Még mindig Spidey

Az új nemzetközi, gondolom a feliratból felismerhető melyik országra célzott, Amazing Spider Man 2 előzetesben már több poén található, hogy ne csak az EPIC akciókat emeljék ki. Kicsit jobbnak tűnik.

14 hozzászólás a “Még mindig Spidey” bejegyzéshez

  1. Egyetlen, amin elmosolyodtam, Gwen civil nevén szólítja Pókembert. Az élvezhető előzetesre még várok.

  2. Fernando: Vegyél szemüveget mert rengeteg új jelenet van benne. Egyébként akármennyire is nem jön be uncsinak semmiképp se mondanám. Bár lehet hogy te földrengéseket meg robbanásokat meg kitudja miket vársz egy filmtől. :)

    Ami engem illet már az 1. trailerrel is megvettek de ezzel meg pláne. Végre egy igazi viccelődő Pókarc ezt hiányoltam régen is és ezért szeretem ezt az új szériát.

    A kéményes rész May nénikével jó volt. xD
    A többi átlagos Pók duma de végén Gwen, na az ütött. :D
    Ja meg Electro-t Sparkles is jó poén volt. :D

    Én nagyon várom. Egyébként is nem tudom még mit vártok ha még jön ki trailer kb ellövik az egész filmet.

  3. Új jelenetek is vannak egy új filmben? :D Ne hülysékedj, tényleg? Nem arra gondoltam, hogy nem lesznek új jelentek egy új Pók-filmben, hanem arra, hogy ez az egész többször le lett már játszva, a koerográfia, a hülye titkolózása, minden. Teljesen egy kaptafa, semmiféle új megközelítése nincs a dolognak ami legalább minimálisan értelmét adná egy új Pók-filmnek. Aztán ha szerinted a Spiderman a filmművészet csúcsa, akkor megérdemled. És egy ilyen csilivili, bazári effektparádé filmnél talán nem hozakodnék elő becsmérlő célzattal földrengésekkel meg robbanásokkal, mert ez esetben igen könnyedén visszanyal a fagyi…

  4. Vajon a tini ninja teknőcök forgatása hol tart? Semmit sem lehet róla hallani! :( Am ez a pókembör egész jónak néz ki csak a jelenetek nagyon cgi-sek főleg a busznál!

  5. Meggyőzött. A képregények is ilyen pörgősek, sok boss egy részben! Viszont csodálkozom, hogy a stúdiók még nem csaptak le a Marvel Zombies témára.

  6. Fernando: Te direkt vagy ennyire hülye? Én a trailer-re értettem nem a filmre. A filmet nem is láttuk még te agyas. De gondolom te az 1. részre értetted. Egyébként nem vágom hogy ha már az 1. rész se jött be akkor mi a francnak adsz hangot a véleményednek a 2. résznél. Mit vártál a 2. résztől ha már az 1. se jött be? Egyébként ez nem csak a Pókembernél van így minden egyes képregény filmnél így van ha kap valamelyik remake-et hogy ugyan az az alap story te agyas. Mi értelme lenne az egésznek ha teljesen átírnák? Senkit se érdekelne. Egyébként meg ez a remake 80%-ban eltér a régitől de láthatóan neked ez nem esett le.

    Amúgy meg ki mondta hogy ez filmművészet? Ez egy blockbuster az Istenért. Senki nem várja el tőle hogy megváltsa a világot vagy hogy Oscart kapjon, na nem mintha az manapság már jelentene valamit is. Számomra azért jó mert végre normális képregény feldolgozást kapott és szórakoztat, más nem érdekel. Nem művészfilmet várok mert akkor megnéznék mást ha az érdekelne. ;)

  7. Azért a 4. mondatodnál végre sikerült elérned addig, amit én is írok, gratulálok, jó volt olvasni, ahogy magadtól eljutottál a megfejtéshez. Az meg hogy van, hogy ha nekem nem tetszett az első rész, akkor kussoljak a másodikkal kapcsolatban? :D Milyen alapon? Véleményezek egy előzetest. Gond? Ja, hát lehet, a fanboyok valahogy mindig úgy tesznek, mintha ők lennének a film producerei… :D Jó szórakozást kívánok neked a pár évente megjelenő, nagy vonalakban tökegyforma újraforgatásokhoz (lehet, hogy nem kéne x évente ugyanazt a szart megetetni veletek?), arra azonban megkérlek, hogy a nekem szánt kis jelzőidet esetleg a tükör előtt állva ismételgesd, én sem éltem ilyen eszközökkel. (És hát hatástalanok is…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.