filmgyártó gépezet 90%-ban simán kifújt. Ennyi feldolgozás csak azt éreztetheti az emberekkel, hogy nincsenek halomszámban egyedi ötletek. Nem is értem, ez hogyan fordulhat elő…

 6. Annyi film került ki évente Hollywoodból, hogy simán belefér néhány remake is. Azért van bőven új téma is. Csak azt senki nem akarja észrevenni, amikor van egy poszt, ahol a remake-eket lehed szidni. Van évente 3-4 képregényes film és remake de akárhogy is nézzük, a többi az új film. Amig nem az én pénzemet használják, addig azt csinálnak, amit akarnak. Ha akarom megnézem, ha nem meg nem. De nem tud felhúzni a dolog.

 7. nálam most jött el az, hogy tényleg kb. csak egy-egy nagy rendező rendez új anyagból, eredeti ötletből

 8. Kétszer is emg kellett néznem a gépen a dátumot. De nem, sajnos nem. Nincs április elseje.

 9. Llew: valahol olvastam, hogy a Sacha Baron Cohenes diktátor a Chaplin féle diktátor remake-je :D

 10. Kész csoda hogy a Meghívás egy gyilkos vacsorára még nem vették elő :D Nagyon nem is félek tőle mert “szerencsére?” kevésbé ismert mint mondjuk ez a film

 11. A Steve Martin-féle Rózsaszín Párduc után már semmin se csodálkozom.
  Az ötletgazdának mindenesetre kijár agy alapos ütleg nuncsakuval és telefonkönyvvel.

 12. Drebin nyomozó emlékét ezzel megsértik. Ez a figura magában szerintem nem tud elvinni egy filmet. Ha már nagyon remake-elni akarnak akkor gondolkodhattak volna még egy kicsit a főszereplőn.

  Meg is nézem a régieket…

 13. Kérdések!!!!A Total Recall bukott? IGEN! Az új Conan bukott ?IGEN!A Legutóbbi Terminator bukott? IGEN!Ezek a pénzéhes fa…ok nem tanulnak…:( MInek belekontárkodni?:(

 14. és ez addig folytatódik még nézik. kb. ézért nem kellene még kalóz verzióban sem megnézni egy tisztességes filmbuzinak.
  csak az új generációt sajnálom aki talán az eredetinek nem ül neki mert rossz a minősége meg nem olyan ‘mai’ de ahelyett meg kap egy fele annyira sem ütős remake-et…….
  “Minden a másolat másolatának másolata”

 15. jöhetne egy Ryan közlegény megmentése is, ahol a fegyvereket walkie talkie-ra a nácit pedig “politikailag más szemléletmódot követő egyén”-re cserélik.

 16. Stop Jeremiás Hugó:
  A Mátrixnak előbb kell egy előzmény, aztán egy előzmény előzménye, majd ezután jöhet 2 évvel később a remake, ami sorrendbe haladva az előzmény előzményét dolgozza fel flashbackekkel visszatérve az előzmény előzményének előzményére…

 17. A Boratos Diktátor az reboot volt.
  Annyiról van itt szó hogy rájöttek amire anno berángattad anyuékat kistökösként vagy kispuncisként és tetszett, most már megnőve saját keresettel vidd el a saját gyerekeidet had örüljenek ők is. A régiek ezért nincsenek a moziban. De ezt már kutya régen csinálják rengeteg olyan film van a 80-as 90-es évekből amikért oda vagyunk, csak nem tudjuk, hogy 50-es 60-as évekbeli film remakeje. De ha idealisták akarunk lenni akkor ez ugyanaz a folyamat mint ha játszol valami régi játékkal és felötlik benned hogy milyen faca lenne ez valami új motorral. (Pl.: Half-Life meg Black Mesa) Na de pöttyöt jó hogy a pénz a lényeg, de én még hiszek a mesékben.

 18. Azért a Reno911 írói miatt én nem írnám le a dolgot. Hogy kellett-e ez a reboot? Persze, hogy nem. De várjuk ki mi lesz belőle, a készítők tudják hogyan kell élvezhetően állatnak lenni.

  Ami az eredeti Csupasz pisztoly filmeket illeti, az első jó volt, a második szintén, a harmadik viszont már egy hulladék (kábé, mint a Beverly Hillsi zsarunál) Leslie Nielsen ráállt a karakterre és onnantól kezdve csak ismételte önmagát (érdekes, a Police Squad idején még meg tudtak maradni egy normális szinten). Miután a jelen kor paródiái is a David Zucker, Jerry Zucker, Jim Abrahams és Pat Proft által lefektetett alapokon nyugszanak, ha egy-az-egyben átemelnék a régi filmet, ez is ugyanolyan szar lenne, mint amilyen a Scary Movie lett újabban. Nem változtatnak a formulán (leszámítva, hogy sokkal többször lövik el bennük az unalomig ismert poénokat, és beleraknak alpári, inkább undorító, mint vicces dolgokat) csak ismétlik azt, ami az Airplane-t, Csupasz Pisztolyt és Nagy durranást sikeressé tette.

 19. ez hatalmas bukéás lesz szerintem.

  mint amikor megcsinálták a Rózsaszín Párduc amcsi verzióját. nagy szar lett.

 20. Az amcsi Taxival is szénné égették magukat, pedig az aztán nem egy olyan cucc volt, amit több évtizedes pihentetés után poroltak volna le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.